Suhen dıye yazılıyor ve soylenıyor canım Suhanı erkekler ıcın kullanıyorlar sanırım onu cevremde hıc duymadım, anlamları aynı kökü aynı, benım arkdasımın yegenın ismi Suhen 12 13 yasındadır suanda yaygınlasmamıs br ısım aslında bu tarz isimler avantaj gelıyor bana okulda cogu cocukta ada duru defne cok yaygın oldugu ıcın
Ben de filmde duymustum Suhen'i..
Ada Duru Defne Alya ... demeyiinnn :)
Kizimin adi Sare.. Sare'den bile gina geldi.. Ben Sare ismini koyarken ne cevremde birinde vardi.. Ne duyan ne goren ne bilen :) 8 sene once karar vermistim bu isme.. Bir kisi bile begenmedi eşim dahil :) hep ayni isimler dön dolaş..
Ben de filmde duymustum Suhen'i..
Ada Duru Defne Alya ... demeyiinnn :)
Kizimin adi Sare.. Sare'den bile gina geldi.. Ben Sare ismini koyarken ne cevremde birinde vardi.. Ne duyan ne goren ne bilen :) 8 sene once karar vermistim bu isme.. Bir kisi bile begenmedi eşim dahil :) hep ayni isimler dön dolaş..
Evet canım çocuklar hep ayni isimlerle okulda ailede cevrede cok sık rastlaniyor ben biraz daha tercih edilmeyen isimlerden yanayım heryerde aynı isimler döndügnu bilerek koymanin ne anlamı kaldı ozaman anlami cok guzelde olsa dejavantaj geliyor bana
merhaba anneler, bir kızım olacak. İsim konusunda kararsızım.. ipek veya alya koymayı istiyorum ama baska isimlerde olur fikir verin :) baska isimlerede açığım
Bence Alya ismi cok hos, icinde a olan isimler hem yazilis ve hem okunus olarak hep cok hosuma gitmistir. Saglikla dunyaya gelsin canim ins yavrucagin.
Ben İdil koyacağım kızımın ismini. Elif özge ismini begenirm yakınımda çok var ama.güneş,özümsu,üzüm dedi minik yiğenim ama üzümde olmaz.ılgın,nil,nergis,Melis sayılan isimlerden belki begenirsiniz.