Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pek sevemedimSelam
Kızlar kız bebeğimiz olacak TALYA veya TALİA ismi istiyoruz sizce güzel mi ben çok kararsızım yardım edin ve başka önerebileceğiniz güzel değişik kulağa hoş isimler var mı?
Ben pek sevemedimama elbette onemli olan sizin icinize sinmesi, oneri olarak da selin diyebilirim
bende çok kararsızım
Ben çok kafasız kaldım, selin güzel isim teşekkür ederimBen pek sevemedimama elbette onemli olan sizin icinize sinmesi, oneri olarak da selin diyebilirim
![]()
Türkiye de bu ismi doğru seslendiren kişi sayısı bir elin parmağını geçmez.sofya ismi benim en sevdiğim isim kızım olursa belki ismini sofya koyucam(anlamı bilgelik ve kutsal demek)Selam
Kızlar kız bebeğimiz olacak TALYA veya TALİA ismi istiyoruz sizce güzel mi ben çok kararsızım yardım edin ve başka önerebileceğiniz güzel değişik kulağa hoş isimler var mı?
Selam
haklısın doğru seslendiren sayısı çok nadirTürkiye de bu ismi doğru seslendiren kişi sayısı bir elin parmağını geçmez.sofya ismi benim en sevdiğim isim kızım olursa belki ismini sofya koyucam(anlamı bilgelik ve kutsal demek)
Talya değil de Talia daha nahif geldi ama ben sevemedim.Selam
İlla ki bu isim diyorsanız talya olarak seçin, en azından insanlar yabancı uyruklu mu diye düşünmesin.Selam