kız bebeğimiz olsun istiyoruz ne yapmalıyız?

Vdshs

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
222
3
296
kızlar eşim de ben de en çok kızımızın olmasını istiyoruz,dün adet oldum bu ay daha sıkı çalışcaz ama yumurtlamam ocak ayına gelıyor ocak ayında da forumdakı çin takvımınde 26 yaş erkek dıyor,ınternette yabancı sitedekı
Chinese Gender Chart to Determine Your Baby's Gender
bu adreste çin takvımıne gore yaş 27 çıkıyor burda da kız gösterıyor,kafam çok karıştı açıkçası ben bu aya endesklemıstım olurum dıye olmadı aralık çoğunda da kız gösterıyordu
bı de forumda yumurtlama gününe kadarki ilişkilerde kız oluyormus bılımsel olarak tam kanıtlanmasa da mantıklı geldı bana ,tam yumurtlama gunu ve sonrasında da erkek oluyormus hanı sonucta cınsıyetı belırleyen baba,dolayısıyla takvimler falan hıkaye mı oluyor o zaman
( tam mayısa kadar takvımde erkek gözukuyor)
kızlar kafayı yıyecem nasıl yapalım ne bıleyım sonucta allahın takdırı ama yapılacak bısey varsa yapalım dıye soruyorum

çin takvimi bende hiç tutmamıştı..
önce sağlıklı sonrada dilediğiniz gibi bir evladınız olmanız dileği ile..

ben öyle şeylere inanmıyorum. Çin takvimine bende baktım istediğim tarihte erkek yazıyor ama tutanlar tesadüfte olabilir. Bunun dulında kız yada erkek olmasının ilişki günüyle de alakası olduğunu sanmıyorumç He yumurtlama gününden önce girilen ilişkide kız oluyormuş demişsinizde yumurtlama gününde değilseniz zaten hamile kalamazsınız. Bence kız erkek değil sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeye bakın ayrıca böyle stres içine girerseniz olacağı varsa da olmaz.Birçok çocuk sahibi olamayan insan var bence cinsiyeti o kadar önemsemeyin.

tabıkı arkadaslar dedıklerınızde doğru bu sekılde tepkı gosterıleceğini bılıyordum zaten ,hanı derler ya aa boyle bısey mı vardı falan denesemıydık dıye,sonucta sağlıklısı ve hayırlısı yoksa ıstedıkten sonra tıbbı mudahaleyle cınsıyetı belırlıyorsunuz etık acıdan uygun olmasa da ,bu arada da bılımsel gerçeklığı olabılen durumlardan bahsedılıyor okuduklarımdan bende sıze aktarıyorum,
bılımsel verıler de gerçeğe uygun olduğunda kanıta dönüşüyor,yaşayanlar yada deneyımı olanlar açısından sızlerın de fıkrını almak istemiştim
teşekkür ederim.

eğerrrr çooooookkkk fazla istiyorsanız bir kızınız olmasını yurt dışında gidip cinsiyet belirleyip tüp bebek yaptırabilirsiniz.kesin çözüm olur isteğinize

canım ben 2. kızıma tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde bir adet oluyodum adetimin 12. günü ilişki oldu
20 temmuz adet oldum 31 temmuz ilişki oldu
umarım işine yarar
diğer takvimlere üstüne basa basa inanma diyorum

canım ben 2. kızıma tek ilişkiyle hamile kaldım 28 günde bir adet oluyodum adetimin 12. günü ilişki oldu
20 temmuz adet oldum 31 temmuz ilişki oldu
umarım işine yarar
diğer takvimlere üstüne basa basa inanma diyorum

teşekkur ederım benımde sızlere sormak ıstedıgım buydu hanı belkı ıhtımaller bırlseınce ortak bı yargıya ulaşabılırım ümidiyle

yumurtlama zamanına 2 gün kala ilişki olursa bebek kız olur.nasıl mı?X kromozomu 2 yada 3 gün yaşayabiliyor.yumurtlama olduğu an bekleyen x kromozomlar hemen hucuuumm ediyor yumurtaya.spermde erkek yani Y kromozomu varsa 24 saat yaşayabiliyor ve kıza göre daha hızlı ilerliyor. bu sebeple erkek olması için yumurtlamanın olmuş olması gerekiyor..anlatabildim mi acaba.

evet canım o zaman yumurtlama gününü doğru tespıt etmemız gerekır cunku gecen ay 2 gun gec yumurtlamısım adetım de 2 gun gecıktı,dun oldum 5 gun suruyor benım dongu yaklasık 33 gun takvım hesabına gore tahmınen yumurtlama tarıhınden once deneyecegız o zaman bakalım ınsallah

evet takvimlere inanama
ama bebek cinsiyet belirleme takvimi var google dan ona gir
ay ay hangi günler ilişkiye girersen ne olur onu gösteriyor tahminleri yüksekoranda da doğru....

yumurtlama zamanına 2 gün kala ilişki olursa bebek kız olur.nasıl mı?X kromozomu 2 yada 3 gün yaşayabiliyor.yumurtlama olduğu an bekleyen x kromozomlar hemen hucuuumm ediyor yumurtaya.spermde erkek yani Y kromozomu varsa 24 saat yaşayabiliyor ve kıza göre daha hızlı ilerliyor. bu sebeple erkek olması için yumurtlamanın olmuş olması gerekiyor..anlatabildim mi acaba.

sütlü gayfeciğğğim bravo uzman olmuşsun tebrikler
ama yumurtlama sonrası da oluyor!!!!:dance::öncesi olursa biraz riskli erkek olma şansı da var belki erken olgunlaşmıştır yumurta y yi hemen çekme riski var ....:roflol:

canım rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin önemli olan bu.takvimler hesaplamalar hikaye yüce rabbim istediğimize kız istediğimize erkek veririz buyuruyor.fakat kardeşimde okuduğum ama ismini hatırlamadığım büyük alim kitaplarından(islami evlilik ve cinsel hayat) bölümünde okuduğum bir yazı vardı orada, erkek çocuk istiyorsanız adetnizin bitiminden hemen sonraki ilk 6 gün [soldan sağa doğru] birleşin.7 günden sonrası [sağdan sola] birleşmedede kız oluyor diye okumuştum.hatta yazıyı gelinimizle birlikte okuyorduk ve bu ay deneylim dedik.o erkek için bense kız için ikimizde hamile kaldık.gelinimizinki erkek,benimki kız,ama sadece yazıya güvenmedik, ikimizde el açıp rabbimizden önce hayırlısını istediklerimiz hayırlıysa muradımızı vermesini istedik.binlerce şükürler olsunki RABBıM muradımıza nail eğledi.ıNŞALLAH rabbim hepinizn gönlüne göre verir

2010 yılını bekle canım.çift sayılı yıllar kız olma ihtimali çok yüksek.bir de çift sayılı ayda hamile kalmaya çalış.etten uzak dur.yumurta-peynir ye...

canım rabbim eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin önemli olan bu.takvimler hesaplamalar hikaye yüce rabbim istediğimize kız istediğimize erkek veririz buyuruyor.fakat kardeşimde okuduğum ama ismini hatırlamadığım büyük alim kitaplarından(islami evlilik ve cinsel hayat) bölümünde okuduğum bir yazı vardı orada, erkek çocuk istiyorsanız adetnizin bitiminden hemen sonraki ilk 6 gün [soldan sağa doğru] birleşin.7 günden sonrası [sağdan sola] birleşmedede kız oluyor diye okumuştum.hatta yazıyı gelinimizle birlikte okuyorduk ve bu ay deneylim dedik.o erkek için bense kız için ikimizde hamile kaldık.gelinimizinki erkek,benimki kız,ama sadece yazıya güvenmedik, ikimizde el açıp rabbimizden önce hayırlısını istediklerimiz hayırlıysa muradımızı vermesini istedik.binlerce şükürler olsunki RABBİM muradımıza nail eğledi.İNŞALLAH rabbim hepinizn gönlüne göre verir

bunu anlamadım ben yaa.
adet bittikten sonramı sayılacak 6 gün.soldan sğa ne?
kız için 7 günden sonrası bu ne oluyor.

benımde çin takvımıne gore erkek olması gerıkıyodu sadece ama allaha sadece duam vardı saglıklı elı ayagı duzgun olması yeterlı ama suan bı kızım olucak 35 haftalık hamıleyım çin takvımı yalan ınanmıyorum yuce allahım hangısını sıze bagısladıysa o sızın varnınz yogunuz oluyor ben halımden memnunum allah ısteyen herkese nasıp etsın kız erkek farketmez benım fıkrım bu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back
X