- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Nasip neyse o olur pazardan elma, armut almıyorsunuz sonuçta. Sağlıklı olsun deyin cinsiyet seçmek yerine.
Sirke mi
Sirke ile vajinal dus ilk kez duyuyorum gerçekten yani yumurtlamadan 2-3 gun once iliski duydum cin takvimi duydum saga sola yatma duydum ama sirke cok sacma geldi suan da bana.. ayrica bolunme ile alakali bu ve Allahin takdiri siz ne yaparsaniz yapn.Allahin dedigi oluyor bunlar hep hurafe bence..
Halam dogum yapti kiz oldu Dogulu ya yediremedi kendine.. ben 1 tane daha doguarayim da erkek anasi olayım dediyapmadığı sey denemedigi yontem kalmadi.Ha dogurdu da hemde ikiz oldu ama ikisi de kiz suan 3kiz ile mutlu mesut yaşıyorlar
Bence hayirlisini dileyin.herkesin gonlunde elbet bir tane vardir fakat yok sirke yok saga yatma falan sacma sapan isler bunlar ☺
Valla ben iste yumurtlama gununde degilde 2-3gun girilen iliski faLn duydum bazilari yapiyor cin takvimi falan onu da deneyin isterseniz ama sirke bana acaip sacma geldi ne yalan soyliimArkadaşlar, hayırlısını elbette diliyorum. Ama ben de bunun için yapılacak birşey varsa yapmak istiyorum. Gerisi Allah'a kalmış.
Valla ben iste yumurtlama gununde degilde 2-3gun girilen iliski faLn duydum bazilari yapiyor cin takvimi falan onu da deneyin isterseniz ama sirke bana acaip sacma geldi ne yalan soyliim
Rabbim gonlunuze gore versin
Hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle.
Vajinal anlamda sirke vs gibi birşey aman kullanmayın demeye geldim. Malum ph dengesinden tutun da yapısını bile bozabiliyor dış müdahaleleler.
Gönlünüzden geçen gelir bu defa umarım
Benim ilk gebeliğim ve kızım olsun istiyordum. Ovulasyon gününden 3 gün önce ve sonrası her gün cinsel birliktelik, annenin birleşme günlerinde vitamin ağırlıklı beslenmesi (portakal suyu, limonata, bol meyve tüketimi), bu süre zarfında karşılıklı fazla protein alımından kaçınma, çin takvimi, rus takvimi şeklinde gebe kaldım. Sonuç kız
Neden önerilmiyor? Ben her sabah portakal suyu içtim valla. Yaz ayında portakal aradımPortakal ve limon kız bebek diyetinde önerilmiyor ama nasip bu işler ya. Demek ki olacaksa oluyor.
Keşke doğru olsa eşim portakal yiyecek yeme diyorum. Bakalım, başlayayım öyleyse ben de.Neden önerilmiyor? Ben her sabah portakal suyu içtim valla. Yaz ayında portakal aradımProtein sperm kalitesini güçlendirir, yumurtayı döllemelerini kolaylaştırır. Y kromozomu zayıftır. Asidik ph'ta yaşayamaz ölür ve yumurtayı dölleyemez.
Çin takvimi tamamen tesadüf ya ben hamile kalınca baktım da ne gösteriyor diye hep kız çıktı ama oglum olacak tutmuyor oÇin takvimi hayal kırıklığı olabilir benim için erkek diyordu ama kızım olacak. %100 yapabileceğiniz tek şey çok zahmetli ama kıbrısta tüp bebek embriyonun cinsiyetini seçebiliyorsunuz
Yazın portakal arayacak kadar nasıl emindi iz? Kimden duydunuz ve başka neler yediniz çok merak ediyorumNeden önerilmiyor? Ben her sabah portakal suyu içtim valla. Yaz ayında portakal aradımProtein sperm kalitesini güçlendirir, yumurtayı döllemelerini kolaylaştırır. Y kromozomu zayıftır. Asidik ph'ta yaşayamaz ölür ve yumurtayı dölleyemez.
Sirke ile vajinal duşu kız bebek için mi yapıyorlarmış ilk defa duydumbiraz komik geldi mantıklı da değil. Ayrıca cinsiyetle ilgili yapılan şeyleri kadınlar neden yapıyor ki, cinsiyeti erkek belirlediğine göre x kromozom spermlerin artması için onların bişey yeyip içmesi veya yapması lazım mantıken hiç anlayamıyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?