• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız Arkadaşıma Hissettiğim Duygunun Anlamı Var mı?

Yaşamayın bu ülke de ya, gidin o tip ülkelerde yaşayın da o ülkeler helak olsun gitsin... İyileri gelsin diğerleri yok olup gitsin... Saygı da bi yere kadar... Toplumun içini yediniz... Topla tüfekle gelselerdi böyle olmazdı. Resmen içeriden yiyip bitiriyorlar..
İnsanların iyi olup olmadığı, cinsel yönelimlerine göre mi şekilleniyor? Az önce bir haber gördüm Urfa da yaşlı bir adam köpeğe tecavüz ediyordu bunlar da helak olsun mu?

Yaşamayın bu ülke de ya, gidin o tip ülkelerde yaşayın da o ülkeler helak olsun gitsin... İyileri gelsin diğerleri yok olup gitsin... Saygı da bi yere kadar... Toplumun içini yediniz... Topla tüfekle gelselerdi böyle olmazdı. Resmen içeriden yiyip bitiriyorlar..
Türkiye’de kumalık var hala bazı yerlerde farkı ne pardon? Kumada da bir adam iki kadın oluyor.
Bir erkek dört kadınla evlenebiliyor diyor inancınızda o da artı dört oluyor işte. Onlar neden helak olmuyor. Sadece dini nikah eksikliği mi dert oldu size?
Üç tane özgür iradesi olan yetişkin insanın kararını sorgulamak da size düşmez.

Çok büyük dert degil.

İnsanların iyi olup olmadığı, cinsel yönelimlerine göre mi şekilleniyor? Az önce bir haber gördüm Urfa da yaşlı bir adam köpeğe tecavüz ediyordu bunlar da helak olsun mu?
Tabi toplu halde. Onunda cinsel yönelimi deyip saygı mı duyacağımı mı sandınız... Geçmişte Lut kavmine bakabilirsiniz. İnanır yada inanmazsınız bir çok din kabul etmez..

Tabi toplu halde. Onunda cinsel yönelimi deyip saygı mı duyacağımı mı sandınız... Geçmişte Lut kavmine bakabilirsiniz. İnanır yada inanmazsınız bir çok din kabul etmez..
Dini yorum yasak. Hepsine hakimim ama gözden kaçırdığınız bir şey var. Herkes sizin inandığınız dine inanmıyor.

Okeye 4.alır gibi ilişkilerine insan mi aliyorlar vay canına konya ovasi gibi 🙄 Yallah Arabistana demeyin valla bunlar bizim ülkemizde hala tabu millet daha ancak pedini siyah posetsiz aliyor huu kendinize gelin 🤣🤣

Tamam, saygı duyalım herkesi sevelim falan da. Pisliğin etrafında gezmeye gerek var mı? İşte kokusu size de bulaşmaya başlamış. Pisliğin etrafında dolaşan gül kokar mı???
Nasıl yaşıyorsanız çevrenize de o türden insanlar alın ki doğru yoldan sapmayın.
Herkes istediği gibi yaşar ama siz hayatınıza sokmuşsunuz. Tabii sonra oturup böyle kendinizi sorgularsınız, bir bakmışsınız +1 siz olmuşsunuz.

Dini yorum yasak. Hepsine hakimim ama gözden kaçırdığınız bir şey var. Herkes sizin inandığınız dine inanmıyor.
Herkes bizim inandığımız dine/degerlere inanmıyor olabilir, inanmak zorunda da degil ama grup sexi normalleştirmekte normal değil bence. Hayvanlarda bile ömrünün sonuna kadar tek eşli olan canlılar varken, özgürlük adı altında bazı değerleri çiğneyenleri de kendi adıma hoş göremiyorum.

Herkes bizim inandığımız dine/degerlere inanmıyor olabilir, inanmak zorunda da degil ama grup sexi normalleştirmekte normal değil bence. Hayvanlarda bile ömrünün sonuna kadar tek eşli olan canlılar varken, özgürlük adı altında bazı değerleri çiğneyenleri de kendi adıma hoş göremiyorum.
Grup seks normal görüp görmemek değil mesele. O çok kişisel bir şey. Beni davet etmiyorlarsa benim adıma sorun yok. Ben de kendi adıma,kimseye zararı olmayan bir insanın farklı cinsel yönelimi nedeni ile lanetlenmesini hoş göremiyorum.

Grup seks normal görüp görmemek değil mesele. O çok kişisel bir şey. Beni davet etmiyorlarsa benim adıma sorun yok. Ben de kendi adıma,kimseye zararı olmayan bir insanın farklı cinsel yönelimi nedeni ile lanetlenmesini hoş göremiyorum.
Dini konulara girip banlanmak istemiyorum ama eşcinsellik ya da konudaki gibi ilişkiler vb semavi dinlerde yasaklanmış. Allah/tanrı vs vs nasıl adlandirirsaniz ona inanan buna da inanmak zorunda. Yorumu yapan kişide benim gibi dini hassasiyetleri olan biri, inancına göre yorum yapmış.

Dini konulara girip banlanmak istemiyorum ama eşcinsellik ya da konudaki gibi ilişkiler vb semavi dinlerde yasaklanmış. Allah/tanrı vs vs nasıl adlandirirsaniz ona inanan buna da inanmak zorunda. Yorumu yapan kişide benim gibi dini hassasiyetleri olan biri, inancına göre yorum yapmış.
İşte kendi ağzınızla söylüyorsunuz. Dini yorum yasak. Herkes kendi inancına göre yorumlarsa o zaman bir çözüm sunulamaz. Bir de rica edeceğim kendi dini hassasiyetlerinize gösterdiğiniz ve görmek istediğiniz özeni, başkalarının yaşam tarzına, ya da inançlarına da gösterin. Öbür türlüsü iki yüzlülük oluyor çünkü. İyi forumlar.

Tarih bu. arkeolojik kalıntılar var...

Tecavuzu hoş görenlerde var. Bu tip sapkınlıkları hoş görmem mümkün değil. Her düşünce, her şey özgür değil. O kadar da değil...

Tarih bu. arkeolojik kalıntılar var...

Tecavuzu hoş görenlerde var. Bu tip sapkınlıkları hoş görmem mümkün değil. Her düşünce, her şey özgür değil. O kadar da değil...
Tecavüz, taciz, başkasının alanına müdahale kabul edilebilir bir şey değil zaten. He bana göre grup seks vb de hoş değil ama bana göre. Bir başkasına zarar vermeyen eylemden bana ne. Siz diğer cinsel yönelimleri lanetlendiniz. Bu da kabul edilebilir bir şey değil. Çünkü başkasının alanına saldırı.

Back
X