ben hep kiz dogurdugumu gordum hep kiz coocugu gordum ama
normal ruyalarim yorumunda hep erkek cikiyorduuu
bizde hep kız die sartlandırmıstık kendimizi cinsiyetini öğrendikten sonra baya bi şoka girdik şimdi bir oglum var ve cok tatlı hiç farketmiyormus inankii allah saglıklı sihhatli bir bebek versin inş
benim yakin bir arkadasim ikiz bekliyordu iki erkek cocuk sonra dogum dogum yapti birinci cikti sonra ikinci derkene bi supriz daha vardi bir bebek daha var kiz hayatinin sokunu o an yasamis ve o da kizmis yani 3 bebek ve hamilelikte bu bebek cok kucuk oldu icin iki erkek cocuk cok onde oldu icin 9 ay boyunca hic farketmemisler ama kiz hayatinin sokunu yasadi o an bitane daha geliyor dediklerinde
bize dr demedide hep etraftan derler ya karının kız karnı sunu canın cekio kız olcek die bizde ona göre sartlandırdık kendimizi bizde kıs istioduk herhalde :) 4. ayda dr erkek diince sasırdık ama üzülmemeye calıstım bebiş hissetmesin die ama şimdi çok tatlı sacını basını şöle yaparım şunu giydiririm die hayaller kuruyodum erkek olunca işler deişti tabi :) artk ikinciye inş
benim tanıdıklarımda cinsiyetini öğrenmeme taraftarı nasıl duruyorlarsa 9 ay:1shokan süpriz olsun istiyorlar eşyalarını falanda beyaz krem sarı yeşil gibi tonlarda alıyorlar neyse canım uzatmayım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Allaha layık bir kul peygamberine layık bir ümmet vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
Kızlar yaaa benim bebiş çok hareketli olduğu için doktor 5. ayda kız gibi görünüyo dedi.Ben şimdi 8 aylık hamileyim ve doktor bidaha göremedi cinsel organ kısmını çok hareketli olduğu için.Gördüğüm rüyalar da hep erkek bebek doğurucağıma yorumlanıyo.Biz kendimizi eşimle kız diye baya şartlandırdık halbuki.Acaba doğum sırasında bize bi sürpriz yapar mıki? Bildiniz böle bi durum oldumu hiç?
Allah sağlıklı hayırlı versin tabi herşeyden önemlisi de işte ikimizde çok istiyoruz kız olmasını.:CüvCüv:hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?