Kiz bebek bekleyenler?

Cansu Aksu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
29
33
8
27
23+2 günlük hamileyim eşimi sürekli isim konusunda darliyorum kızımın bi ismi olsun artık diye heyecanlanıyorum eliz ismini öneriyorum işi yokuşa sürüyor sizce ?aklında güzel isimler olanların önerilerine açığım

iki yaşında bir kızim var adı İpek .İkinci kizim da yolda 35. Haftada karar verebildik biz .Onun adı da Irmak olacak..Beğendiğim diğer isimler ;Nil,Nehir ,Duru ,Damla ,Sare ,Derin di ama.cesitli sebeplerle eledik .Ben bir söyleniste anlanan ,anlamı ne ? Diye sorulmayacak isimleri seviyorum .Sağlıkla gelsin kızınız .

Teşekkür ederim amin inşallah sizde inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza Allah analı babalı büyütsün bende eliza ismini düşünüyorum bakalım eşimi ikna edebilirsem bende anlamını manası değişim merak edilen isimler seviyorum

Eliz bence güzel bir isimSağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inş

Valla bilemiyorum ki
Benim bı ara evcil hayvanim vardı adı elis di

İnsana olur mu bilemiyorum
Ya da hayvana olur muydu da koydum Belki asıl soru budur

Valla bilemiyorum ki
Benim bı ara evcil hayvanim vardı adı elis di

İnsana olur mu bilemiyorum
Ya da hayvana olur muydu da koydum Belki asıl soru budur
Şu an kız bebeklere verilen isimler zaten hep bizim önceden evcil hayvanlara verdiğimiz isimler .Lina,Linda ,Mila,Mia Mira,Eliz,Elis..Duyunca gozumun önüne hep şu tüylü küçük fino köpekleri geliyor .

Şu an kız bebeklere verilen isimler zaten hep bizim önceden evcil hayvanlara verdiğimiz isimler .Lina,Linda ,Mila,Mia Mira,Eliz,Elis..Duyunca gozumun önüne hep şu tüylü küçük fino köpekleri geliyor .
Linda demeyeydin iyiydi
İspanyolca çalışırken Linda kelimesine geldim
Hoş demekmiş
Neyse çok hoşuma gitmişti kız bebek ismi olur mu acaba diye
Vazgeçtim şuan
Köpek ismi artikbenim için geh kuçukuçu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…