Maşallah baya yüksekmiş sizin sağlıkla gelsin Prensesadet gunumde test yaptık
1350,00H idi :)
amiiinnn ınsallah hepımız saglıkla sıhhatle kucagımıza alalım kuzularımızıMaşallah baya yüksekmiş sizin sağlıkla gelsin Prenses
Âminamiiinnn ınsallah hepımız saglıkla sıhhatle kucagımıza alalım kuzularımızı
Öncelikle tşk ederim Cnm Cvp verdıgın için benim daha çok erken daha gözükmez sağlıkla al inş kuzunu belirtilerin neydi peki herkeste değişiyor ama bel kasık Ağrı'sı falan neler yaşadınBen hic hcg baktiramadim valla canim. Gittik keseyi gorunce yaptirmadi doktor. Testimiz var 12.hafta. o zaman ayird ediliyomus degerden. Bakalim ne cikacak. Resmi falan varsa nub ve keseden tahmin yapiyorlar burada. Doktorlarda oyle tahmin yurutuyor zaten.
Öncelikle tşk ederim Cnm Cvp verdıgın için benim daha çok erken daha gözükmez sağlıkla al inş kuzunu belirtilerin neydi peki herkeste değişiyor ama bel kasık Ağrı'sı falan neler yaşadın
Tşk ederim maşallah sizeÜç kızım var.ilkinde günüm geçince ertesi günü kan vermiştim.1000 çıkmıştı.diger ikisinde çook sonra yaptırdıgım için deger epey yüksektir.
Hayırlısı ile gelsin Prenses âmin çok tşk ederimBatı 3 gün geçince 4500 çıkmıştı ki değer ciddi yüksekti ve kızım olacak inşallah
İnşallah gönlünüzden geçen olur.
Sağlıkla gelsin yavrun tşk ederim Cvp içinKızım olucak hiç bulantım olmadı ve ağzımq hiç tatlı sürmedim ilk üç ay beta hcg adetten iki gün sonra 950ydi kalp atışı 140ın üstündeydi
İnşallah cnm seninkide inşallahSağlıkla gelsin yavrun tşk ederim Cvp için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?