• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Arkadaşıma Hissettiğim Duygunun Anlamı Var mı?

Bence arkadaşlığını daha sık istiyorsunuzdur eğer çok iyi anlaşıyorsaniz. Herkesin hayatı kendine ama insan iç içe bulununca ister istemez etkileniyor. Kadın kadına bir iliski de olduğunu bildiğiniz için merak ediyor olabilirsiniz. Bilemiyorum ama güzel bir konu.

Şimdi bu tarz ilişkilerin psikolojik sebepleri var.Bilinçlaltında anne ve baba figürünün bir arada olmaması vs.Gibi durumdan ötürü yetişkinlikte böyle bir ilişki içinde olabiliyor kişiler.Çok mantıklı açıklaması vardı ama tam hatırlamıyorum.Psikolojik yönden normal kabul edilmeyen bir durum.
Sizin böyle bir durumu normal kabul edip saygı göstermeniz bana göre anormal.Arkadaşımın böyle bir ilişki içinde olduğunu bilmem ve bunu bana anlatması vs ..gibi durumda direk mesafe koyarım..
Öncesinde terapi almasını önerirşm o ayrı.
Size gelince bu durum bence beyninizi bulandırmış.Bir sorun olduğu kesin..Dediğiniz gibi olsa bu duygudan korkmazdınız.Hissettiğiniz duyguyu zihninizde serbest bırakın.Baskılamayın.Aksın gitsin..Kimseye de anlatmayın bir psikologtan başka..
Bu arkadaşlık ortmaından da uzak durun.Grup seks sağlıklı ve normal bir şey değil.

Geçenlerde girdiğim ve hala çıkamadığım o duygunun birilerine anlatınca rahatlayıp yok olabilmesi umuduyla konuyu açıyorum.
Evli bir çift arkadaşımız, çift olarak evliliklerine +1 alıyorlar ve bu kadın oluyor.
Ben ve eşim için bu durumun herhangi bir önemi yok çünkü biz arkadaşız ve herkesin kendi hayatı saygı duyuyoruz.
Geçen günlerde birlikte tatile gittik ve aşırı eğlenceli dolu dolu sorunsuz 5 gün geçirdik. Tatilin son günlerine doğru yine gece geç saatlere kadar dışardaydık bulunduğumuz mekanda yeni insanlarla tanıştık ve kaldığımız otele +1 olarak döndük. Gece herkes kendi odasına döndü.
Sabah kahvaltı için haberleştiğimizde ben +1 kişisi de gelecek diye biraz gerildim. hissettiğim ilk duygu buydu ve hala sorguluyorum neden böyle hissettim bilmiyorum. Neyse ki indiğimizde bizi bekleyen sadece çift arkadaşımız olduğunu görünce rahatladım ve istemsiz bir mutlu oldum bu mutluluk duygusu neden oldu onu da sorguluyorum. gülüp eğlenip geceyi yorumlayıp kahvaltı yaptık +1 konusu da asla açılmadı.
Tek araçla gelmiştik gelirken coşkulu eğlenceli yolculuk, dönerken benim sessizliğime boğulmak üzereyken kendime geldim ve bir şey olmamış gibi onlarla eğlenip şarkılara eşlik ettim.
Şimdi hissettiğim duruma gelince sanki kız arkadaşım benim sevgilimmiş de ben +1 kişisinden kıskandım gibi bir his içerisindeyim günlerdir. Hissettiğim gerginliği ve o mutluluğu sorguluyorum. Kız arkadaşım sürekli aklımda kıza aşık olmuş gibiyim, döndüğümüzden beri 2 defa konuştuk eşlerimiz görüştü bir kaç defa ben de aşık gibi kızdan mesaj bekliyorum sosyal medyadan stalklıyorum. Bu neyin duygusu ben hemcinsimden mi hoşlanıyorum diye düşünmekten kafayı yiycem.​
+1den eşini kıskansan daha mantıklıydı.
Belki içten içe arkadaşının onu daha çok sevmesini kıskanmışsındır.

Niye eve ev arkadaşı alıyorlar, ne saçma şey diye düşündüm. Yorumlarda yazılanlarla ne alaka, konuyu nasıl oraya bağladılar dedim ki
Evli bir çift arkadaşımız, çift olarak evliliklerine +1 alıyorlar ve bu kadın oluyor.
Evlerine değilmiş meğerse 🤦‍♀️

Ben ve eşim için bu durumun herhangi bir önemi yok çünkü biz arkadaşız ve herkesin kendi hayatı saygı duyuyoruz.
Benim için eski arkadaş olurdu.

Geçenlerde girdiğim ve hala çıkamadığım o duygunun birilerine anlatınca rahatlayıp yok olabilmesi umuduyla konuyu açıyorum.
Geçen günlerde birlikte tatile gittik ve aşırı eğlenceli dolu dolu sorunsuz 5 gün geçirdik. Tatilin son günlerine doğru yine gece geç saatlere kadar dışardaydık bulunduğumuz mekanda yeni insanlarla tanıştık ve kaldığımız otele +1 olarak döndük. Gece herkes kendi odasına döndü.
Sabah kahvaltı için haberleştiğimizde ben +1 kişisi de gelecek diye biraz gerildim. hissettiğim ilk duygu buydu ve hala sorguluyorum neden böyle hissettim bilmiyorum. Neyse ki indiğimizde bizi bekleyen sadece çift arkadaşımız olduğunu görünce rahatladım ve istemsiz bir mutlu oldum bu mutluluk duygusu neden oldu onu da sorguluyorum. gülüp eğlenip geceyi yorumlayıp kahvaltı yaptık +1 konusu da asla açılmadı.
Tek araçla gelmiştik gelirken coşkulu eğlenceli yolculuk, dönerken benim sessizliğime boğulmak üzereyken kendime geldim ve bir şey olmamış gibi onlarla eğlenip şarkılara eşlik ettim.
Şimdi hissettiğim duruma gelince sanki kız arkadaşım benim sevgilimmiş de ben +1 kişisinden kıskandım gibi bir his içerisindeyim günlerdir. Hissettiğim gerginliği ve o mutluluğu sorguluyorum. Kız arkadaşım sürekli aklımda kıza aşık olmuş gibiyim, döndüğümüzden beri 2 defa konuştuk eşlerimiz görüştü bir kaç defa ben de aşık gibi kızdan mesaj bekliyorum sosyal medyadan stalklıyorum. Bu neyin duygusu ben hemcinsimden mi hoşlanıyorum diye düşünmekten kafayı yiycem.​
İğrenç.

Ne olmuş yav ben niye bişey anlamadım ?? Kim kimle sevişmiş ? Kim kime aşık olmuş ?

Valla bu ülkede yaşamak başka bişey
Uçlarda yaşıyoruz
Gözünü açmadan erkek sineğe bile teması olmadan 20 25 yaşında evlenende var
Erkeklerden sıkılıp Kız arkadaşına aşık olanda var
Böyle bir ülkenin dünyada emsali yok

Valla bu ülkede yaşamak başka bişey
Uçlarda yaşıyoruz
Gözünü açmadan erkek sineğe bile teması olmadan 20 25 yaşında evlenende var
Erkeklerden sıkılıp Kız arkadaşına aşık olanda var
Böyle bir ülkenin dünyada emsali yok
Sorma Bi yandan hala bekaret konuşurken Bi yandan fuckbuddy swinger konuşuyoruz fazla renkliyiz. 😂😂😂

Konu gereksiz yere dine bağlanmış o yapıyormuş bu niye yapmasınmıi falan fistan. İnsan eşini sevgilisini sevdiğini başkasıyla paylaşmaz nokta. Bunun dinle ülkeyle de alakası yok. O zaman aldatılıp boşanmayan ya da metreslere hiç laf saymayalım biz bunu burada savunacaksak. Rızası var diyelim saygı duyalım herkesin hayatına kimse karışamaz diyelim. Kuma dediğin olayın tek gecelik versiyonu işte. Arkadaşımın kuması var dense burda Bi kişi çıkıp saygı duyun onların hayatı demezdi. Swinger diyince modernlik damarlarınız tutuyor. Şahsen böyle Bi arkadaşım olsun asla istemem. Çarpık hayatlar benden uzak olsun.

Ben ne okudum böyle 😮

ama karşıda +1 farklı erkek var benim canım bunu çekmediğine eminim.
kız arkadaşımın aldığı zevki yaşamak istesem +1 hayallerim falan olurdu böyle düşüncelerim de yok. bilinçaltımda neler dönüyor bilemiyorum tabi.
beni yargılıyormuşsunuz imajı yarattıysam kusura bakmayın ben sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum aslında kendimi sorguluyorum.
+1 olan erkek miydi ben kadın zannettim 🤢

Konu gereksiz yere dine bağlanmış o yapıyormuş bu niye yapmasınmıi falan fistan. İnsan eşini sevgilisini sevdiğini başkasıyla paylaşmaz nokta. Bunun dinle ülkeyle de alakası yok. O zaman aldatılıp boşanmayan ya da metreslere hiç laf saymayalım biz bunu burada savunacaksak. Rızası var diyelim saygı duyalım herkesin hayatına kimse karışamaz diyelim. Kuma dediğin olayın tek gecelik versiyonu işte. Arkadaşımın kuması var dense burda Bi kişi çıkıp saygı duyun onların hayatı demezdi. Swinger diyince modernlik damarlarınız tutuyor. Şahsen böyle Bi arkadaşım olsun asla istemem. Çarpık hayatlar benden uzak olsun.
Hay ağzın bal yesin.
Konuyu dine bağlamak doğru değil, ona gelmeden mide bulandırıcı zaten ama sırf evlilik dışı cinselliğe laf gelmesin diye swinger yapanlara saygı duyma saçmalığını savunmak çok manasız.
Bazıları neyi savunduklarınin farkında olmayacak kadar saplantılı düşünüyor bazı konularda.

Kuma konuusuna etmediği hakareti bırakmayacak olanların swingere saygı çırpınışları. :olamaz: eleştirdiği kişilerden hiçbir farkları yok aslında farkında değiller.

Son düzenleme:
Back
X