Kız bebek isim önerileri

Bildiğiniz pişirdiğinize yetmiyor Ken yorum yapınca da komik oluyorsunuz
Nesi komik? Siz bize fikir sormuşsunuz, ben de kulağa çirkin geliyor dedim. Nur ne alaka, o da saçma duruyor yanında. Tek olsa daha iyi. Yorumları hazmedemiyorsanız niye soruyorsunuz? Benim koyduğum isimleri de beğenmeyenler vardır muhakkak. Umrumda bile olmadı başkalarının fikri.

İşte siz cahiller yüzünden gelişemiyoruz ya
Çok bilgiliysen siteden gidebilirsin seni zorla tutan yok mesela. Fikir sormasaydın eğer çok kararlıysan ismi bulduysan, daha fikri napacaksın?
Hifa nur çok kötü bir isim bence de. El kadar bebeğe hiç sevimli durmuyor ve zor. Yaşam tarzıyla da uymama ihtimali var, global çağda zorlanma ihtimali de var, küçükken arkadaşlarının zorbalaması ihtimali de var söylenmesi zor.

Çok kararlıysan biz bilmiyorsak fikrimizi sorma git koy. Fikrimiz de seni ilgilendirmesin. Saygısızca gelip burda hakaret edemezsin burası senin evin değil.

Hamile bi insana kırmadan da cevap verebilirsiniz üslup diye bişey var ama sizlerde yok sanırım kadın fikir istemiş ne var bunda kullandığınız kelimelere bakın ya nasıl bu kadar kötü kalp olabiliyorsunuz aklım almıyo şu şu sebepten beğenmedim diyip nazikçe geçemiyormusunuz.. dalga geçip kırıcı çirkin kelimeler yazınca karşıdakini üzünce mutlu mu oluyosunuz...
Allah'ım dünyada yeterince kötülük var zaten hiç kafanızı telefondan kaldırıp bakmıyomusunuz ya hiçmi ibret almıyosunuz etrafımızda olup bitenden...
Nedir bu " ben istediğimi söylerim " havası
Özgürlük değil bu aklına her geleni söylemek fütursuzca karşıdakini eleştirmek özgürlük değil... Yazık ya Allah kalplerimize hidayet merhamet versin..

Sizin bu konudaki hassasiyetinizi anlıyorum, daha önce de bu tarz serzenişleriniz vardı. Sayenizde günlük duyar dozumuzu da aldık, çok şükür ama mesela kulağa çirkin geliyor demenin nesi kötü kalplilik? Beğenmemişsiniz de. Belki yorumlarımız zamanında sizin düştüğünüz hataya bu üyenin düşmesine engel olur, iyi bir şeye vesile olur kim bilir? Çirkinse çirkindir. Ne diyelim, nasıl eğip bükelim? Bu kadar kırılgan olmayın, çok üzerler sizi.

Ne kadar güzel bi yorumdu böyle iyiki sizler gibi insanlar da var isim konusu o kadar etkiliyor ki insanı ahirette bile anne babadan soruluyor. Rabbim evlatlarını size bağışlasın inşallah vatana millete hayırlı evlat olsunlar. En güzel günler onların olsun

Yazdığınız çok mu iyi acaba şahsı şahbaz oldu kelimesinin neresini normal karşılayın. O kadar beğenmeyen olmuş cevap vermedim zaten evet ben sordum diye ama asalak saçma yorumlara da cevap vermem kadar normal birşey yok değil mi

Saygısız olan kim adam akıllı söylesen zaten cevap almayacaksın FIFA diyip gülme nedir ya cahillik diz boyu sen git siteden kalp kırmada birebirsiniz

Otobüslerde hamilelere yaşlılara öncelik verilir hastanelerde vs hayatın bi çok yerinde hamilelere öncelik verilir mesela değilmi aile yaşantısında da öyledir aman hamiledir üzülür kırılır deriz mesela yani bu aslında sadece benim değil toplumun genelinin düşüncesi böyle ve hayatlarımızı bu düzene göre kurmuşuz... Ama ne yazıkki bu sayfada öyle değil yani aman hamiledir üzülmesin diye laflarımızı düzgün seçsek olmazmı mesela...
Yani birde ben bu son zamanlarda "ben özgürüm istediğimi söylerim " algısına ayar oluyorum yani özgürlük nedir Allah aşkına aklımıza her geleni söylemek özgürlük mü bence değil böyle bi özgürlük yok ya... Bizler çoğumuz anneyiz biz bir insan yetiştiriyoruz bu dünyaya.. biz böyle kırıcı olursak her konuda dilediğimizi istediğimizi söylersek bizim yetiştirdiğimiz insanlar ne olur bi düşünsenize..

Kesinlikle çok güzel

Otantik olsun diye böyle isimler koymayın ya.Dua, Lia, Eva falan bunlar isim bile sayılmaz bence.
Neden otantik yada farklı olduğu için koymak istediğimiz gibi birşey düşündüz ki. ben tınısını çok beğeniyorum bu isimlerin ve bu genel koyulan herkeste olan isimlerden çok daha güzel geliyor. Sevgiler

Tamam da isimle ilgili yorum istemiş. Kötü bulduğum isme sırf o üzülmesin diye güzel deyip yalan mı söyleyeyim? Hamilelerin önceliği var elbet ama bu kadar da abartmaya lüzum yok. Ben de yakınlarıma birkaç isim sordum, o ne biçim isim öyle ya şöyle böyle diyenler oldu. Oturup ağlamadım. Hiç takılmadım bile. Kötü kalplilik böyle bir şey değil.

Beğenilmemesine sözüm olmadı zaten dalga geçenlere sözümüz aslında baştan okursanız anlarsınız herkes sevecek diye birsey de denmedi evet sordum ve beğenmeyen kere zerre lafım olmadı kişi ben sormuşum beğenmeyenlere ne diyebilirim ki ? Tek diyeceğim dalga geçenler cok fifa diyen olmuş şahsı şahbaz diyen olmuş biz onlara tepkimiz neden anlamadan yazarsınız ki

İsim nasıl ve öneriniz var mı diye sormuş..
Siz oturup ağlamamış veya hamileliğiniz abartılmamış değer görmemiş olabilirsiniz ama genelde tüm toplumlarda hamile insanlara bi tık daha hassas davranılır sizin bugün oturup ağlamamış olmanız çevrenizdeki duyarsız insanlardan kaynaklı olabilir böyle bir savunma mekanızması oluşturmuş olabilirsiniz..
Ama aynı şeyi başkasına yapmak işte kötü kalplilik tamda böyle bişey ne yazıkki herkesi kendimiz gibi bilmek ve öyle davranmak yanlış..
Konu sahibinin nerdeyse doğumuna çok az bir zaman kalmış isim için fikir öneri istemiş sadece yani kalkıp ağzınıza geleni söyleyin dememiş..
Hele hele ki bi anne evladıyla ilgili hassastır bunu sizde bilirsiniz ve kalkıp çocuğu için şahtı şahbaz oldu demeniz asıl çok çirkin olan..
Şaka yapmak farklı bişey arada bi samimiyet olur şaka yapılır ama siz kalkıp doğumuna az kalmış insanın çocuğu için şahtı şahbaz oldu derseniz benimde size kötü kalpli demem çok normal olur...

Çocuğu için şahtı şahbazdı demedim. Okuduğunuzu anlayın, ajite etmeyin olayı. Daha ortada çocuk bile yok. Hifa’nın yanına Nur ekleme fikrine dedim onu. Hamileyken ilgiden bunalacak kadar değer görüyordum çok şükür, değer anlayışlarımız farklı sanırım. Altı üstü isim beğenmedik. Benimkini de o beğenmez, çok normal. Bu kadar abartıp dramatize edilecek bir durum yok.

Size de sevgiler de tek hece yani isim gibi gelmiyor. Kimine güzel geliyor demek ki.

Reactions: The
Nasıl ortada çocuk bile yok doğuma şurda ne kalmış ki size göre kanlı canlı doğana kadar çocuk olmuş olmuyo demekki hamileliğe gösterdiğiniz saygı bu kadar demekki.. işte diyorum ya demekki sizde hamileyken sizede böyle davranıldı ortada çocuk bile yok dendi demekki karnınız okşanmadı duygu durumlarınıza karşı ince hassas davranılmadı demekki ne yazık.. anne rahmine düşmüş bi canlıya ortada çocuk bile yok düşüncesi tamamen sizin hayat tarzınız ama kime sorarsanız sorun daha testlerde silik çizgi bile varken birçok insan hamileyim karnımda bir canlı var moduna girer sizin bunu yaşamamanız çok anormal ve asıl dramatik olanda işte bu...
Hifanın yanına nur eklemiş bide şahtı şahbaz oldu diyen sizsiniz ne yazıkki..
Çirkin isim demişsiniz ya size çirkin uslubunuzla mutluluklar...

Bi de bayılın isterseniz?

Hayretler içinde okudum şu yazdıklarınızı, siz bu dediklerinize inanıyor musunuz gerçekten? Kendi kendinizi ikna edebildiyseniz problem yok. Anlamanız ümidiyle tekrar söylüyorum: Ortada Hifanur adında bir bebek yok şu an, çarpıtınca bu gerçek değişmiyor. Dolayısıyla kimsenin de çocuğuyla dalga geçmiş olmuyorum. Sadece ismi beğenmedim, bu kadar basit.

bide bayılın isterseniz mi bu şey sosyal medyada kullanılan sözlerden biriydi sanırım
Heeee siz şu sosyal medyalardaki aklı kendine yetmeyen ama herşeye herkese fütursuzca yorum yazma dalga geçme istediğini söyleme konusunda kendinde hak bulan üstelik bulduğu bu hakka kendince özgürlük diyen gereksiz linç taysındansınız..
Tabiki siz istediğinizi istediğiniz kişiye karşınızdakini hiç düşünmeden söyleyebilirsiniz estağfurullah size karşı çıkmak ne mümkün siz özgürsünüz çünkü.. devletin bence sizin gibiler sertifika falan vermesi lazım bence harcanıyosunuz yani büyük zahmet sizin yaptığınız düşünsenize eline telefonu alıcaksın saatlerce günlerce hiç bıkmadan haklı haksız iyi kötü ne varsa linçleyip her aklınıza geleni dilediğiniz gibi özgürce karşımdaki üzülür mü kırılırmı demeden yazıcaksınız birde pişkin pişkin dalga geçiceksiniz o sırada ev işleri çocuklar yemek bulaşık ne halde Allah bilir yani büyük zahmet içerisindesiniz bence maaşa bağlanmalısınız..
Kusura bakmayın siz herkese her istediğinizi söylemekte özgürseniz bende hamile bir kadının böyle bir üsluba üzüleceğini düşünerek onun hakkını savunurum sizde buna sesinizi çıkartmayın eyvallah diyip susucaksınız bende özgürüm ozaman...
Bu nedir ya al telefonu eline ona salla buna salla karşınızdaki insan insan ve senin çocuk bile görmediğin bir evlat taşıyor bi can taşıyor en azından buna saygınız olsun.. Toplumun heryerinde hamilelere verilen değeri hassasiyeti sizin klavyeniz bozamaz kibar olucaksınız nazik olucaksınız ben sizin gibi linç tayfası yüzünden hüngür hüngür ağlayıp karnım burnumda serum yedim tansiyonum düştü..
Evet şuan çok saçma geliyo ama o dönemde çok hassastım biz burda fikir sorunca siz ne anlıyorsunuz gelip bana istediğinizi söyleyebilirsiniz demiyoruz biraz anlayış...
Kalkıp bide konu sahibi sizin çirkin üslubunuza cevap verince dahada çirkinleşmeye devam ediyorsunuz o kadın o halde üzülse bebeğine kendisine bişey olsa mutlu mu olucaksınız.. yeter sizin gibilere artık dur demek lazım..

Benimde kızım olacak inşallah, isim fikri olursa dşye takipteyim burayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…