• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Arkadaşıma Hissettiğim Duygunun Anlamı Var mı?

Ne olmuş yav ben niye bişey anlamadım ?? Kim kimle sevişmiş ? Kim kime aşık olmuş ?
Özetle konu sahibi beraber tatile ciktiklari ailenin hanımına hoşlanti duyar gibi olmus. Cunku bu canım cicim çift evliliklerine heyecan katmak için tanıştıkları bir hanımefendiyi yataklarına +1 olarak dahil etmişler, dananın kuyruğuda burda kopmuş. Konu sahibi hani bana hani bana demiş bile olabilir... :confused:

Hissediyorsanız gidin konusun kız arkadaşınızla belki duygularınız karşılıklıdır. Evliliklerine +1/2 olarak katılırsınız yani kız arkadaşınızla ilişkiniz olur ama eşiyle olmaz. Bence +1 i kabul eden +1/2 yi de denemek ister.

Aaaa ben mağarama dönüyorum kızlar buralar beni aşar 😂😂😂
Bu arada konu sahibi bence siz +1 fikrine özenmişsiniz. Ya da arkadaşınızın çok mutlu olduğunu düşünüp kıskanmışsınız. Deneyin gitsin madem böyle üzmeyin kendinizi 😂

Bana da içten içe bu durumu merak edip dahil olmak istiyor ama kendinize bile itiraf edemiyormussunuz gibi geldi.Durumdan rahatsiz olmadığınız her halinizden belli.Ayni arabayla tatile gidicek kadar yakınsınız.Esinizin bu duruma dahil olabilme ihtimali bile aklınıza gelmio belli ki.Onlar kadın tercih ediyorlar demeyin bence.Cunku bu tarz ilişki yaşamaya başlayanlar zamanla daha fazlasını,değişiğini denemek isticeklerdir.Siz de bi bakmışsınız dahil olmuşsunuz bu duruma.

Ben böyle bir iki yüzlülük görmedim. Kumam var diyen kadına burda sayılmayan kalmaz, onursuz denir, adama ahlaksız denir. burda 3 yetişkin insanın rıza ile ilişkisi neredeyse normal görülüyor. Aynı yatakta 3 kişinin olmasını modernlik adı altında saygıyla karşılayalım, sapkınlık diyenlere suç içeren trajik olayları öne sürerek, sanki bunlar savunuluyormuş gibi saldıralım. Kadınların aklı baya bulanık.

Ben böyle bir iki yüzlülük görmedim. Kumam var diyen kadına burda sayılmayan kalmaz, onursuz denir, adama ahlaksız denir. burda 3 yetişkin insanın rıza ile ilişkisi neredeyse normal görülüyor. Aynı yatakta 3 kişinin olmasını modernlik adı altında saygıyla karşılayalım, sapkınlık diyenlere suç içeren trajik olayları öne sürerek, sanki bunlar savunuluyormuş gibi saldıralım. Kadınların aklı baya bulanık.
Yemin ediyorum tiksindim. Daha çok diyecek var da neyse

Geçenlerde girdiğim ve hala çıkamadığım o duygunun birilerine anlatınca rahatlayıp yok olabilmesi umuduyla konuyu açıyorum.
Evli bir çift arkadaşımız, çift olarak evliliklerine +1 alıyorlar ve bu kadın oluyor.
Ben ve eşim için bu durumun herhangi bir önemi yok çünkü biz arkadaşız ve herkesin kendi hayatı saygı duyuyoruz.
Geçen günlerde birlikte tatile gittik ve aşırı eğlenceli dolu dolu sorunsuz 5 gün geçirdik. Tatilin son günlerine doğru yine gece geç saatlere kadar dışardaydık bulunduğumuz mekanda yeni insanlarla tanıştık ve kaldığımız otele +1 olarak döndük. Gece herkes kendi odasına döndü.
Sabah kahvaltı için haberleştiğimizde ben +1 kişisi de gelecek diye biraz gerildim. hissettiğim ilk duygu buydu ve hala sorguluyorum neden böyle hissettim bilmiyorum. Neyse ki indiğimizde bizi bekleyen sadece çift arkadaşımız olduğunu görünce rahatladım ve istemsiz bir mutlu oldum bu mutluluk duygusu neden oldu onu da sorguluyorum. gülüp eğlenip geceyi yorumlayıp kahvaltı yaptık +1 konusu da asla açılmadı.
Tek araçla gelmiştik gelirken coşkulu eğlenceli yolculuk, dönerken benim sessizliğime boğulmak üzereyken kendime geldim ve bir şey olmamış gibi onlarla eğlenip şarkılara eşlik ettim.
Şimdi hissettiğim duruma gelince sanki kız arkadaşım benim sevgilimmiş de ben +1 kişisinden kıskandım gibi bir his içerisindeyim günlerdir. Hissettiğim gerginliği ve o mutluluğu sorguluyorum. Kız arkadaşım sürekli aklımda kıza aşık olmuş gibiyim, döndüğümüzden beri 2 defa konuştuk eşlerimiz görüştü bir kaç defa ben de aşık gibi kızdan mesaj bekliyorum sosyal medyadan stalklıyorum. Bu neyin duygusu ben hemcinsimden mi hoşlanıyorum diye düşünmekten kafayı yiycem.​
Demek ki senin de +1 olmaya meylin varsa ve içten içe bu hissi baskiliyorsan o sebeple o ruh haline girmissindir muhittin abi 🙄

Geçenlerde girdiğim ve hala çıkamadığım o duygunun birilerine anlatınca rahatlayıp yok olabilmesi umuduyla konuyu açıyorum.
Evli bir çift arkadaşımız, çift olarak evliliklerine +1 alıyorlar ve bu kadın oluyor.
Ben ve eşim için bu durumun herhangi bir önemi yok çünkü biz arkadaşız ve herkesin kendi hayatı saygı duyuyoruz.
Geçen günlerde birlikte tatile gittik ve aşırı eğlenceli dolu dolu sorunsuz 5 gün geçirdik. Tatilin son günlerine doğru yine gece geç saatlere kadar dışardaydık bulunduğumuz mekanda yeni insanlarla tanıştık ve kaldığımız otele +1 olarak döndük. Gece herkes kendi odasına döndü.
Sabah kahvaltı için haberleştiğimizde ben +1 kişisi de gelecek diye biraz gerildim. hissettiğim ilk duygu buydu ve hala sorguluyorum neden böyle hissettim bilmiyorum. Neyse ki indiğimizde bizi bekleyen sadece çift arkadaşımız olduğunu görünce rahatladım ve istemsiz bir mutlu oldum bu mutluluk duygusu neden oldu onu da sorguluyorum. gülüp eğlenip geceyi yorumlayıp kahvaltı yaptık +1 konusu da asla açılmadı.
Tek araçla gelmiştik gelirken coşkulu eğlenceli yolculuk, dönerken benim sessizliğime boğulmak üzereyken kendime geldim ve bir şey olmamış gibi onlarla eğlenip şarkılara eşlik ettim.
Şimdi hissettiğim duruma gelince sanki kız arkadaşım benim sevgilimmiş de ben +1 kişisinden kıskandım gibi bir his içerisindeyim günlerdir. Hissettiğim gerginliği ve o mutluluğu sorguluyorum. Kız arkadaşım sürekli aklımda kıza aşık olmuş gibiyim, döndüğümüzden beri 2 defa konuştuk eşlerimiz görüştü bir kaç defa ben de aşık gibi kızdan mesaj bekliyorum sosyal medyadan stalklıyorum. Bu neyin duygusu ben hemcinsimden mi hoşlanıyorum diye düşünmekten kafayı yiycem.​
Sana uzak bir şeyi yaptı. hatta genel anlamda birçok kişiye göre aykırı ve uzak, anormal… sen buna cesaret ettiği için ona içten içe hayranlık duymuşsun. Aykırı olan birçok şeyin böyle bir etkisi vardır. Aşk falan değil seninki rahat ol

Son düzenleme:
Özetle konu sahibi beraber tatile ciktiklari ailenin hanımına hoşlanti duyar gibi olmus. Cunku bu canım cicim çift evliliklerine heyecan katmak için tanıştıkları bir hanımefendiyi yataklarına +1 olarak dahil etmişler, dananın kuyruğuda burda kopmuş. Konu sahibi hani bana hani bana demiş bile olabilir... :confused:
piiii allah canınızı ala beees :KK57: Başımıza daş yağacak daş:olamaz:
Allahın cezası midesiz

Bu ne ya burda da mı türediniz normalleştirmeye çalışmak için. İğrenç yaratıklar, bunun adı alagavatlık da değil ya bilinçli yapılan şeyler. Yok kişilerin rızası varsa bize neymiş oldu canım ya bunu da normalleştirelim, sırada ne var çocuklarımız mı?

ama karşıda +1 farklı erkek var benim canım bunu çekmediğine eminim.
kız arkadaşımın aldığı zevki yaşamak istesem +1 hayallerim falan olurdu böyle düşüncelerim de yok. bilinçaltımda neler dönüyor bilemiyorum tabi.
beni yargılıyormuşsunuz imajı yarattıysam kusura bakmayın ben sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum aslında kendimi sorguluyorum.
Artı 1 olan erkek mi ya ben gerçekten tam anlamadım

Yazdıklarınızı son paragrafa kadar okudum ve normal dedim yani ben olsam ben de rahatsız olurdum. Tamam herkesin özel yaşantısına saygımız var ama bu bana çok ters gelen bir şey olduğu için ben de rahatsız olurdum. Arkadaşınız olan çift kahvaltı masasına +1 kişisini dahil etmemekle iyi etmiş. Konunun açılmaması da iyi olmuş. Ancak son paragrafta kıza aşık mıyım? vs diyorsunuz. Acaba bilinçaltından bu arkadaşınızın hareketleri mi sizin böyle bir duyguya kapılmanıza sebep oluyor? Yani dahil ettikleri +1 kişisi kadın olduğuna göre arkadaşınız biseksüel...
kıza aşık mıyım değil de aşık gibi bir benzetme yapmıştım aslında.
Evet bu durum yaşanmadan önce de onun biseksüel olduğunu biliyordum ama aramızda özel bir konuşma vs geçmemişti ilk defa bu durumla şahit oldum bende. Kız arkadaşımla aramız iyi belki de farkında olmadan bana yaklaşımlarıyla onu kendimce sahiplendim yanımda böyle bir durum olunca da gerildim durumu yadırgadım vs.

Birseyler ornegin, cok eslilik, pedofili vb sapkinliklar "din" adi altinda "normal" sayildiginda hicbir sorun yok degil mi?

Seyhler, sihlar kucuk kizlari kendine eş yapsin; kadinlar birilerinin 3.-5. Eşi olsun asiretlerde o zaman hic sorun yok cunku dinde hos goruluyor.

Ama burda 3 yetiskin kendi rizasiyla iliski yasamis, vayy helak olacagiz.

Bizim biseyi onaylamamiz ya da onaylamamamiz sadece ve sadece bizi ilgilendirir. Isimize gelmiyor ya da dini gorusumuze uymuyor diye insanlara lanet okuyamayiz. Hosgormek zorunda da degilsiniz ama ayni sekilde lanet okumak zorunda da değilsiniz. Hoslanmiyorsaniz boyle seylerden o ortamlara girmezsiniz olur biter. Kimse kimseyi +1 yapmak icin zorlamiyor.

Benim de onayladığım iliski turleri degil ama ne kinarim, ne de lanet okurum. Arkami doner gozumu kapar uzaklasirim. Haddini bilmektir bu.

Konu sahibi S sommerlie dogru yazmamis olabilirim nickinizi, bana kalirsa sizde cinsel bir cekim sebebiyle degil de toplumsal bakis acisi sebebiyle ortamdan rahatsiz olma hasıl olmus, ama bir yandan da merakiniz depresmis gibi geldi. Kendinizi gozlemleyin.
ne güzel bir yaklaşım ve bazı yorumlarla kendimi çözüyorum.
evet ben aslında saygı duysam da sanırım rahatsız oldum bir yandan da kız arkadaşımı sahiplenme duygusuna büründüm.
+1 olma hayali değil benimkisi çünkü benim eşim var. kız arkadaşıma olan ilgimin bu şekilde depreşmesi de (mesaj beklemek fotoğraflarımıza bakmak vs) beni düşündürdü.

Back
X