kız bebeğimiz olsun istiyoruz ne yapmalıyız?

eğer erkek istiyorsanız adetiniz bitince ilk 6 gün ilişkiye girmek gerekiyor soldan sağa olayı ise, sizin ve eşinizin erkek için pozisyon şekli................kız için ise adetiniz bitince ilişkiye girmeden 6 gün sayıp 7. 8.9.ve 10 gün birleşme bu defa pozizyon sağdan sola. umarım bu dafa anlatabilmişimdir iyi akşamlar

benım burdan anladığım eğer adet döngüsü benım gıbı 32-33 gun suruyorsa adetın hemen bıtımınde hamıle kalma şansım hıc yok çunku yumurtlamam adetın başlangıcından 19 gün sonra gerçekleşiyor dolayısıyla adet başlangıcından ıtıbaren 11. ve 19.gunlerın uygun olduğunu doktorum da soylemıstı aynı şeye gelıyor sızın demek ıstediğiniz

tabıkı arkadaslar dedıklerınızde doğru bu sekılde tepkı gosterıleceğini bılıyordum zaten ,hanı derler ya aa boyle bısey mı vardı falan denesemıydık dıye,sonucta sağlıklısı ve hayırlısı yoksa ıstedıkten sonra tıbbı mudahaleyle cınsıyetı belırlıyorsunuz etık acıdan uygun olmasa da ,bu arada da bılımsel gerçeklığı olabılen durumlardan bahsedılıyor okuduklarımdan bende sıze aktarıyorum,
bılımsel verıler de gerçeğe uygun olduğunda kanıta dönüşüyor,yaşayanlar yada deneyımı olanlar açısından sızlerın de fıkrını almak istemiştim
teşekkür ederim.

sevdes cım herkezın gorusu farklı olabılır cogu ınsan ne kadar da once saglıklı olsun desede..herkezın ıcınde ıstedıgı gecer,sende ıstegını acıkca paylasmıssın,kız ya da erkek,,bende bunu yasadım..sen kız ıstıyommussun kız ıcın en onemlı sey
1.yumurtlama gununden bı ıkı uc gun once beraberlık olmalı
2.eczanede satılan ovulasyon testlerıyle bu gunu belırleyebılırsın
3.ovulasyon gunun ve sonrakı gun beraberlık olmamalı..
kız genı tasıyan spermler 72 saate kadar ..erkek genı tasıyan spermler sadece 24 saat o da en fazla yasarlar
yanı yumurtlama gununden ıkı ya da uc gun once beraber olursanız yumurtlama gununde sadece kız genı tasıyan spermeler yasıcak..bu bılımsel bı gercek basarı oranı yuzde 90 larda ...

sevdes cım herkezın gorusu farklı olabılır cogu ınsan ne kadar da once saglıklı olsun desede..herkezın ıcınde ıstedıgı gecer,sende ıstegını acıkca paylasmıssın,kız ya da erkek,,bende bunu yasadım..sen kız ıstıyommussun kız ıcın en onemlı sey
kız genı tasıyan spermler 72 saate kadar ..erkek genı tasıyan spermler sadece 24 saat o da en fazla yasarlar
yanı yumurtlama gununden ıkı ya da uc gun once beraber olursanız yumurtlama gununde sadece kız genı tasıyan spermeler yasıcak..bu bılımsel bı gercek basarı oranı yuzde 90 larda ...

canım çok teşekkur ederım ılgın ve anlayışın için,ve samımıyetıne

bısey degıl ne demek ınsallah kızına kavusursun ..kız erkek tabı farketmez once saglıkla gelsın bebegın ınsallah

canım maalesef dediğin bilimsel olay olmadığı gibi başarı oranı yüzde 90 larda değil... çin takviminide yüzde 90 diyorlar ama yok böle bişey...kısaca bilimsel olmayan şeyleri bilimsel olarak sunmamak gerekir. kastettiğiniz shetless metodu ama bunun bilimsel ispatı yapılmamıştır.

emel arkadasımız cok dogru yazmıs basarı yuzdesı 90 degıl yuzde 75 mıs..arada bayaa fark var.yınede basarı yuzdesı hıc fena degıl.yuzdelıgı kanıtlanmıs her turlu sey bılımsel bır gercektır y kromozomu en fazla 24 saat yasar x kromozomu 72 saat yasar bunada bılımsel gercek degılmı dıyosun.buna gore..,,yumurtlamadan ıkı uc gun once beraber olmak kız bebek sansını arttırır ,bu tez,, yuz kadından 75 ınde dogru sonuc vermıs...kanıtlanmıs olduguna gore bu bı gercek takvım degıl

Amerika’da ve Avrupa ülkelerinde yaygın uygulanan bir yöntem ise Shettle metodudur.Çok kolay olan bu yöntemin uygulama prensibi adetin belirli günlerinde ilişkiye girilmesine dayanmaktadır Landrum Shettles adlı bir doktorun geliştirdiği basit ve ücretsiz olan bir yöntemdir. Dayandığı nokta X kromozomu taşıyan spermlerin Y kromozomu taşıyanlara göre daha yavaş yüzmesi ve daha dayanıklı olmasıdır. Yumurtlama dönemindeki yapılacak bir zamanlama ile seçmeye çalışılan cinsiyetteki spermlere avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz. Buna göre erkek çocuk için yumurtlamaya en yakın zamanda cinsel birleşme yapılmalıdır. Böylece hızlı Y kromozomu taşıyan spermler yumurtaya daha çabuk ulaşabilmekteler. Kız çocuğu için ise yumurtlamadan 3 ila 5 gün önce cinsel birleşme yapılıyor ve sonra bir daha yapılmıyor. Böylece Y kromozomu taşıyan spermler ölüyor ve geriye X kromozomu taşıyan daha dayanıklı spermler kalıyor. Bu yöntemin uygulanması için yumurtlama gününün tespiti için bazal vücut ısısı takibini veya servikal mukus testlerini kullanmak gerekmektedir.alıntıdır

ü Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız , yumurtlamadan sonra ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir.

ü Yine bu yönteme göre yüzeyel ilişki ile kız ,derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.

ü Shettle yöntemine göre ilişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız ,orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.
alıntıdır

shettle metodu dogru olsaydi kiz isteyen herkesin kizi olurdu ya da asilama yapilan ya da tup bebek yapan kadinlarin yuzde yetmisi yada yuzde doksani dediginize gore erkek bebek dogururdu. asilama da spermler yikanirken swimup teknigi uygulanir yani bir sivinin icinde bulunan spermlerden yukari yuzenler secilir ee y spermi hizli yuzuyorsa yikamada nerdeyse cogu erkek sperm olurdu. asilama yumurta catlayinca yapildigina gore zaten cogunlugu olan y sepermleri hemen gider dollerdi.
ya da bu sistemler dogru olsaydi niye Allah'tan kiz ya da erkek ya da saglikli bebekler isterlerki insanlar, teknik basitmis doktora gitmeniz yeterdi.
kisacasi bayanlar doktorumunda dedigi gb y spermlerinin 24 saat yasamasi diye bir sey yok tibbin bilmedigi bir seyi siz kadinlar formlarda nasil biliyosunuz diye benimle dalga bile gecti.
Allah herkesin gonlune gore saglikli bebekler versin.

Dr Landrum Shettles bebek cinsiyet tahmin yöntemleri üzerinde tanınmış bir uzman, araştırma gelişmiş bir cinsiyet seçimi yöntemi, he was "en iyi bilimsel kanıt tarafından desteklenen" hissetti.

O en çok satan kitabı baby of sex aşağıdaki web sitemi ziyaret ederek link bulabilirsiniz s onun yöntemlerini anlatan kıtap bir milyon kopya yazdı. Dr Shettles, ev metodları ve çiftler binlerce (en fazla% 98) başarı oranı onlara yardımcı olmak için bu yöntemleri kullanarak daha da yüksek keyif aldık.alıntıdır..

gundogmadan arkadasım yuzde yuz denmıyo zaten basaı oranı yuksek dıyo,,tup bebekte bı cok ınsanda basarılı ama bazılarında da tutmuyo..bu da onun gıbı bısey

ovulasyon gununde spermeler esıt mıktarda yumurtaya ulasırsa erkek yada kız bebek ıcınde sans yuzde 50 dır..zaten bu metod kız yada erkek bebek ısteyenler ıcındır farketmez dıyen varsa tam yumurtlama gununu secmelı ,,,

tıp bılmıyosa ınternette bırsuru doktorun sıtesınden alınmıs bunlar y kromozomları 24 saat yasar dıye,,o zaman doktorlarda yanlıs bılgılermı koyuyolar,,,ben bunları ordan burdan bulmadım,,,dogruluguna ınanırsın ya da ınanmazsın bısey dıyemem..

kızlar eşim de ben de en çok kızımızın olmasını istiyoruz,dün adet oldum bu ay daha sıkı çalışcaz ama yumurtlamam ocak ayına gelıyor ocak ayında da forumdakı çin takvımınde 26 yaş erkek dıyor,ınternette yabancı sitedekı
Chinese Gender Chart to Determine Your Baby's Gender
bu adreste çin takvımıne gore yaş 27 çıkıyor burda da kız gösterıyor,kafam çok karıştı açıkçası ben bu aya endesklemıstım olurum dıye olmadı aralık çoğunda da kız gösterıyordu
bı de forumda yumurtlama gününe kadarki ilişkilerde kız oluyormus bılımsel olarak tam kanıtlanmasa da mantıklı geldı bana ,tam yumurtlama gunu ve sonrasında da erkek oluyormus hanı sonucta cınsıyetı belırleyen baba,dolayısıyla takvimler falan hıkaye mı oluyor o zaman
( tam mayısa kadar takvımde erkek gözukuyor)
kızlar kafayı yıyecem nasıl yapalım ne bıleyım sonucta allahın takdırı ama yapılacak bısey varsa yapalım dıye soruyorum

canım allah gönlüne göre versin çin takviminde yaşının 2 yıl sonrasına bakıcaksın aslında bebegin cinsiyetini belirleyen saece baba değil sennde büyük katkı payın var:)yumurtlama gününe denk gelirse y kromozomu daha çabuk gittiği için hemen ölmüyrmuş y çünkü daha çabuk gidiyor ve daha çabuk ölüormuş x de yavaş gidip geç ölüyormuş eger yumurtlama gününe denk gelirse y daha çabuk gittigi için erkek olma olasılıgı yüksek adetinin 12 13 14 15.günlerinde olan ilişkiler de erkek olma olasılıgı yüksek ben ilk gebeliğimde hiç araştırmmışdım bu konuları bi kızım oldu daha sonra birde oğlum olsun istedim adetimin 12 13 14 15 günleri saydım ama tutmadı aman dedim ya salla allah ne verirse :D:Dve bi kızım daha olucak nese çok uzattım işin açıkcası sık ilişki çünkü erkekde ne kadar sık ilişkiye girerse sperm kalitesi düşüyor yani azalıyor allahım gönlünüze göre verir inşallah.

arkadaşım bu sitede çin takvimi diye bir takvim var birde arkadaşımızın biri tek tek aylara göre kız erkek şeklinde yazmış onun yazdıkları çin takviminden küçük ayrıntılarla farklı ama 37 ye kadar yazmış devamını istiyorum ama ulaşamıyorum

valla ben onu bunu bilmem eşimin köyünde kadınlar adetten sonra 10 gün erkek sonrası kız diyolardı =) bizde adetimin bittiği günün ertesi yapyık oğlana hamileyim yumurtlama günü gelmeden hamile kalınmaz diyenlerede açık cevap benim galiba rabbim ne derse o olur hepsi boş hahayhaua

valla ben onu bunu bilmem eşimin köyünde kadınlar adetten sonra 10 gün erkek sonrası kız diyolardı =) bizde adetimin bittiği günün ertesi yapyık oğlana hamileyim yumurtlama günü gelmeden hamile kalınmaz diyenlerede açık cevap benim galiba rabbim ne derse o olur hepsi boş hahayhaua

Sizin hesaba göre benim 22 haftalık erkek bebeğim kız olmalıydı. Bende nasıl olsa yumurtlama zamanı geçti diye adetime az kalmıştı bi tesadüf hamile kaldım. Oğlum var kız olsun isterdim ama mevlam ne verirse razıyız sağlıklı olsunda

Bende çok istiyorum kızımın olmasını hep domates yiyorum bide göbeğim yukarda büyüyo bulantım yok bakıcaz artık daha yeni hamileyim 3 ay sonra belli olur cinsiyeti hayırlısı:)

Back
X