• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız arkadaşımın doğumgününe nasıl bir süpriz yapmalıyım?

farbenreich

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
54
21
16
İstanbul
Merhabalarrrr.. beniim en yakın kız arkadaşımın(kardeşim gibidir..:26:) doğum günü var.. çok uzun olmasada vaktim var.. ama nasıl bi süpriiz yapmalıyım sizdende fikir almak istedim :17: bi yere arkadaşları toplayıp mı yapsam yoksaa sadece ikimize yönelikmi yapsam bilemedim :50:

ben arkadaşıma akşam mesaj atmıştım evde misin napıyosun diye. tabi o sırada evlerinin önündeyim elimle pastayla güzel olmuştu.. Hangisi içine siniyosa öyle yap bence. :)

konudan çok başlığa takıldım ya :27:

Konu başlığınız değiştirilmiştir.

Lütfen içeriğe uygun ve TÜRKÇE konu adları yazalım.

bence yakın arkadaşlarınızı çağırıp bir sürpriz parti düzenleyebilirsin.

ikinize özel ne biliyim bana mantıklı gelmedi sevgiline olsa neyse de kız arkadaşına başbaşa sürpriz hazırlamak bana saçma geldi.

böyle eğlenceli bir parti daha hoş olur.tabi arkadaşının ne seviceğini sen daha iyi bilirsin.

bu gibi sürprizler kişiden kişiye değişir canım
bana yapılabilecek sürprizle ayşeye yapılabilecek aynı değildir ki
tabi gerçek manada bir sürprizden söz ediyorsak
yoksa şunu al bunu ver yaparsın tırnak içinde sürpriiiz der geçersin fakat bu basit bi hediye olur
bana göre bu sürpriz değildir
kişiye özel olduğu için arkadaşının özelliklerini, aranızdaki ilişkiyi vs vs düşünerek birşeyler planlayabilirsin
aklıma gelen bi kaç basit örnek
onun çocukluk fotoğrafları dahil olmak üzere fotoğraflarının tamamınıyla cd hazırlamak(fotoğrafları ailesinden temin edilebilir), röportajvari ortak arkadaşlarınız ailesi gibi yakınlarını da dahil ederek video düzenlemek
gerçek bir sürpriz uzun soluklu bi emek istiyor

Back
X