Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Domatesle nasıl bir ilişkisi var bu olayın merak ettim doğrusuBende çok istiyorum kızımın olmasını hep domates yiyorum bide göbeğim yukarda büyüyo bulantım yok bakıcaz artık daha yeni hamileyim 3 ay sonra belli olur cinsiyeti hayırlısı:)
Canım çekiyor yani domatesDomatesle nasıl bir ilişkisi var bu olayın merak ettim doğrusu![]()
Canım çekiyor yani domates![]()
Canım çekiyor yani domates![]()
Benimde tek kahvaltım peynir, zeytin, domates ve ekmek yoksa yiyemiyorum birşey. Güzel bastırıyor midede ki o hissi.Bende hamileliğimde sürekli domates peynir ekmek yerdimaslında aşerdiğimden değilde bulantılarıma iyi gelirdi ve sık sık acıktığımdan
Benimde tek kahvaltım peynir, zeytin, domates ve ekmek yoksa yiyemiyorum birşey. Güzel bastırıyor midede ki o hissi.
Aynen bende öyleydimkaç haftalıksın
13+1 olduk bugün. Cok şükür bulantı falan fazla olmadı ama yinede mide almıyor herseyi tuzlu şeyler iyi geliyor.
Sen kaç haftalıksın ?
Konunun üzerinden baya zaman geçmiş acaba konu sahibi kız bebeğiniz oldumu? Tuttumu bu bilgiler?
Aa pardon canim, inşallah sanada tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin Rabbim.Ben hamile değilimki2.yi istiyorum ama hayırlısı inşaAllah.... Maşallah canım Allah kavuştursun cinsiyetin yakında belli olur erkekse erken belli olur zaten
Eylül annesi olacaksın galiba ...bende eylül annesiyim![]()
Ozaman öğrenemeyeceğiz teşekkürler arkadaşım cevabın için :)Bende merak ettim ama konu sahibi en son 2 sene önce girmiş profiline baktımda![]()
Ozaman öğrenemeyeceğiz teşekkürler arkadaşım cevabın için :)
Aa pardon canim, inşallah sanada tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin Rabbim.
Amin arkadaşım inşallah cümlesine sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Pazartesi belli olacak inşallah doktorum öyle demişti ama bakalım ne olacak
Evet hayirlisi ile eylül annesi olacağım inşallah.
Sizin nasıl geçmişti doğum sonrası sonbahardan kışa girerken?
Amin Allah razı olsun canım☺
İlk gebelik mi? Eylül ayında anne olmak çok güzel mevsim olarak ne soğuk üşürsün ne de sıcaktan yanarsın zaten hava soğuyana kadar 2 ay geçiyor bide bahar ayına kadar bebiş emekleme çağına gelmiş oluyor ek gıdaya baharda başlamış oluyosun en güzel yaz meyvelerini yedirmek daha güzel oluyo çeşit çeşit mesela şeftali yumuşak ve tatlı tam bebeklerin damak tadına göre☺ ben hergün yedirirdim....ayrıca gezmek için daha elverişli oluyo icabında yanına meyve,yoğurt veya çorba gibi bişeyler alıp gittiğin yerde karnını doyurabiliyosun... Hamileliğin son aylarının yaza denk gelmeside iyi çünkü yürüyüş yapmış oluyosun en azından yürüyüş doğuma avantaj sağlıyor kış olsa yapamazsın...ne kadar hareket o kadar iyi oluyo sadece Ağustos ayının son aya denk gelmesi biraz bunaltıyo sıcaktan dolayı ama bence o da iyi çünkü d vitamini çok önemli hamileykende bol bol güneş almış oluyosun gerçi beni sıcak etkilemezdi sıcağı çok sevdiğim için bide evimin içi daima serin olduğundan:)
Ben mesela şimdi hamile kalsam kışa denk gelmiş olacak o dezavantaj soğukta her türlü zordur hayırlısı olsun yinede ay çok konuştumsağsalim kucağına alırsın inşaAllah...
Bide doğum zamanı mutlaka gecelik öneriyorum en rahatı o oluyor zaten hava soğuk olmuyo ve tuvalete giderkende rahat oluyo ben doğum çantama 1 tane gecelik 2 pijama takımı koymuştum ama pijamaların hiçbirini giymedim eğilmek zaten sıkıntı
tek gecelikle hastanede geçirdim çok kirlendi keşke bi tane daha koyaydım dedim![]()
Allah razi olsun cok teşekkür ederim hem güzel duaniz icin hemde eylulde dogum yapmanin avantajlarını yazdiginiz icin...
Cok rahatlattiniz icimi inanin ki bende hep düşünüyordum nasıl olacak diye deneyimli birinden bunlari duymak cok güzel oldu. Allah razi olsun.
Gecelik konusunu yazdım aklıma mutlaka alacağım bende fazladan 1 adet.
Rabbim size de sağ sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah tez vakitte...
Cok sagol Allah razi olsun, aklima takilan birsey olursa yazarım mutlakaAmin kardeşim Allah sendende razı olsun
Ne demek....sormak istediğin bişey olursa herzaman elimden geldiğince yazarım bende bu güzel hamilelik sürecine heyecanına ara ara ortak olmak isterimyaş kaç bu arada
18 mi yoksa(nickten)![]()
Cok sagol Allah razi olsun, aklima takilan birsey olursa yazarım mutlaka
Yok değil 18 eşimle tanıştığımız ve evlendiğimiz aylarin günü
31 yaşındayım ben.
Siz ne güzel genç anne olmuşsunuz Rabbim tekrarini nasipetsin inşallah.Cümlemizdenhee anladım
bende 32'yim yaşıt sayılırız☺
Bol dua edin baska ne olabilir ki guc ve kudret sahibi Allahtir. Saglikli hayirli evlat olsundakızlar eşim de ben de en çok kızımızın olmasını istiyoruz,dün adet oldum bu ay daha sıkı çalışcaz ama yumurtlamam ocak ayına gelıyor ocak ayında da forumdakı çin takvımınde 26 yaş erkek dıyor,ınternette yabancı sitedekı
Chinese Gender Chart to Determine Your Baby's Gender
bu adreste çin takvımıne gore yaş 27 çıkıyor burda da kız gösterıyor,kafam çok karıştı açıkçası ben bu aya endesklemıstım olurum dıye olmadı aralık çoğunda da kız gösterıyordu
bı de forumda yumurtlama gününe kadarki ilişkilerde kız oluyormus bılımsel olarak tam kanıtlanmasa da mantıklı geldı bana ,tam yumurtlama gunu ve sonrasında da erkek oluyormus hanı sonucta cınsıyetı belırleyen baba,dolayısıyla takvimler falan hıkaye mı oluyor o zaman
( tam mayısa kadar takvımde erkek gözukuyor)
kızlar kafayı yıyecem nasıl yapalım ne bıleyım sonucta allahın takdırı ama yapılacak bısey varsa yapalım dıye soruyorum