Doğuma Hazırlık Kiz bebek isimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Province

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
814
526
53
Kizlar merhabalar..kizim olacak bi iki aya fakat ben hala isim bulamadım hic bir isim icime sinmiyor beğendiklerimi de cevremdekiler bi sekilde sogutuyor..o isimli kisi soyleydi böyledi diye..sahsen ben biri bebegine bu ismi koycam dese ayyy sacmalama yada iyyy gibi tepkiler vermem guzelmis der geçerim sinir oluyorum bu tavirlarina..sizlerdern ricam bana isim onerenilirmisiniz simdiden tesekkurler

Allah'ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım ben İnci yada Hilal ismi begeniyorum diğer kızım 4 yaşında ismi zeyneb hifa zeyneb ismini o ismi taşıyan arkadaşlarımın karakterlerini beğendiğim için koydum çok da mutluyum bıcır bıcır acayip zeki ve güzel bir kızım var

Saglikla kucaginiza alın insallh yavrunuzu

Benim kızım olursa eğer
inci betül koymak istiyorum
Duyan herkes çokmu aradın baska isim bul diyolar ama
İnci betül ismi çok hoşuma gidiyor

Cevreye niye bakiyosunuz soylemekten keyif alacaginiz anlami hosuna giden bir isim secebilirsiniz. Elif, İpek,Zeynep, Masal, Deniz, Hüma
Saglikla alin kucaginiza

Benim nişanlım babaannesini çok seviyormuş ismi (kâmile) eğer olursa camila koyucam dedi bende vera istiyorum camila Vera olucak nasipse..

Biz hala tam olarak bilmiyoruz cinsiyetini maymunun:) ama doktor %100 olmasa da kız gibi durduğunu söyledi . Biz de eğer kız ise Defne düşünüyoruz . Yurtdışında yaşadığımız için , burda da çok rahatlıkla söylenen bir isim

Şaka yapıyorsunuz herhalde
Ecrin'in öyle bir anlamı yok. Internette yazan yanlış anlamlardan biri sadece.
Hayır neden şaka yapayım?
Kuzenimin adı Ecrin ve anlamı için Allahın hediyesi , sevap diye söylemişti detaylı bir araştırma yapmadım.
Konu sahibi öneri isteyince aklıma geldi. Kendisi hoşuma giderse detaylı araştırmayı yapar.
Bunun hakemliğini yapmak size düşmedi.

Zeynep
Mercan
Ezo
Defne
Gülce
Zehra
Dolunay
İsimlerini çok severim.

Millete bakmayın mutlaka bi kusur bulurlar, onları ilgilendirmez. Bozun geçin. Onlar ıyy, saçmalama diyecek kadar densizse siz de tersleyecek kadar aksi olun. Eşim de ben de oğlumuzun adını eleştiren herkesi deyim yerindeyse itin .. soktuk

Bende hala isim bulamadım :/ Zeynep ismi klasik ama severim gorumcemin adı diye eşim koymak istemiyor. Ceren aynı sebeplerden istemiyor ama çok hoş bir isim :)

Burası bir forum ve yorum yapmak en doğal hakkım. Hakemlik olarak görmüyorum bunu

Cidden şaka yaptığınızı düşündüm çünkü Ecrin 10 sene önce birden çok popüler oldu. Nette Ecrin'in Allah'ın hediyesi olduğu iddia edildiği için. Onun ardından Ecrin'in gerçek anlamıyla ilgili birçok yazı yazıldı, din adamları falan da açıklama yaptı.

Artık herkesin Ecrin'in saçma bir isim olduğunu biliyor diye düşündüm. Tıpkı Aleyna gibi.

Bende hala isim bulamadım :/ Zeynep ismi klasik ama severim gorumcemin adı diye eşim koymak istemiyor. Ceren aynı sebeplerden istemiyor ama çok hoş bir isim :)
Zeynep isminide istedim ondanda soguttular beni zeynepler soyle böyle oluyor diye

32 haftalık gebeyim hala kızıma isim bulamadım. Hiç bir isim eşime ve doğacak bebeğime olan aşkımı, sevgimi ifade edemiyor, kelimeler yetersiz kalıyor. Öyle bir isim olmalı ki her şeyi tek kelimede barındırmalı böyle bir isim varmı ki?

Kızlar şuan hamile değilim ama bi kızım olursa adını Alin Elis koymayı düşünüyorum belki sizinde hoşunuza gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…