Kız bebek isim önerileri

Şöyle dikkatimi çekti bakayım dedim ama Hem fikir almak için birbirinize soruyorsunuz güzel mi diye sonra biri beğenmedim bence güzel değil deyince vaaayyy nasıl böyle söylersiniz kavga kıyamet. Bayılıyoruz biz kadınlar drama.. Biri birinin bebesinin adını beğenmedi diye kötü insan mı olacak? Aman öyle isimler koyun ki böyle kimsede olmayan biricik, tek, en anlamlı, en kutsal, en, en, en... Hatta dilimiz de dönmesin söylerken öyle garip isimler olsun Son yıllardaki isim çılgınlıkları beni güldürüyor. herkes cennetin bir köşesinden kopmuş gelmiş sanki.. Mis gibi öz Türkçe klasik isimler var. Mesela bu da benim tercihim ama kimseye danışmam sormam çünkü o benim kararım.

Ya arkadaşım ben kimse beğenmedi diye laf etmedim baştan okudan anlayacaksın. Herkes hür diyorum. Ve ben kimse de yok diye değil peygamber efendimiz zamanın da bi olay olmuş ve ordan cok etkilendiğim için demiştim amma uzattınız ya beğenmeyebilirler asla lafım yok dalga geçenlere konuştuk güzel dille söylemek nerede aşşağılayarak deme nerde siz anlama özürlü müsünüz. Ayrıca da fazla duyulmayan isim olduğu için zaten tereddütte kaldım ya tek diye koyma çabam olmadı ne diye bu kadar uzatıldı anlayamadım.

Anlama özürlü müsünüz? diyerek asıl siz terbiyesizliğinizi yeteri kadar göstermişsiniz. Ben sizi etiketlemedim konunun geneline yazdım. Siz isim konusunu rafa kaldırın önce anne olarak TERBİYE, SAYGI nedir onu öğrenin ki yetiştireceğiniz bireyler sağlıklı olsun!!

Canım farkında mısın bilmem ama Rabbim analığı bi tek bana vermemiş. Komiksiniz cidden

Otantik olsun diye böyle isimler koymayın ya.Dua, Lia, Eva falan bunlar isim bile sayılmaz bence.
bencede ya lia mesela benim keidmin ismi bana çok garip geliyor bu tür isimler Lilya Mila da öyle.
ben duru veya defne koyardım sanırım

bencede ya lia mesela benim keidmin ismi bana çok garip geliyor bu tür isimler Lilya Mila da öyle.
Valla evet yanlış anlaşılmasın ama güzel bir kedi ismi olur zaten:)

Duru'yu ben de çok beğeniyorum. Defne zaten yeğenim:)

Valla evet yanlış anlaşılmasın ama güzel bir kedi ismi olur zaten:)

Duru'yu ben de çok beğeniyorum. Defne zaten yeğenim:)
ben hep eylül düşünüyordum ama geçenlerde araştırdım baya eylül ismi sonbahar hüzün gibi gibi şeyler görünce negatiflik yüklemek istemedim. defne baskın bende bu aralar bakalım bi çocuk nasip oluırsa birde :)

Sizce İlkyaz Şiir gibi isimler nasıl ? İlkyaz koymayın lütfen.Bende anlamı var.Derin ismini sevmem Kuyu Derini gibi.
Hifa Nur'u komik bulanlar burada çocuğuna dinj isim koymaz.Ve sahabe ismi diye biliyorum.

Kızımın ismi Yüsra çok seviyorum ismini. Ayşe Meva da güzel. Mihrimah, Amine, Hafsa,Zehra,Hîfa bunlarıda beğeniyorum.

Yani kızı olunca ismini defne duru derin koymayana ceza var galiba 100 kişiden 80 i bunlar çünkü hatta bir arkadaşım kapı süsü işinde artık gülüyor kız defne yazmaktan yıldım diye tercih meselesi işte

Ben ismin çokluğuna azligina bakmıyorum çok kisi kullaniyor diye hosuma giden isim bana itici gelmez, az kullaniyor diye de tercih meselesi yapmam hoşuma gidiyor bu isimler. Demekki 100 kişiden 80 ninin de hoşuna giden bir isim :)

Yani her yerde aynı ismi duymaktan soğumuyorsunız sizin tercihiniz ben çok isimden soğudum o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…