kız bebek anne adayları bakabilir misiniz

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
merhaba arkadaşlar özellikle kız bebeklerde annelerin cildinde daha cok yüzlerinde lekelenmeler olduğunu duydum. sizlerde de bu tür lekeler oluştu mu bunu merak ettim. her annede oluyor mu ya da bünyeye göre değişiyor mu acaba. bende henüz yok olmasından da endişeleniyorum :KK12:

Ilk bebegim kiz di bizim buralarda kiz cocugu annenin guzelligini alir derler ama benim yuzum hic lekelenmedi. Simdiki bebegim erkek kasimin ustune filan cil dustu bir kac tane gecer belki dogumdan sonra o_O

canim bende kiz bebek bekliyorum yuzumde sadece sivilceler var eskiden puruzsuz bir cilde sahiptim simdi baya var ama herkez guzelligini almamis aksine guzeligine guzellik katmis derler bilmiyorum.
:)

Canim merhaba neredeyse doguracam ama. Goren bayiliyor bana cok guzel olmusum guya tabi sisen yuz ve buyuk bir gobekle neremi beyeniyorlarsa bende hic leke yok goguslerimde sadece kirmizi seyler baya olustu kiz erkek le alakasi yok bence

Benim dudak çevremde lekenmeler oldu ama azaldı baya hatta bu sıralar cildimi daha güzel daha beyaz hissediyorum

Bende de olmadı birşey,umarım da olmaz.Ama biraz yüzüm falan şişti tabi,kendimi beğenmiyorum :KK43:ama eşim beğeniyo,napim o da yeter :)

merhaba arkadaşlar özellikle kız bebeklerde annelerin cildinde daha cok yüzlerinde lekelenmeler olduğunu duydum. sizlerde de bu tür lekeler oluştu mu bunu merak ettim. her annede oluyor mu ya da bünyeye göre değişiyor mu acaba. bende henüz yok olmasından da endişeleniyorum :KK12:

Ben de hiç olmadı öyle bir şey. Bünyeden bünyeye değişiyor bu.Kilo almak gibi. Herkes farklı farklı kilolar alıyor

Bende de leke olmadı ama önümüz yaz Güneş koruyucu sürmeden Güneş'e çıkarsan lekelenmeler olur.. Hamile olunca insanın yüzü gözü şişiyor göbüş popiş birbiriyle yarışıyor bende.. Gebeliğin sempatikliği mutlaka oluyor ama esas bebek doğunca pörsümüş birşey kalıyor geriye :110:

bizim buralarda da kız annenin güzelliğini alır, erkek anneye güzellik verir derler :KK49: o yüzden merak ettim ama gördüm ki kişiden kişiye değişiyor. bana da güzelleştin diyorlar ama ben de sizler gibi kendimde bir güzellik göremiyorum belki de insanlar bizi kırmamak, moral vermek için öyle söylüyor da olabilir kimbilir :anneadayı: peki önümüz yaz önerebileceğiniz memnun kaldıığınız güneş kremi var mı ?

canim tamamen kisiyle alakali bisey. bende hc deformasyon olmadi. hatta oldukca guzel bi hal aldi cildim. herkes erkek bebek geliyo iyice guzellestin sen dedi ama sonuc bir prenses:) innsallah kimsede olmaz ama gul suyuyla sik sik sil yumusacik olur cildin. makyaj yapiyosan zaman zaman biraz daha ozenli ol mac gibi markalar kullan:KK66:

BENİM BEBĞİM KIZ HİÇ BİŞEY OLMADI YÜZÜME VE DAHADA GÜZELLEŞTİĞİMİ SÖYLÜYOR HERKES

benim sadece goguslerimde var canim lekelenme.bide linea nigra denilen gobekten asagi cizgi cok belirgin hatta gobekten yukarida cikti.bide çirkinleştim sanki .olsun bebeğim iyi olsunda herşeye raziyim

Ben güneş kremimden bayaa memnunum bb kremli aldım.ama normalleride var tavsiye ederim markası la roché- posay eczanelerde satılıyo

X