Doğuma Hazırlık kız bebek bekliyen ve koyucakları isimler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asinaz24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2009
3.440
0
0
40
İstanbul
merhaba tatlı anne adayları biz 28 haftamızı doldurduk bugün,bir kız bebek beklioruz inşallah,Rabbim bize ve cümlemize sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza lmamaızı nasip etsin inşallah.
kızçemize hala bir isim bulamadık,inşallah bulucaz
ama ben şimdilik derin diyorum

benimde 31 haftalık kız olacak inş. sonunda ECEM ismine karar verdik..ama önüne başka isim de olabilir BıLGE ECEMgibi..hayrlı doğumlar..

bizde çarşamba günü cinsiyet öğrenicexz kısmetse eğer kız ise : nisa nur, asya yada ahsen bunlardan biri :))))

kızlar ben daha 8 haftalık hamileyim ama eger bi kızım olursa adını merza(meleklerin kraliçesi) koyucaz sonunada hem benimkine uysun hemde anlamı dahada güzelleşsin diye nur koyucaz..merza nur olucak inş...

Ben kızıma ada ismini istiyorum ama eşim unisex isim istemiyor yani erkek adı da olabilirmiş.

biz eşimle bayadır kafa yoruyoruz bu işe ama..
şu an MELıNA ismi ön planda. bu arada 35. haftam bitiyor:)

benim de kızım olcak inşallah.25 haftalık hamileyim.defne berra koymayı düşünüyorum.

31.haftadayım kızım olacak inşallah.adı ASYA

sağlıkla kucaklarınıza alın bebişlerinizi inşallah kızlar
bende 21 haftalık hamileyim kızımız olucağını öğrendik adı Masal olucak inşallah.
bendende bir öneri isim arayanlara Balsu çok güzel bir isim

Benim de favori isimlerim
BAHAR
SEVıN(Hiç kimsede yoktur genelde.)
TUANA
BURÇE
BERAY
BURÇıN

merhabalar,
benimde doktor kıza benziyor dedi. ben rüyamda da görmüştüm kız olacağını. ismini bile bana söylemişlerdi. eğer kız doğarsa SİTARE koymak istiyorum ya da deniz sitarede olabilir. Sitarenin anlamı yıldız demek. ama eşim pek taraftar değil. bu isme söylenmesi çok zor diyor.

34. haftaya girdik..ısmimiz Deniz...
Bizim için isim belliydi erkek de olsa kız da Deniz demiştik.
Ama özellikle Balsu ismi de pek güzelmiş, ilk kez burada duydum bu ismi, geçekten güzel.

ben de derin koymak istiyorum ama kararsızım
listemizdeki isimler
derin
naz
ada
asya
elif
zeynep
öykü
masal

Back
X