Doğuma Hazırlık Kız bebek bekleyen hamişler bakabilir mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gelisimcii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
616
366
53
Kız bebiş bekleyen anneler belirtileriniz aşermeleriniz oldumu ? Neleri aşerdiniz ? Dedikleri gibi basenden mi kilo aldınız bilgi verirmisiniz acaba

Valla benim gobek onde gidiyo, 5 kilo aldim 5. Ayimdayim. 3 gobekte 1 kilo basendedir. 1kilo da memelerdedir asermedim hic ama eksiyle aram yoktu tatli ve et yedim bol bol hala da oyle. Bir de sorunlu bi hamileligim yok cok sukur ama bulantilar koku almalar hala tam gaz devam agrilarimda cok erken basladi. Halim kalmiyo devamli uyumak istiyorum bu yuzden isten ayrildim bile. Biraz zor geciyo yani.

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına:) bizim daha cinsiyet belli değil ama rüyalarımda hep kız görüyorum kolye taktiğimi görüyorum kız hissediyorum Çevremdekiler erkek diyor :) benimse ğöpüslerim ilk günden beri büyüdü çok sorunlu değil hamileliğim çok şükür ama kokulara hassasım kişiden kişiye Değişiyor ama ben merak ediyorum :)

Insallah bir an once aylar gecsin hepimiz icin... Bana hala erkek diyolar bende bastan beri erkek diyodum gobekde sivri olunca ama alakasi yokmus kisiden kisiye degisiyomus demekki onu anladim. Ama alisveris yapmak icin hala acele etmiyorum ne olur ne olmaz alipta elimizde patlamasin bi akrabamizada 6 aya kadar kiz dediler erkek cikti. esimde kizim diye seviyo ama acele etmiyorum alisveris icin

merhaba 15 haftalik hamileyim ve dun ogrendik prensesiniz geliyor. bende cok arastirdigim icin size yardimci olmak adina hepsini yazayim:) hamile oldugumuuykulardan anladim, asiri bi halsizlik ve nerdeyse heran uyuyacak gibiydim ve cok az kasik agrim oldu..(sag tarafta)
ilk 3 ay 4kilo verdim, hic kusmadim ama kuru bulantim cok oldu. eksi seyler ve soguk seyler iyi geldi. zeytinyagli taze fasulye semuzotu vs. coook tursu yedim inanilmaz.. hic tatli yiyemedim 3 ay. ustune tursu suyu bile ictim:) arada limon yedim cok iyi geliyordu. bulantilarim gecince tatli da istedi canim:) cok yiyemesemde arada nutella kacamagi yapiyorum. bide cok cigkofte aserdim:)
baska sorunuz varsa yazabilirm :)

bende ruyamda erkek gordum iki kere. birinde emziriyordum. ama tersi cikti kizmis bebisim :) bide hep erkek hissetmistim hic kilo almadim karnimda sivri buyuyor ama demekki alakasi yokmus:)

Benim teyzemin ilk çocuğunda 6. Ayına kadar kız dediler sonra erkek oldu onlarda kız diye herşeyine hazırlık Yaptılar ama şimdi ultrason cihazları gelişti bide doktor deneyimli ise anlıyor hemen ben 10. Haftada gittim pipisi var dedi sonra internetten araştırdım belli olmuyor o haftada sonra 12. Haftada gittim banada gösterdi sanki gerçekten pipisi vardı ama yinede erkek demedi 1 ay sonra söylerim dedi

Çok teşekkür ederim canım :) Allah sağlıkla kucağına Alıp güzel Günlerini görmeyi nasip etsin inşallah benimde 14 haftalık benimde son bir kaç gündür hep sağ kasığımda sancım var bende Turşu yemek istiyorum bazen bir anda vuruyor aklıma tatlı ilk zamanlar hiç
Istemedim normalde tatlı hastasıyımdır ama şimdi arada Sırada yemek istiyorum bende 4 kilo verdim ilk zamanlar kusmam olmadı nerdeyse seninle aynıyım bakalım cinsiyet tutacak mi :)

amin insall
amin insallah hepimizin canim:) senin ilk bebegin mi, randevun ne zaman?

her insanda aynı etkiler olmaz ki..
ben basen ve kalçadan aldım kilo. mideyi bastırdıgı için insanın ekşi ve tuzlu yemesi de normal bana göre :=)
çok fazla bulantılarım oldu ve şimdi seyrekleşti
kilo hiç vermedim, aldım.
cinsiyet olarak hep kız istedim, ama hissetmedım ne olacagını.
rüyalarımda hep erkek çocugu gördüm

neyse, kız belırtılerı yaşayıp erkek olan cok kişi var

Evet canım ilk bebeğim :) bide tüp bebek yaptırdık. Randevum Eylül 4 de canım inşallah
oyy hadi masallah allah saglikla tamamlamayi nasip etsin hamileligini :) insallah gonlune gore olur, bol bol protein tuket hergun yumurta ye. haftada bi gun mutlaka balik ye, bir gun de et olsun. mercimek corbasi ve bulgur pilavi bol bol tuket..

Benimde kızım olacak inşaAllah :) benim çok sorunsuz ve çok kolay bir hamileliğim oldu. Sadece karnımdan kilo aldım. Bulantım nerdeyse hiç olmadı, kusma hic olmadı. Canım et ve acı çekti en çok. Şu ana kadar 10 kilo aldım. Şu aralar zorlanmaya başladım ama şükür hala hareketliyim ödem sorunum falan yok. Daha kötü de olabilirdi. Bizede 13 haftalıkken erkek demişti doktor hatta göstermişti:) ama sonra kız olduğunu öğrendik :) ikisinde de mutlu olmuştuk Allah sağlıklı hayırlı versin :) senin evladında sana mübarek olsun inşaAllah :)

oyy hadi masallah allah saglikla tamamlamayi nasip etsin hamileligini :) insallah gonlune gore olur, bol bol protein tuket hergun yumurta ye. haftada bi gun mutlaka balik ye, bir gun de et olsun. mercimek corbasi ve bulgur pilavi bol bol tuket..
Teşekkür ederim canım gerisi tüm isteyenlerin başına inşallah :) aslında hepsini biliyorum ama uygulamaya gelince bazen midem kaldırmadığı için yemiyorum ama dikkat ediyorum öğünlerime yoğurt süt tüketmeye çalışıyorum. Yoğurt ev Yapımı süt Köyden geliyor hazır tüketmemeye çalışıyorum.

28. haftanin icindeyiz Allahin izniyle bi kizim olacak :) Bana hep senin oglun olacak derlerdi, çünkü hep tatliciyim. 48 kg ile hamile kaldim, suan 60 kg'misiim mide bulantisi yasamadim dogru duzgun cok sukur hic kilo vermedim :) Kasiklarim cok agrirdi. Bide kizim kendini gostermedi :) Kalcalarim buyudu, karnim yaygin bi sekilde..

Banada hep erkek diyorlar kızda yüz değişirmiş bozulurmuş bide karnım şişiyor zayıflayınca diğer bölgelerimden kilo verdim şimdi bakalım nerden kilo Alicam :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Banada cirkinlesmedin sen oglun olcak derlerdi. Batil inanc bunlar ya hu. Amin insallah hepimiz saglicakla alalim

Banada cirkinlesmedin sen oglun olcak derlerdi. Batil inanc bunlar ya hu. Amin insallah hepimiz saglicakla alalim

ben ılk 3 ayda toplam 10 kılo verdım
bu ay sadece 1 kılosunu almısım oda sanırım memişlerden okadar buyuduku agzıma gırıcek
15 saatden fazla uyudum ınanılmaz halsızlık sureklı kusma ve bas donmesı bayılmalar yasadım
canım sadece meyve ıstedı :)

bende ruyamda erkek gordum iki kere. birinde emziriyordum. ama tersi cikti kizmis bebisim :) bide hep erkek hissetmistim hic kilo almadim karnimda sivri buyuyor ama demekki alakasi yokmus:)

bende ruyamda erkek gordum hep hatta ısmıyle seslenıyordum
ama kız cocuk cok ıstedık cunku hem aılenın ılk kız torunu olcak hemde sulalede erkek okadar cok kı kıza hasretler herkese suprız olacak esımde hep kız babası olmalıyım ben dıyen bı adamdı oyuzden
doktor ılk erkek gıbı dedı
2 hafta sonra kesın olarak kız dedı
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…