kız bebek bikini ve güneş kremi

kızlar 50 faktorlu krem ile 25,30 faktorlu arasında %2 lık bir koruma farkı varmış ama o %2 lik farkı elde edebilmek için çok fazla kimyasal maddeler kullanılıyormuş oyuzden 30 faktorlu tercih edilmeliymiş. bebekdoktorum diye birsıte var orda okudum ve tvde bir doktordan dinledim avrupada 50 faktorluler yasaklanıyormuş.

kızlar ben kızıma bikini aldım güneş kremi olarakda chicco nun aldım
birde merak ettiğim bizde 10 güne kadar tatile gidicez vu şu huggies in mayo bezini almak istiyorum kullanımı nasıl ve her havuzdan çıkıldığında değiştiriliyor mu??

ben de mayo bez alacaktım ama vazgeçtim.bebiş denizden ya da havuzdan çıktığında ıslak kalamaz...Suya sokarken bikini altı giydircem,çıktığında hemen kurulayıp normal bebek bezini takıcam.Zaten bikinileri el kadar hemen kurur bidaha giymeye kadar.Geçen sene sokmamıştık denize ama denize sokanlar bu şekilde yapıyordu...

aynı seyi gecen senede söylemislerde sözde bu sene olmıcakmıs türkiyede satılmıcak artı dediler heryerde var 50 faktör. ben gendede 50 aldım. 30 bence yeterli korumaz gibi geliyor bana. Tabi bu konuda benim bir bilgim yok sadece benim fikrim bu. Hersene farklı birsey söyliyorlar. Artık insan neye güvencegini bilmiyorum. Bu sene ögle diyorlar seneye belki dicekler 30 yetersiz.

Bu Huggies Bezler bence sey icin güzel mesela haftada bir bebegini yüzmeye götürüyorsun birkac saatlıgına. Alıyorsun o bezden sonra yüzmeden sonra atıyorsun eve gidiyorsun. Ama yok havuza gir cık degistir yeni tak derken sürekli degisdirmen gerekicek. En güzeli 2 bikini alt. birini giycek diyeri kurucak.

ya kıslar ben haal anlamadımçhuggies bezın üstünemı gıydırıyorsunuz bikniyi..yoksa bezsızmı_ yoks anormal bezlemi..bırı cevaplarsa rahatlayacagım

ben de bikini seviyorum ama malesef doktorumuz onermedi,vucudu ne kadar kapatirsan o kadar iyi dedi,ciltleri cok hassas ve ince oldugu icin ve gunes isinlari son yillarda onceki yillara gore daha cok zararli oldugu icin vucudunun direk gunes isigina maruz kalmasini istemedi,krem sursek bile,zaten 50 faktorlu gunes kremi denilen sey uydurmaymis.ayrica 500 tane gunes kremi icinden sadece 30 tanesi gercekten 30 faktorluymus,diger markalar para tuzagi. bende ceyline alti bikini ustu tisort olan mayolardan aldim ama sevmedi agladi daral geldi heralde :)) o yuzden mayo aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…