Kız Arkadaşıma Hissettiğim Duygunun Anlamı Var mı?

hayır böyle bir his yoktu. şöyle güzel kız gördüğüm zaman bakarım süzerim ama böyle durum içerisinde hiç bulunmamıştım daha önce
Bence özenti hissi bu o zaman.
Belki sizde yasamak istediniz bu durumu, bilemedim. Evlisiniz,bu zamana kadar erkeklerle olmuşsunuz birdenbire olması tuhaf.

Arkadaşınızın yaşadığı cinsellik hoşunuza gitmiş. +1 sizin yapamıyacağınız ve onun yaptığı bir şey olduğu için onun da sizi gazlaması ya da onunla beraber olarak bunu aşma gibi bir dürtüye girmiş olabilirsiniz

Bence siz +1den rahatsız oldunuz kafanızda böyle saçma düşünceye daldı.
ben ilk defa böyle bir durum içerisinde bulunduğum için ne yaşadım şokunda da olabilirim çünkü +1 in kahvaltıya ineceği düşüncesi beni gerdi resmen halbuki banane
+1 den rahatsız olmamın kız arkadaşımla değil de benim değer yargılarımla alakalı bu yüzden saçmaladı beynim galiba

Geçenlerde girdiğim ve hala çıkamadığım o duygunun birilerine anlatınca rahatlayıp yok olabilmesi umuduyla konuyu açıyorum.
Evli bir çift arkadaşımız, çift olarak evliliklerine +1 alıyorlar ve bu kadın oluyor.
Ben ve eşim için bu durumun herhangi bir önemi yok çünkü biz arkadaşız ve herkesin kendi hayatı saygı duyuyoruz.
Geçen günlerde birlikte tatile gittik ve aşırı eğlenceli dolu dolu sorunsuz 5 gün geçirdik. Tatilin son günlerine doğru yine gece geç saatlere kadar dışardaydık bulunduğumuz mekanda yeni insanlarla tanıştık ve kaldığımız otele +1 olarak döndük. Gece herkes kendi odasına döndü.
Sabah kahvaltı için haberleştiğimizde ben +1 kişisi de gelecek diye biraz gerildim. hissettiğim ilk duygu buydu ve hala sorguluyorum neden böyle hissettim bilmiyorum. Neyse ki indiğimizde bizi bekleyen sadece çift arkadaşımız olduğunu görünce rahatladım ve istemsiz bir mutlu oldum bu mutluluk duygusu neden oldu onu da sorguluyorum. gülüp eğlenip geceyi yorumlayıp kahvaltı yaptık +1 konusu da asla açılmadı.
Tek araçla gelmiştik gelirken coşkulu eğlenceli yolculuk, dönerken benim sessizliğime boğulmak üzereyken kendime geldim ve bir şey olmamış gibi onlarla eğlenip şarkılara eşlik ettim.
Şimdi hissettiğim duruma gelince sanki kız arkadaşım benim sevgilimmiş de ben +1 kişisinden kıskandım gibi bir his içerisindeyim günlerdir. Hissettiğim gerginliği ve o mutluluğu sorguluyorum. Kız arkadaşım sürekli aklımda kıza aşık olmuş gibiyim, döndüğümüzden beri 2 defa konuştuk eşlerimiz görüştü bir kaç defa ben de aşık gibi kızdan mesaj bekliyorum sosyal medyadan stalklıyorum. Bu neyin duygusu ben hemcinsimden mi hoşlanıyorum diye düşünmekten kafayı yiycem.​
Yani, durumu "Yakın kız arkadaşımın yeni arkadaşını kıskandım" şeklinde de özetleyebilirdiniz, +1'lere tatillere kadar niye detay verildi anlamadım.

Arkadaşınıza karşı olan duygularınızın seksüel mi yoksa duygusal mı olduğunu tespit ederseniz, cevabınızı bulursunuz.

Caniniz cekmis diye yorumluyorum.
Ya uclu seksi caniniz cekmis ya kiz arkadasinizi ya bir heyecan yasamayi ben bilemem ama caniniz bi seyler cekmis. Ortam tehlikeli ve direkt ahlaki zedeleyen turde. Esimle boyle ortamlarda olmak istemezdim hadi benim otokontrolum var ama esim dedigim kisi erkek olacagindan erkekler de bazen essek olduklarindan akillarina karpuz kabugu sokmanin alemi yok hsjdj😅 ay simdi yine linc yicem hayir butun erkekler essek degildir size essekler rastlamis dicekler djdjdjdj
canımın çekmediğine eminim bana göre değil. karpuz kabuğu konusunda haklısınız gerçekten ama eşime bahsetmedim hiç ben rahatsız oldum vs diye aramızda da konuşmadık konuyu.

canımın çekmediğine eminim bana göre değil. karpuz kabuğu konusunda haklısınız gerçekten ama eşime bahsetmedim hiç ben rahatsız oldum vs diye aramızda da konuşmadık konuyu.
Caninizin cektigine de ben eminim sonucta fantasy world... size gore olmasina gerek yok bilincaltiniz zevk alacagindan emin. Sanirim kiz arkadasinizin aldigi zevki kiskandiniz ve birden o olmak istediniz. Normal bunlar sizi yargilamiyorum ortam oyle tuhaf ki her sey olabilir.

Böyle ilişkilere saygı duymak zorunda mıyız onu sorguluyorum şu an. Modern hayatın getirdiği zorunluluk mu bu,mide nasıl kaldırıyor, aldatmanın tek kötü yanı diğer bireyden habersiz olması mı bla bla bla... Duygunuzu en iyi siz tahlil edersiniz. Bulunduğunuz ortam ve saygı duyduğunuz şeyler objektif bir teşhisi imkansız kılıyor.

Yani, durumu "Yakın kız arkadaşımın yeni arkadaşını kıskandım" şeklinde de özetleyebilirdiniz, +1'lere tatillere kadar niye detay verildi anlamadım.

Arkadaşınıza karşı olan duygularınızın seksüel mi yoksa duygusal mı olduğunu tespit ederseniz, cevabınızı bulursunuz.
yakın kız arkadaşlarımın tanıştığı her yeni kızı kıskancaksam vay halime yani.
Seksüel değil çünkü +1 falan olmak istemem. Sanırım ne kadar saygı duysam da bu durum içerisinde bulunmak beni gerdi.

Caninizin cektigine de ben eminim sonucta fantasy world... size gore olmasina gerek yok bilincaltiniz zevk alacagindan emin. Sanirim kiz arkadasinizin aldigi zevki kiskandiniz ve birden o olmak istediniz. Normal bunlar sizi yargilamiyorum ortam oyle tuhaf ki her sey olabilir.
ama karşıda +1 farklı erkek var benim canım bunu çekmediğine eminim.
kız arkadaşımın aldığı zevki yaşamak istesem +1 hayallerim falan olurdu böyle düşüncelerim de yok. bilinçaltımda neler dönüyor bilemiyorum tabi.
beni yargılıyormuşsunuz imajı yarattıysam kusura bakmayın ben sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum aslında kendimi sorguluyorum.

ama karşıda +1 farklı erkek var benim canım bunu çekmediğine eminim.
kız arkadaşımın aldığı zevki yaşamak istesem +1 hayallerim falan olurdu böyle düşüncelerim de yok. bilinçaltımda neler dönüyor bilemiyorum tabi.
beni yargılıyormuşsunuz imajı yarattıysam kusura bakmayın ben sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum aslında kendimi sorguluyorum.
Kesinlikle karsiysaniz ve kiz arkadasiniza hislerinizin olmasindan tedirginseniz bi sure sadece esinizle basbasa kalin🤝🏻🍹

biraz uzak kalın belki fabrika ayarına geri dönersiniz, dönemezseniz de +2 olarak hayata devam edersiniz. Sorgulamaya başladıysanız başka türlü anlayamazsınız sanırım. Olmadı hayatınızdan çıkarlar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
evet şuan uzak kalmış durumdayım ve bir süre böyle devam edicek.

Back
X