kız bebek bikini ve güneş kremi

cerensesil

canım kızım melisim
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
1.121
3
156
41
Ankara
kızlar bu ay sonunda tatile gidecez.bebeğimi güneşten en iyi şekilde koruyacak bir kreme ve bebek bikinisine ihtiyacım var.fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

canım, selamlar öncelikle...mayo bebek bezi ile daha rahat edersin,bikini alacaksan lc waikikide güzel modeller gördüm,mayo tavsiye etmiyolar ıslak kalır diye...güneş kremi bizde chıcco 50+ var,ayrıca sebamed de iyi diyorlar.yanına bol kısa kool t-shırt te al canım iyi tatiller şimdidena.s.

bu çok ii oldu yaa bizde 15 güne kısmetse gidicezz denizee sokmayı düşünüyorum birazda ufak havuz aldık ona sokucazz oynasın diee aklımdaydıı bikini bulamamıştım hep büyükler vardı lcw de ufacıklar var demekki

canım bize drumuz sebamedi tavsiye etti ve dora çok beyaz oldumu ne kadar 50 faktörde sürsem kızarıyo bunun içinde güneşten kızardıkmık mı gece yatarken silverdin diyebir yanık kremi var onu sürüyorum kızarık yerlere hiç bişi yi kalmıyo sabah a kadar druna sormanı tavsiye ederim ...

eger imkanın varsa numune iste günes kremlerden cünkü bazileri o kadar koyu oluyor ki sürmek cok ama cok zor oluyor. Ben mesela chiccodan menun kalmadım bu konuda cok macum gibi. Bende hep 50+ alıyorum. Gecen sene dedilerki yurt dısında artık 50 + yok burdada satılmıcak ama bu sene daha almadım ondan tam bilmiyorum.

mayo ve bikini kipada suan cok var hep disney ürünleri cok sirin seyler var. Zarada bikini altlar var. Mothercarede mayolar var. LCW ben göremedim bizim burdakinde yoktu.
Mothercare de bezli altlar var onlarda pratik oluyor. Veya hicbirsey bulamasan Huggies little Swimmers var kaydirigubbakcemile2. Benettonda var mayo ve bikinler.

kesinlikle sebamed al. çünkü içeriği doğal.. ben aldım oğluşuma. yüzü için 45 faktör yüz kremi aldım. kol ve bacakları içinde sprey olandan alcam. kolay sürülsün diye

kızlar hepinize teşekür ederim.sanırım şu bez altlardan alıcam.kremide doktoruna danışayım.büyük bir ihtimalle sebamed alırım heralde

bende chicco nun güneş kremii aldım çok pişman oldum o ne öyle ya vucuda yoğurt sürmüşsün gibi uğraş uğraş dağılmıyor. birde 20 faktör yeter diyenler var. sizin dr lar ne söyledi?

20 faktör yeterli değil bence,bebeklerin cildi çok hassas çünkü.bir de benim hep plajlarda gördüğüm güneş kremini yedirmiyolar,ince beyaz tabaka halinde vücudunda duruyor.doktora soracağım bu konuyufisfisfis

bize 50 faktör önerdi doktor, sebamed chicco hangisini istersen dedi, cerensesil tatile giderken yanında mutlaka böcek sinek sokmasına karşın merhem ve şimdi havuza falan girerse mantar ilacıda götür. MAntar çok kötü bir şey valla biz çok uğraştık iyileştirinceye kadar. Doktoruma haftaya gidicem tekrar sorarım isimlerini yazarım burdan, ya da eşi reçeteyi atmadıysa akşam bakar yazarım.

maxi toys jokerdede çok güzel altlar vardı, 1 yaş altına bikini takım oluyormu, ay benim en büyük hayalim kızıma bikini:)))) hani üstü böle çıkar memişler ortada çok gülerim ben öyle çocuklara çok hoşuma gider, sıra kendi kızımda alıyımda güleyim biraz

tamam canım çok iyi olur sağol

kızlar ben de güneş kremi sürünce bebek güneşten yararlanamaz diye biliyorum..d vitamini ihtiyacı için,haftada 10 dakika güneşlenmesi yetiyomuş zaten ..ben krem sürmeyi düşünmüyorum..akşam üzeri güneş batımına yakın başında şapkayla güneşlendiricem o kadar...

canım benim kendi adıma bende şahsen kremi sürüp şezlonga güneşlendirmeye yatırmayacam:) sadece deniz kenarı için değil, dışarı her çıktığımızda yarım saat öncesinden kremi sürmemiz lazım. Güneş ışığı elbette yararlı ama eskisi gibi değil ve şu anda yararından daha çok zararı var. Korumak lazım bence

varr tabi bikinit takım. mothercare forumda suan bir model kaldı turuncu renginde. ay duyanda oranın satıcıyım sancak valla :umursamaz:

ben birde sobee den aldım ama hamileyken almıstım bu yaz gelmemis kız bebislere. kipaya git ordada var mayolar bikini takımlar

yarın bakıyım o haldeopuyorumnanaktan

ben pek krem sürme taraflısı değilim,o yüzden güneşin zararlı olduğu saatlerde dışarı çıkarmıyorum zaten..yüzüne geldiği zaman da bebek arabasının tentesini indiriyorum..

kıslar ne bikisi yaww.. ben huggies in mayo bezını takıyorum hop atlıyor havuza.daha dogrusu hopp bırlıkte atlıyoıruz... günrs kremi.. mustela kullanıyorum en ıyı o dedıler..

günes kremi mustela aldım miraya. büyük kızıma Bioderma sprey aldım. İkiside 50+
Bence gölgede de dursan mutlaka günes kremi lazım. benim tenimde cok beyaz ben gölgede dursam bile yanıyorum. Onlarınki daha bebek cildi mutlaka korumak gerekiyor.
Kimyasallardan cekiniyorsan mustelanın mineral filtreli kremler var.

Huggies bezlerde güzel ama bence havuz icin daha kullanıslı. Denizde ben her girdiginde yeni bez taksam yazık olur valla. Bikinisini günese asıyorum kuruyor sonra tekrar giydiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…