Doğuma Hazırlık Kız bebek bekleyen hamişler bakabilir mi ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
masallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim:) benim bi tek ye eksiyi dogur ayseyi o tuttu:) canim acaip eksi istiyor kisir, yaprak sarma falan :))

Şimdi bir cadı annesi olarak

Başta iştahsızlık oldu canım yemek yemek istemiyordu. Onun dışında aşırı bulantı kusma vs olmadı.
Ama uyku çok fenaydı kafamı koyduğum an her yerde uyuma potansiyeline sahiptim. hala da öyleyim.
Bana herkes yüzüne bir güzellik geldi kesin erkek dedi. 2 defa da rüyamda erkek bebek gördüm ismini bile koyuyorduk.
Sonra sürekli ekşi şeyler aşeriyordum tatlı canım hiç istemiyordu.
İlk aşerme olayına yeşil üzüm ile başladım. erik vs devam etti.
Basen de ve p.p. kısmında bir genişleme mevcut. Orada ayrı bir Cumhuriyet kuruldu mübarek.
Ama diğer yerlerim hala aynı göbeğim top gibi kız annelerinin yaygın olur derler.
Detaylı ultrasona girmesem milletin erkek ya bu demesine hala inanıcam
Yüzümde lekelenme sivilcelenme aşırı kıllanma vs çok şükür bir şey olmadı..

Rabbim sizin de gönlünüze göre kolay bir hamilelik nasip etsin..

ben tatlıdan tiksindim tiksinmenin ötesinde görmeye tahammül edemedim ilk 4 ay sonra hep acı ekşi şeyler yedim solda hissettim hep kız dedim inanmadılar :) bulantılardan dolayı limonla geçirdim 3 ayı ama şimdi sıkıntı yok birde balıktan ve koku hassasiyeti oldu. 2 kilo aldım 5. aya gireceğiz haftaya çok güzel geçiyor. genelde bebek nerede diye soruyorlar dalga geçiyorlar ben kilo aldım diyince de gülüyorlar ama bence aldım karnım çıkmaya başladı çünkü :))

Baya kilo vermişsin bebeğe zarar-ı olmadığı sürece sıkıntı olmaz gerçi

Bizim de kız olursa ilk kız torun olucak hatta ailedeki tek kız bile olacak diyebilirim herkez diyor bana bir kız doğur şu aileye diye ama bu kadar erkek Arasında şansım yok gibi :)

Âmin inşallah canım :)

Bizim de kız olursa ilk kız torun olucak hatta ailedeki tek kız bile olacak diyebilirim herkez diyor bana bir kız doğur şu aileye diye ama bu kadar erkek Arasında şansım yok gibi :)
hayırlısı olsun ınsallah da ınsanın gonlunden gecen oldu mu daha guzel oluyor tabı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…