- Konu Sahibi cerensesil
-
bize 50 faktör önerdi doktor, sebamed chicco hangisini istersen dedi, cerensesil tatile giderken yanında mutlaka böcek sinek sokmasına karşın merhem ve şimdi havuza falan girerse mantar ilacıda götür. MAntar çok kötü bir şey valla biz çok uğraştık iyileştirinceye kadar. Doktoruma haftaya gidicem tekrar sorarım isimlerini yazarım burdan, ya da eşi reçeteyi atmadıysa akşam bakar yazarım.
kızlar ben de güneş kremi sürünce bebek güneşten yararlanamaz diye biliyorum..d vitamini ihtiyacı için,haftada 10 dakika güneşlenmesi yetiyomuş zaten ..ben krem sürmeyi düşünmüyorum..akşam üzeri güneş batımına yakın başında şapkayla güneşlendiricem o kadar...
maxi toys jokerdede çok güzel altlar vardı, 1 yaş altına bikini takım oluyormu, ay benim en büyük hayalim kızıma bikini:)))) hani üstü böle çıkar memişler ortada çok gülerim ben öyle çocuklara çok hoşuma gider, sıra kendi kızımda alıyımda güleyim biraz
varr tabi bikinit takım. mothercare forumda suan bir model kaldı turuncu renginde. ay duyanda oranın satıcıyım sancak valla :umursamaz:
ben birde sobee den aldım ama hamileyken almıstım bu yaz gelmemis kız bebislere. kipaya git ordada var mayolar bikini takımlar
canım benim kendi adıma bende şahsen kremi sürüp şezlonga güneşlendirmeye yatırmayacam:) sadece deniz kenarı için değil, dışarı her çıktığımızda yarım saat öncesinden kremi sürmemiz lazım. Güneş ışığı elbette yararlı ama eskisi gibi değil ve şu anda yararından daha çok zararı var. Korumak lazım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?