kız bebek

zencefillipastam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
301
21
68
Ankara
arkadaşlar 3 yaşında bir oglum var ikinci bebek düşünüyoruz ama hayırlı saglıklı kız evlat istiyorum bu konuya feci şekilde takmış durumdayım nette okudugum yönetemler dogrumudur deneyen yanılan tutan varmı ne yapılır kız çocuk için

arkadaşlar 3 yaşında bir oglum var ikinci bebek düşünüyoruz ama hayırlı saglıklı kız evlat istiyorum bu konuya feci şekilde takmış durumdayım nette okudugum yönetemler dogrumudur deneyen yanılan tutan varmı ne yapılır kız çocuk için

hala böyle şeylere inanıyor musunuz ?
çocuğun cinsiyetini belirleyen erkektir çünkü kadındaki yumurtanın cinsiyeti yoktur erkeğin spermleri canlıdır ve onların cinsiyeti vardır.
eğer erkekler geçemez diye bi sınır kapısı yapamazsanız çocuğun cinsiyetini seçemezsiniz.

istemek ayıp yada günah değil Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah ...
ama cinsiyetede çok takılmayın hangisinin hayırlı olduğunu Allah bilir...
ben ve benim gibi nice kadınlar var yeter ki olsunda kız erkek farketmez diyen
yinede İnşallah Allah gönlünüzdekini hayırla versin .Amin...

yapmayın ALLAH aşkına..... bi evladınız olduğuna ve istediğiniz an hamile kalabildiğinize şükredin bence.....
sonra iyi düşünün ve hata yaptığınızı anlayın...
tabi ki istemek ayıp değil ama çevrenizde kız erkek farketmez diyen sadece sağlıklı bi bebek için yanıp tutuşan binlerce insan var
onları gözönüne alıp şükredin halinize...
ben bugüne kadar 5 kez tüp bebek denedim ve 5. tedavimin sonucunu 3 hafta önce aldım hepsi negatif sonuçlandı maalesef :43: hala daha etkisindeyim:14::14:tedavi süresince hep hamile kalabilmeyi hayal ettim o 12 günlük bekleme süresinde hiç kız erkek diye düşünmedim sadece hamile kalabilmeyi sonra anne olabilmeyi düşündüm ve olmayan bebeğim için hayaller kurdum.keşke olsaydı ama olmadı......
benim için hiç farketmez kız veya oğlan olması sadece sağlıklı hayırlı bi evlat istiyorum ALLAH tan.....

Son düzenleme:
Back
X