Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkkız bebek bekliyen ve koyucakları isimler
merhaba tatlı anne adayları biz 28 haftamızı doldurduk bugün,bir kız bebek beklioruz inşallah,Rabbim bize ve cümlemize sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza lmamaızı nasip etsin inşallah.
kızçemize hala bir isim bulamadık,inşallah bulucaz
ama ben şimdilik derin diyorum
kızlar ben daha 8 haftalık hamileyim ama eger bi kızım olursa adını merza(meleklerin kraliçesi) koyucaz sonunada hem benimkine uysun hemde anlamı dahada güzelleşsin diye nur koyucaz..merza nur olucak inş...
sağlıkla kucaklarınıza alın bebişlerinizi inşallah kızlar
bende 21 haftalık hamileyim kızımız olucağını öğrendik adı Masal olucak inşallah.
bendende bir öneri isim arayanlara Balsu çok güzel bir isim
merhabalar,
benimde doktor kıza benziyor dedi. ben rüyamda da görmüştüm kız olacağını. ismini bile bana söylemişlerdi. eğer kız doğarsa SİTARE koymak istiyorum ya da deniz sitarede olabilir. Sitarenin anlamı yıldız demek. ama eşim pek taraftar değil. bu isme söylenmesi çok zor diyor.
34. haftaya girdik..ısmimiz Deniz...
Bizim için isim belliydi erkek de olsa kız da Deniz demiştik.
Ama özellikle Balsu ismi de pek güzelmiş, ilk kez burada duydum bu ismi, geçekten güzel.