Kiz bebek bekleyenler?

Cansu Aksu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
29
33
8
27
23+2 günlük hamileyim eşimi sürekli isim konusunda darliyorum kızımın bi ismi olsun artık diye heyecanlanıyorum eliz ismini öneriyorum işi yokuşa sürüyor sizce ?aklında güzel isimler olanların önerilerine açığım 😊

iki yaşında bir kızim var adı İpek .İkinci kizim da yolda 35. Haftada karar verebildik biz .Onun adı da Irmak olacak..Beğendiğim diğer isimler ;Nil,Nehir ,Duru ,Damla ,Sare ,Derin di ama.cesitli sebeplerle eledik .Ben bir söyleniste anlanan ,anlamı ne ? Diye sorulmayacak isimleri seviyorum .Sağlıkla gelsin kızınız .🥰

23+2 günlük hamileyim eşimi sürekli isim konusunda darliyorum kızımın bi ismi olsun artık diye heyecanlanıyorum eliz ismini öneriyorum işi yokuşa sürüyor sizce ?aklında güzel isimler olanların önerilerine açığım 😊

iki yaşında bir kızim var adı İpek .İkinci kizim da yolda 35. Haftada karar verebildik biz .Onun adı da Irmak olacak..Beğendiğim diğer isimler ;Nil,Nehir ,Duru ,Damla ,Sare ,Derin di ama.cesitli sebeplerle eledik .Ben bir söyleniste anlanan ,anlamı ne ? Diye sorulmayacak isimleri seviyorum .Sağlıkla gelsin kızınız .🥰
Teşekkür ederim amin inşallah sizde inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza Allah analı babalı büyütsün bende eliza ismini düşünüyorum bakalım eşimi ikna edebilirsem bende anlamını manası değişim merak edilen isimler seviyorum 😊

Eliz bence güzel bir isim👍🏻Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inş 🙏

Valla bilemiyorum ki
Benim bı ara evcil hayvanim vardı adı elis di

İnsana olur mu bilemiyorum
Ya da hayvana olur muydu da koydum Belki asıl soru budur 😅

Valla bilemiyorum ki
Benim bı ara evcil hayvanim vardı adı elis di

İnsana olur mu bilemiyorum
Ya da hayvana olur muydu da koydum Belki asıl soru budur 😅
Şu an kız bebeklere verilen isimler zaten hep bizim önceden evcil hayvanlara verdiğimiz isimler .Lina,Linda ,Mila,Mia Mira,Eliz,Elis..Duyunca gozumun önüne hep şu tüylü küçük fino köpekleri geliyor .

Şu an kız bebeklere verilen isimler zaten hep bizim önceden evcil hayvanlara verdiğimiz isimler .Lina,Linda ,Mila,Mia Mira,Eliz,Elis..Duyunca gozumun önüne hep şu tüylü küçük fino köpekleri geliyor .
Linda demeyeydin iyiydi
İspanyolca çalışırken Linda kelimesine geldim
Hoş demekmiş
Neyse çok hoşuma gitmişti kız bebek ismi olur mu acaba diye
Vazgeçtim şuan
Köpek ismi artikbenim için 😂geh kuçukuçu

Back
X