- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 60.119
- Puanlar
- 748
İmge de güzelİsmim ipek :) i harfi ile başlayan isimlere çekiliyorum sanırım bu yüzden ama çok yakın bulamadım. Hande yengemburçin güzel ama
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İmge de güzelİsmim ipek :) i harfi ile başlayan isimlere çekiliyorum sanırım bu yüzden ama çok yakın bulamadım. Hande yengemburçin güzel ama
![]()
Kardelen: mağdur adı gibi sjdjdjdjd gece gece yaKötü yerlerdeki kızların sahne adı gbı,
Geyik yapıyoruz derken kizinla dalga geçerler
Zorlama bı isim
Cok kötü
Harika
Geyik yapıyoruz demiştim karacayla bir
Köylü güzeli gibi
Yemek adı olarak kodlamisim komik geldi
Direkt kötü
Guzel
Roman halkının kızlarına verilen ad gbi
Direkt kotu
Guzel
Guzel
Kötü
Mağdur adı gibi
Kotu
Guzel
Komik
Komik
Güzel
Kotu
Kötü komik
Kotu
Komik ve zorlama
Guzel
Güzel
Kötü kız adı gibi
Guzel
Bir fikrim yok açıkçasıArap dünyasının en popüleri Leyla.
Leyla’nın tınısı çok güzelAy listedeki çoğu isim o kadar hoş kioya,ahu ve pırıl özellikle
bu tarz isimlerden Leyla yi da çok beğenirim ben
Ahu neden bu kadar nadir ben de anlamıyorum çok güzel halbukiAhu Sezin Soyadınız şeklinde düşününce tını hoş oluyor mu? Bana böyle beraber söyleyince hoş geldi
Ahu Bige de hoş oluyo
Ahu yu sevdim sanırım bayadır duymadım![]()
Işıl’ı da listeme aldım sakıncası yoksaKızımın bir adı da Işıl, Pırıl da çok hoş bence ama muhtemelen piril falan derler çocuğa hoş olmaz. Parla da hoşuma giden bir isim.
Ebrar su benim kızımın adıMerhaba arkadaşlar, 18 haftalık hamileyim ve inşallah bir kızımız olacak. Ama isim bulmak ne zormuş. Kriterlerim öncelikle Türkçe kökenli olması, güzel anlamlı olması ve 2 bebekten birinde olmayan biraz daha nadir olması. Babası özelikle Türkçe konusunda çok hassas ( önerileri türkü, Maral, çolpan- bunları sevdim, ve hatta ulduz, kulun ahsgas- bunları kabul etmedim) şimdilik listemde aşağıdakiler var beğenime göre sıraladım. Sizden ricam ise bu isimleri yorumlamanız (bu çok güzel, bu ne böyle be?! Gibi) ya da ismim önerilerinize açığım. Belki size de fikir olur. Şimdiden teşekkürler.
Türkü (Köken: Türkçe)
Karaca (Köken: Türkçe)
Pırıl (Köken: Türkçe)
Anlam: Çok parlak, ışıl ışıl, tertemiz ve canlı.
Balca (Köken: Türkçe)
Anlam: Bal gibi tatlı, balımsı
İnci (Köken: Türkçe)
Maral (Köken: Türkçe)
Anlam: Dişi geyik; zarif ve güzel kadın için mecazi
Sırma (Köken: Türkçe)
Anlam: Altın veya gümüş tel; parlak ve değerli iplik.
Kumru (Köken: Türkçe)
Anlam: küçük bir kuş; sevgi ve sadakat sembolü.
Bige (Köken: Eski Türkçe)
Anlam: Hanımefendi, soylu kadın
Ahu (Köken: Türkçe)
Anlam: Ceylan; zarif, narin ve güzel
Çiçek (Köken: Türkçe)
Rengin (Köken: Türkçe)
Anlam: Renkli, canlı; neşeli.
Buket (Köken: Fransızca)
Bilge (Köken: Türkçe)
Yeşim (Köken: Türkçe)
Anlam: Yeşil değerli taş; zarif, değerli ve doğal.
Kardelen (Köken: Türkçe)
Çolpan (Köken: Türkçe)
Anlam: Parlak yıldız
Sezin (Köken: Türkçe)
Anlam: güçlü sezgi sahibi.
Gülgün (Köken: farsça(gül)-Türkçe)
Anlam: Gül rengi, pembe.
Ilgın (Köken: Türkçe)
Anlam: Akasya ağacı
Özgü (Köken: Türkçe)
Anlam: özgün, kendine ait
Oya (Köken: Türkçe)
Zeren (Köken: Türkçe)
Anlam: zeki, anlayışlı, becerikli
Candan (Köken: Türkçe)
Anlam: İçten, samimi, yürekten gelen
Hayal (Köken: Türkçe)
Neşe (Köken: Arapça)
Anlam: Sevinç, mutluluk
Asu (Köken: Farsça)
Anlam: Asi, hareketli, coşkun.
Şebnem (Köken: Farsça)
Anlam: Çiy
Eda (Köken: Arapça)
EzgicikBende Türkçe kökenli olsun tek isim olsun kısa olsun dedim ezgi koydum şükür okula falan gittiğinde hiç sınıfında ikinci bi ezGi olmadı.mesela.iki Defne vardı küçük Defne büyük Defne diyorlardıbu sene de sinifta tek isimli iki kızdan biri ezgi kuşum
Çolpan Karaca Kumru balca direk eledim rengin ve inci olabilir ozellikle inci İpek gibi isimler güzel
Çok hoş olmuş birlikte, Allah bağışlasınEbrar su benim kızımın adı
Beğendiğinize sevindim, aslında Işıl hiç hesapta yokken babasının koyduğu bir isim, ben de daha önceden aklımda olan ismi koydum. Genelde beğenilen, çok yaygında olmayan hoş bir isim. Sağlıkla gelsin inşallahIşıl’ı da listeme aldım sakıncası yoksa![]()
Işıl güzel de mail adresi falan alırken 'isil' oluyor çocuk yaBeğendiğinize sevindim, aslında Işıl hiç hesapta yokken babasının koyduğu bir isim, ben de daha önceden aklımda olan ismi koydum. Genelde beğenilen, çok yaygında olmayan hoş bir isim. Sağlıkla gelsin inşallah![]()
Kızımın adı Çağla. İlerde yurtdışı düşünürse diye Arya da ekledik. Öyle Esilanur parla falan sevemiyorum benAhu neden bu kadar nadir ben de anlamıyorum çok güzel halbuki![]()
Amin inşallah ikisi de çok güzelBen Ahu ismine bayılıyorum kızım olacak benimde adını Ahu Güneş koyacağım adlarıyla yaşasınlar minikler
Güzel olmuş amaBeğendiğinize sevindim, aslında Işıl hiç hesapta yokken babasının koyduğu bir isim, ben de daha önceden aklımda olan ismi koydum. Genelde beğenilen, çok yaygında olmayan hoş bir isim. Sağlıkla gelsin inşallah![]()
Çağla da çok güzel onu eleme sebebim malesef son zamanlarda gündemde olan talihsiz bir olayı hatırlatması bana haberim olmasa koyardım belki. Ben de universal isimleri sevemiyorum kültürümden olması yabancıların telaffuz edememesinden daha önemli benim için benim kızım Türk ve Türkçe ismini bir zahmet öğrenecekler öyle bir durumdaKızımın adı Çağla. İlerde yurtdışı düşünürse diye Arya da ekledik. Öyle Esilanur parla falan sevemiyorum ben
Aaa ozaman inci olmalıEzgicikAllah bağışlasın
benim kendi ismim ipek çok seviyorum
![]()