• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek kıyafetleri istanbul güngören

pcosuyenenbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
116
184
53
25
Elimde yazlık kışlık kız bebek kıyafetleri var, bedenleri karışık 3 yaşa kadar, kızımın küçülenleri. Çift kişilik battaniye, maşa, kullanmadıklarımı ayırdım ihtiyacı olan varsa ücretsiz gelip alabilir. Kargo yapamam çünkü poşet biraz büyük 🙏🏻 istanbul güngörendeyim alabilecek varsa iletişime geçebilirsiniz

Bu gibi durumlarda ne sekilde gonderi saglayabiliriz ucretsiz kargo vb ile toplayan ve gercek istiyac sahiplerine ulastiran dernek vb biliyormusunuz

Bu gibi durumlarda ne sekilde gonderi saglayabiliriz ucretsiz kargo vb ile toplayan ve gercek istiyac sahiplerine ulastiran dernek vb biliyormusunuz
Çocuk esirgeme kurumu olabilir bence. Ben Antalya’da yaşıyorum. O kadar çok çöp toplayıcı varki. Onlara veriyorum. İnsanın eskisiyle sevinen birileri olduğunu görmek vicdanen çok rahatlık veriyor.

Çocuk esirgeme kurumu olabilir bence. Ben Antalya’da yaşıyorum. O kadar çok çöp toplayıcı varki. Onlara veriyorum. İnsanın eskisiyle sevinen birileri olduğunu görmek vicdanen çok rahatlık veriyor.
Ben bekar oldugum icin henuz cocugum yok. Iyi durumdaki yetiskin kiyafetleri icin sormustum. Ben de kagit toplayanlara vermeye calisiyorum

Back
X