Kız beklerken erkek yada erkek beklerken kız doğuran var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hep kiz dogurdugumu gordum hep kiz coocugu gordum ama
normal ruyalarim yorumunda hep erkek cikiyorduuu

ben sana demıstım ama kızın olacagını :)) canım benımmm teyzesı sevsın onun mınık ellerını

selam arkadaşlar
benim bu ikinci bebişim 3,5 yaşında bir oğlum var.oğlumu bende rüyamdea görmüştü mavi tulum vardı saçları simsiyah ve çok güzel yüzü vardı.ve benim oğluşum rüyamda gördüğüm bebşdi doğar doğmaz şok olmuştum.bu kez ise hamile kaldığım ilk günden beri kız hissediyordum ne tuhaftırki benim kızım olacak diye kendi kendime heyecan yapıyordum eşimde kız olmasını çok istiyordu kızım olacak kızım olacak diye sevindirik oluyordu ve bukezde rüyamda oğluşuma benzeyen bir bebiş gördüm beyaz bebek havlusuna sarılı idi yüzüde aynı oğluşumun yüzü gibiydi saçlar yine simsiyahdı.şuan 21 haftalık oldu bebişim 20 haftalıkken renkli dobler'e girdim ve hemen doktorum bebişiniz erkek dedi.eşim o an sanki şok oldu ama ve bebişimizi renklide görünce de dayanamadı hemen eksik listesi yapalım falan dedi akşam evdedecd.yi izleyincede bu kez oğluşumuz bana benziyor demeye başladı.şimdi oğluşumuz olacak diye hazırlıkları ona göre yaptık herşeyin hayorlısı sağlıklı olsunlarda.

bende ayni konuda muzdaribim :bbo: yurtdisinda tam emin olmadan kimseye cinsiyet tahmini soylemezler ,bazen hic soylemiyorlar..bunu bildigim icin 4 aylikken turkiyedeydim ve orda cinsiyetine baktirdim ,doktor yuzde yuz erkek pipisini goruyorum dedi ..kesin olsun diye 1 hafta sonra yine gittim ,bir degisiklik varmi diye ,hayir kesin erkek degismez dedi
ikinci bebegim ve iki oglum olacak diye sartlandirdim kendimi ,alisverislerimi yaptim ... 7.ayin sonunda burdaki doktorum cinsiyetini soyluyorum..KESIIN KIIIZZ :1shok: dedi ..halimi dusunun artik ..iki doktorda kesin diyor ,kiz cocuguna cok hevesliyim ama gidipte bir tane bile elbise almadim ,alamadim ..dogumu bekliyorum benneyaptımki bakalim ne dogacak kafamçokkarıştı saglikli olsunda en onemlisi o ..

bu arada rüya konusundada ,hamileligimi yeni ögrendigim zaman bir rüya gördüm ,uzun uzun anlatmayayim ama bir mevlutteymisim ,basim kapali ,ama bir farkediyorum ki gomlegimin dugmesi acilmis ve gögsüm görünüyor ,cok utanmisim vs..falan...ruyada kadinin gögsünü görmesi hamileyse kiz cocugu olacagi anlamindadir yaziyor ..sonra bir kac hafta sonra babam ruyada cok zeytin yemis ,tabire bakmis ,yakininizda hamile biri varsa erkek cocugu olacak yaziyormus ,gerci o sira yegenim oglunu dogurmasina 2 ay vardi ,oda babama malum olmus olabilir ..neyse babam hep bana kesin senin oglun olacak demisti ve turkiyedeki dr erkek deyince bak benim ruyam cikar dedi ...
simdi kimin ruyasi dogru cikicak dogumda belli olacak ...oyle iste

ya baya taktım kafaya ben ama...doğsa bir an önce artıkkkkk

bizde hep kız die sartlandırmıstık kendimizi cinsiyetini öğrendikten sonra baya bi şoka girdik şimdi bir oglum var ve cok tatlı hiç farketmiyormus inankii allah saglıklı sihhatli bir bebek versin inş

bizde hep kız die sartlandırmıstık kendimizi cinsiyetini öğrendikten sonra baya bi şoka girdik şimdi bir oglum var ve cok tatlı hiç farketmiyormus inankii allah saglıklı sihhatli bir bebek versin inş

Doktor sizede kızınız olucak demişmiydi?Dediyse erkek olduğunu ne zaman anladınız?

Bu dahada şok ediciymiş...:1shok:

bize dr demedide hep etraftan derler ya karının kız karnı sunu canın cekio kız olcek die bizde ona göre sartlandırdık kendimizi bizde kıs istioduk herhalde :) 4. ayda dr erkek diince sasırdık ama üzülmemeye calıstım bebiş hissetmesin die ama şimdi çok tatlı sacını basını şöle yaparım şunu giydiririm die hayaller kuruyodum erkek olunca işler deişti tabi :) artk ikinciye inş

Hımmmmm...benim karnımda erkek gibi..rüyalarım da öle erkek çıkıyo yorumları hep..hayırlısı artık

benim tanıdıklarımda cinsiyetini öğrenmeme taraftarı nasıl duruyorlarsa 9 ay:1shok an süpriz olsun istiyorlar eşyalarını falanda beyaz krem sarı yeşil gibi tonlarda alıyorlar neyse canım uzatmayım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Allaha layık bir kul peygamberine layık bir ümmet vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.

Amin canım çok sağol duaların için.

merhaba benim teyzemin gelinine dr dogana kadar kız dedi doğuma gitti demişler oğlun oldu kadın şook geçirmiş demiş nasıl olur benim kızım olacaktı dr lar öyle söyledi karıştırmış olmayasınız sonra bebeğin yüzünü görünce abisinin tıpkısıymış yoksa hala inanmayacaktım diyor ve genelde kıyafetleride hep pembe hazırlanmıştı yani böyle şeyler olabiliyor allahım herkesin gönlüne göre versin

:Saruboceq:
ben cok duydum ya kız denıomus sora doğumda erkek oluomus.bnde korkuorm ole bı durumdan.herseyı pembe kızımızn.bı ıkı tanıdıktan duydum.son kontrolde bıle degısebılıomuş.hayırlısı artık:Saruboceq:

benim bir arkadaşım ismimi koymak için izin istedi benden (Betül :) ) artık doğuma iki ay falan kalmıştı sanırım. adı falan belliydi bebişin. sonradan erkek olduğunu öğrendiler. bence artık cinsiyet konusunda yanlış ayapılmaması lazım. 4 boyutlu ultrasonlar çıktı. bütün uzuvlarını olduğu gibi görüyosun :)

genelde erkek bekleyenlerin kızı olmuş anladığım kadarıyla..bu yüzden doğmadan alışveriş yapmadım ben pek..aldıklarımda unisex renklerdi..ama kız dedik,kız oldu çok şükür...

Benim ablamda kız bekliyordu ve doğuma gittiğinde erkek oldu Şimdi doktor da bana büyük ihtimalle erkek diyor ama bakalım.

bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yani 6 haftalıkken rüyamda oğum olduğunu gördüm ve içimede hep erkek doğuyordu
4 aylıkken dr gittim kız dedi ama kesin değil dedi
5 aylıkken başka dr a gittim kesin erkek dedi
sonra kendi doktorumda erkek dedi
31 haftalıkende doplere girdim herşeyini gördüm pipisini falan yani:)
32 haftalık hamileyim kendimi erkeğe çok alıştırdım umarım doğumda değişmez
ama hep kız istemiştim oğluşum duymasın:)

Arkadaşlar gerçekten ilk aylarda belki emin olunamıyo ancak ileriki aylarda 3 veya 4 boyutlu ultrason cihazları tüm organları (rahim vs.) gösteriyo yani iyi bir cihaz ve uzman bir doktor yanılmaz bence.ilk ylar bebek yer oldugu için daha hareketli :)) oyayıp duruyo göstermiyo bir de ilk aylarda erkek denilen bebeklerde göbek kordonu penis sanılabiliyormuş

Benim bir akrabama kızın olucak dediler doğum yapana kadar daha önce erkek çocukları vardı bu açıdan hevesle herşey pespembe yapıldı kızımız bekleniyor doğunca onlarda bir şok yaşadı çünkü erkek bebekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…