- Konu Sahibi tornado111
-
Arkadslar tabiki hayirli saglikli bir evlat ilk temnnimiz duamiz be hatta bebek istyn herkese her zman dua ediyrm emin olun cunku benim bir oglum var ama umut fakirin ekmegi sizdende dua ve tecrube paylasimi istdk kotumu yaptik illaki demiyrz Rabbimin takdiri tabiki ama bir kiz bir erkek cok guzel ikisinide tatmak istyene ALlah herkese gonlundekini hayirli kilsin iyi geceler deneyim paylasimina debam
Canim benim de bi r oglum vardi ve oglum 2 yasindayken surpriz bi hamileleik yasadim..o an cok agladim ogluma haksizlik gibi geldi..sonra alistim 2. Cocuk fikrine..ve senin gibi kizim olmasi icin allah dualarimda yalvardim resmen..hic unutmam kadir gecesiydi ve daha idrar testi yapali. 2 gun olmustu..o geceki duami allahim biliyor..elbette saglikli ve hayirli ama sonrasinda da nolur rabbim bi kiz evlat nasip eyle diye..cok sukurki rabbim bana gonderdi kizimi :) simdi 21 aylik..seni. İcin de cok icten dua ettim..rabbim gonlundekini hakkinda hayirli eylesin...bana 20 haftaya kadar erkek dediler bir de :) inanmadim..inanamadi yuregim..biliyordum sanki rabbimin bana mucizesiydi :) cok sukurki allahim hem kiz hem de erkek evlat nasip etti bana :) dikeen isteyen herkesin gonlunun muradini versin rabbim...duadan baska yapabilecegin bisey yok inan bana canim..dualarim sen ve senin gibi kardeslerimle :))
bence kız olsun diye dua ediceğinize hayırlı ,sağlıklı evlat için dua edin Allah'a...
böyle kız olsun erkek olsun diye tutturanları gördükçe moralim dahada bozuluyor
bizim gibiler tek bi evlat için yanıp tutuşurkenkimileride cinsiyet beğenmiyor
hiç farketmez kız ya da erkek sadece sağlıklı hayırlı bi evlada sahip olmak için neler vermezdim
benimde ilk çocugum erkekti o zaman da daha çok kız istiyordum şimdi 2.ye hamileyim kızım olacak hayırlısıyla rabbim inş sizinde gönlünüze göre verir bu arada bende hamile kaldigim ay hep sol tarafa yatmiştim
gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Tornadan sen kızına kavuşuyorsun inşallah darısı benim başıma canım Allah gönlündekini verdi sevArkadslar ne olur bana kizmayin bende bir kizim olsn cok istyrm ALLAH herkese hayirlisini ve gonlundekini nasip etsin bir oglum var birde kizim olsn istyrm hersy Allah tan ama yine de elimden geleni yapip once dua etmeye ve dua istemeye calisiyrm once banada dua edin sonrada deneyim ve tecrube onerilerinizi bekliyrm ne olurrrrr kizlar dua ile kalin tesekkur ederim simdiden
Sizin bebiş kızım değişmedi dimiben de kız bebiş istiyorum.12. haftada kıza benziyor dedi.havalara uçtum mutluluktan.inşallah değişmez de sağlıklı bir prensesim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?