Doğuma Hazırlık Kız Bebek anne adayları bakarmısınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ardaemre

Mira
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
1.377
1.380
133
38
Herkese merhaba ark merak ettiğim su bi kaç arkadaşım kız bebeklerde genelde hcg düşük olur dedi sizlerin değerleriniz neydi yazarsanız çok sevinirim Ikı Oglum vardı bat günü 350 -400 falandı ama bunda bata bir gün kala 45.66 çıktı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk ederim

Buldum nihayet ☺☺☺benim arkadasim adet gunu yaptirdi 151 cikti ve kizi olacak valla bende merak ediyorum adete 1 gun kala 121.6 cikti bir oglum var birde kizim olsun isterim saglikli sekilde

Ben hic hcg baktiramadim valla canim. Gittik keseyi gorunce yaptirmadi doktor. Testimiz var 12.hafta. o zaman ayird ediliyomus degerden. Bakalim ne cikacak. Resmi falan varsa nub ve keseden tahmin yapiyorlar burada. Doktorlarda oyle tahmin yurutuyor zaten.

Öncelikle tşk ederim Cnm Cvp verdıgın için benim daha çok erken daha gözükmez sağlıkla al inş kuzunu belirtilerin neydi peki herkeste değişiyor ama bel kasık Ağrı'sı falan neler yaşadın

Öncelikle tşk ederim Cnm Cvp verdıgın için benim daha çok erken daha gözükmez sağlıkla al inş kuzunu belirtilerin neydi peki herkeste değişiyor ama bel kasık Ağrı'sı falan neler yaşadın

Canim ben suan 12.haftadayim. son haftaya kadar bulanti cok yasadim.Ve bu haftaya kadar tatli agzima suremedim hep bulandirdi.Kasik agrim 8.haftalarda vardi ara ara ama cok olmadi. Suan da ara ara oluyor rahim genislediginden.
Kiz bebek icin kalp atisi 140 ustu derler ben sormadim doktora.
Kiz bebek icin tuylenme azalir derler erkekte karin falan tuylenir hizli buyur derler. Goruntusune bakip bazisi erkek bazisi kiz yorum yapti. Bende cok merak ediyorum. Insallah rabbim herkese saglikla hayirlisiyla gonlune gore evlat kucaklatir icinde de sana bana.

Üç kızım var.ilkinde günüm geçince ertesi günü kan vermiştim.1000 çıkmıştı.diger ikisinde çook sonra yaptırdıgım için deger epey yüksektir.

Kızım olucak hiç bulantım olmadı ve ağzımq hiç tatlı sürmedim ilk üç ay beta hcg adetten iki gün sonra 950ydi kalp atışı 140ın üstündeydi

Kiz bebek icin neler yaptiniz, yumurtlamadan oncemi birliktelik oldu paylasirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…