kız bebeği olacaklar

artık bu cahiliye dönemi insanlarından bıktım cahiliye diyorum çünkü Peygamber efendimizin cahiliye döneminde ugraştığı kızlarını diri diri toprağa gömen kızlarını insandan saymayan insanlardan ne farkları var.neyin olacak diyorlar kızım diyorum .''olsun canım hayırlısı sağlıklı olsun da'' diyorlar bana..OLSUN CANIM demek ne demek ya.kendi ailem ve eşimin ailesi hariç herkes böle.yazık hala bu zihniyete.ama ben KIZIM OLACAĞI İÇİN ÇOKKKKKK MUTLUYUM....HIHHHHH.onu doğmadan bile babasıyla ergün seviyoruz
aynı şeyi şuan bende yaşıyorum gerçi ilk kızımdada aynı şeylerle karşılaştım.ablamla benim hamileliliğim arasında 2 ay var.amca kızı bayramda ablama sordu cinsiyetini erkek deyince ona iyi iyi dedi.bana sordu ben kız deyince iyi olsun ne olacak dedi.bende kızda evlat erkekte evlat dedim.çok sinir oluyorum bu ayrımı yapanlara.görümcem kaynanama bi kızımız daha oluyo deyince eşime dediği laf geline kötü davranma demek oldu.sanki cinsiyeti kadın belirliyor.cahilce konuşmalardan tiksiniyorum artık.herkes kız olacağını duymuş kimse hamilelimi sormuo bile ama hepsini Allaha havale ediyorum.iyikide kızım olacak Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin tek isteğim bu

:) benim ikinci kızım olacak
çok mutluyum kızımın kız kardeşi olsun çok istedim ben ablalarımın varlığına hep şükrediyorum
yalnız aynı durumları yaşadık
memlekette etrafta herkes bu da mı kız !olsun ya sağlıklı olsun da ! gibi cümleler kurdu
hayır bir de zaten kız istedik deyince yalan söylüyorsun gibi bakışlar
cehalet başa bela :)
elbet erkek te olsa evladım canım olacaktı ama allah biliyor hep kız istedim şükür ki verdi
ama sağa sola dert oluyor malesef

:) benim ikinci kızım olacak
çok mutluyum kızımın kız kardeşi olsun çok istedim ben ablalarımın varlığına hep şükrediyorum
yalnız aynı durumları yaşadık
memlekette etrafta herkes bu da mı kız !olsun ya sağlıklı olsun da ! gibi cümleler kurdu
hayır bir de zaten kız istedik deyince yalan söylüyorsun gibi bakışlar
cehalet başa bela :)
elbet erkek te olsa evladım canım olacaktı ama allah biliyor hep kız istedim şükür ki verdi
ama sağa sola dert oluyor malesef
aynen ya insana hamileliğin evlat sevincini yaştmıyo bu millet.anlamıyorum ya kız evlat niye herkesin gözünde bu kadar değersiz.Allah akıl fikir versin herkese

Kızımızın geliceğini daha dün öğrendik eşimde ben de hep kızımız olsun die düşünüyoduk rabbimde gönlümüze göre verdi.Doktorumuz kızımızı görmekte biraz zorlandı pek naza çekti kendini ama en sonunda meleğim annesini dinledi gösterdi kendini ve doktorumuz bize kızınız olucak dediğinde eşimle ikimiz ağlamaya başladık

Back
X