kiz bebek istyorum yardim ve dua edin

tornado111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
206
7
318
İstanbul
Arkadslar ne olur bana kizmayin bende bir kizim olsn cok istyrm ALLAH herkese hayirlisini ve gonlundekini nasip etsin bir oglum var birde kizim olsn istyrm hersy Allah tan ama yine de elimden geleni yapip once dua etmeye ve dua istemeye calisiyrm once banada dua edin sonrada deneyim ve tecrube onerilerinizi bekliyrm ne olurrrrr kizlar dua ile kalin tesekkur ederim simdiden

Kiz bebek sahibi olmak icin deneyimlerinizi paylasirsaniz sevirnrm mesela yumurtlama gunu oncesi iliski deneynler yada sirkeli su ile vajinal dus deneyimlerinizi paylasin arkadslar kiz bebek icin

mrb canım benimde iki oğlum var kızım olmasını çok istemiştim ama allah nasip etmedi ben bunun allahın taktirine baglıyorum bana kızabilirsin canım ama şöyle diyim tam 2 sene kız bebek için yapılması gerekenleri arastırdım kendimce ve yapmaya çalıştım hamile kalamadım tam rahatladım ve oluruna bıraktım birazcıkyine içim rahat durmadı çünki hamile kaldım ve ikinci oğlum oldu oysa yumurtlama günümden 3 gün önce ilişki oldu soluma yattım beslenmemi değiştirdim ama yinede olmadı tek yapacagımız sey bol bol dua etmek hayırlısını dilemek kaderimizde ne varsa onu yasıyoruz ......

bence kız olsun diye dua ediceğinize hayırlı ,sağlıklı evlat için dua edin Allah'a...
böyle kız olsun erkek olsun diye tutturanları gördükçe moralim dahada bozuluyor
bizim gibiler tek bi evlat için yanıp tutuşurken :14:kimileride cinsiyet beğenmiyor
hiç farketmez kız ya da erkek sadece sağlıklı hayırlı bi evlada sahip olmak için neler vermezdim:14:

Arkadslar tabiki hayirli saglikli bir evlat ilk temnnimiz duamiz be hatta bebek istyn herkese her zman dua ediyrm emin olun cunku benim bir oglum var ama umut fakirin ekmegi sizdende dua ve tecrube paylasimi istdk kotumu yaptik illaki demiyrz Rabbimin takdiri tabiki ama bir kiz bir erkek cok guzel ikisinide tatmak istyene ALlah herkese gonlundekini hayirli kilsin iyi geceler deneyim paylasimina debam

Arkadslar tabiki hayirli saglikli bir evlat ilk temnnimiz duamiz be hatta bebek istyn herkese her zman dua ediyrm emin olun cunku benim bir oglum var ama umut fakirin ekmegi sizdende dua ve tecrube paylasimi istdk kotumu yaptik illaki demiyrz Rabbimin takdiri tabiki ama bir kiz bir erkek cok guzel ikisinide tatmak istyene ALlah herkese gonlundekini hayirli kilsin iyi geceler deneyim paylasimina debam

cnm ınsalla rabbım hayırlı sağlıklı ır kız evlat ta nasıp eder bnımde en buyuk hayalım bır kızımın olmasıydı rbbımın bıldıgını kuldan saklayamam bana nasıp oluğu gıbı sanada nasıp olsın ınsalla gerçekten cok ıcten dua ettım

Canim benim de bi r oglum vardi ve oglum 2 yasindayken surpriz bi hamileleik yasadim..o an cok agladim ogluma haksizlik gibi geldi..sonra alistim 2. Cocuk fikrine..ve senin gibi kizim olmasi icin allah dualarimda yalvardim resmen..hic unutmam kadir gecesiydi ve daha idrar testi yapali. 2 gun olmustu..o geceki duami allahim biliyor..elbette saglikli ve hayirli ama sonrasinda da nolur rabbim bi kiz evlat nasip eyle diye..cok sukurki rabbim bana gonderdi kizimi :) simdi 21 aylik..seni. İcin de cok icten dua ettim..rabbim gonlundekini hakkinda hayirli eylesin...bana 20 haftaya kadar erkek dediler bir de :) inanmadim..inanamadi yuregim..biliyordum sanki rabbimin bana mucizesiydi :) cok sukurki allahim hem kiz hem de erkek evlat nasip etti bana :) dikeen isteyen herkesin gonlunun muradini versin rabbim...duadan baska yapabilecegin bisey yok inan bana canim..dualarim sen ve senin gibi kardeslerimle :))

Canim benim de bi r oglum vardi ve oglum 2 yasindayken surpriz bi hamileleik yasadim..o an cok agladim ogluma haksizlik gibi geldi..sonra alistim 2. Cocuk fikrine..ve senin gibi kizim olmasi icin allah dualarimda yalvardim resmen..hic unutmam kadir gecesiydi ve daha idrar testi yapali. 2 gun olmustu..o geceki duami allahim biliyor..elbette saglikli ve hayirli ama sonrasinda da nolur rabbim bi kiz evlat nasip eyle diye..cok sukurki rabbim bana gonderdi kizimi :) simdi 21 aylik..seni. İcin de cok icten dua ettim..rabbim gonlundekini hakkinda hayirli eylesin...bana 20 haftaya kadar erkek dediler bir de :) inanmadim..inanamadi yuregim..biliyordum sanki rabbimin bana mucizesiydi :) cok sukurki allahim hem kiz hem de erkek evlat nasip etti bana :) dikeen isteyen herkesin gonlunun muradini versin rabbim...duadan baska yapabilecegin bisey yok inan bana canim..dualarim sen ve senin gibi kardeslerimle :))

çok şanslısın arkadaşım,Allah evlatlarınızla beraber şansınızı bahtınızı açık etsin.benim de 1 oğlum var 2. ye hamileyim ben de öyle çok istedim ki kzım olsun ne çok dua ettim ama 11 haftalıkken gördük pipiyi .Allahım affetsin çok da üzlüdüm,ağladım...biz kız isteyince çocuğu olamaynlar yadırgıyor oysa ben onlar için de hep dau ediyorum özellikle anneler günü olduğunda..çiğ süt emmişiz gönül dinlemiyor..allah senin duanı kabul etmiş arkadaşım bak 20 haftaya kadar da erkek demişler oysa ...bana da içten dua edermisin o gördüğümüz pipi değil de başka bişey olsun bir sonraki kontrolümüzde rabbimin mucizesi çoktur benim de mucizem olsun...lütfeen:(

bence kız olsun diye dua ediceğinize hayırlı ,sağlıklı evlat için dua edin Allah'a...
böyle kız olsun erkek olsun diye tutturanları gördükçe moralim dahada bozuluyor
bizim gibiler tek bi evlat için yanıp tutuşurken :14:kimileride cinsiyet beğenmiyor
hiç farketmez kız ya da erkek sadece sağlıklı hayırlı bi evlada sahip olmak için neler vermezdim:14:

Allah tez zamanda bebeğinize kavuştursun..Burda birbirimizi,içimizi bilmeden moralimiz bozuluyor diye olumsuz enerjiler göndermeyelim..hepimiz insanız,Allahın kullarıyız birbirimizi tanımıyoruz ama dualarımızı gönderiyoruz..Alah herkesin muradını versin..

benimde ilk çocugum erkekti o zaman da daha çok kız istiyordum şimdi 2.ye hamileyim kızım olacak hayırlısıyla rabbim inş sizinde gönlünüze göre verir bu arada bende hamile kaldigim ay hep sol tarafa yatmiştim

benimde ilk çocugum erkekti o zaman da daha çok kız istiyordum şimdi 2.ye hamileyim kızım olacak hayırlısıyla rabbim inş sizinde gönlünüze göre verir bu arada bende hamile kaldigim ay hep sol tarafa yatmiştim

gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

kız bebek için sık ilişki bird4 yumurtlama gününden 3-4 gün önce son ilişki olacak diyorlar aranızda bunları uygulayan varmı

ben de kız bebiş istiyorum.12. haftada kıza benziyor dedi.havalara uçtum mutluluktan.inşallah değişmez de sağlıklı bir prensesim olur:D

Arkadslar ne olur bana kizmayin bende bir kizim olsn cok istyrm ALLAH herkese hayirlisini ve gonlundekini nasip etsin bir oglum var birde kizim olsn istyrm hersy Allah tan ama yine de elimden geleni yapip once dua etmeye ve dua istemeye calisiyrm once banada dua edin sonrada deneyim ve tecrube onerilerinizi bekliyrm ne olurrrrr kizlar dua ile kalin tesekkur ederim simdiden
Tornadan sen kızına kavuşuyorsun inşallah darısı benim başıma canım Allah gönlündekini verdi sev
Niçin tahmin edebiliyorum

Merhaba arkadaşlar benim içinde dua edermisiniz lütfen. 5.buçuk aylik hamileyim suan 1 tane oğlum var allah'a emanet 2.de erkek dedi doktor kesin dedi ben o kadar aşırı şekilde bir tane de kızım olsun o kadar çok istiyorum ki anlatamam bunun için hacet namazi bile kalıyorum allah'ımdan sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aza noksanlığı olmadan saglikli sıhhatli kucagimiza almayi nasip edicegi bir kız evladi doğurmayı hayırlı huzurlu bereketli imanli hep birlikte buyutebilicemiz allah sevgisi peygamber sevgisi doğurup buyutebilicegimiz bir kız evladi doğurmayı niyet edip dua ediyorum. Kiz erkek ve evlat sahibi olmak isteyen herkes icin de her namazimda dua ediyorum.

Back
X