bizde de mutfak ve yatak odası perdesinden halısına kadar kıza aittir. Salonu erkek yapar halısı, perdesi, yemekodası falan falan bir de buzdolabını alır. geri kalanlar ortak yapılır. kim ne alırsa.
aynen bizim adetlerimiz de böyle.kız tarafı mutfak eşyası ve yatak odasını alır halılar perdeler içinde dahil ayrıca çeyiz sandığı verilir içinde o evin ihtiyacına göre danteli örtüsü ıvır zıvırı olur.erkek tarafı salon ve oturma odasını alır ayrıca çocuk odasıda kız tarafına aittir .ama biz şçyle yaptık kayın pederim zaten birsürü masrafa giri bize ev aldı o yüzden mutfak ve salonu biz aldık oturma odası ve yatak odasını onlar alacak
kızlar bız nısanlımla ayrı sehırlerde oturuyorz ve dugun onların bulundugu sehırde yanı tokatta olacak ama bızım tarafın oraya gıdecegı otobusu kım tutacak sorun oldu yardım edın ben de ona gore davranıym arada kaldım
kızlar bız nısanlımla ayrı sehırlerde oturuyorz ve dugun onların bulundugu sehırde yanı tokatta olacak ama bızım tarafın oraya gıdecegı otobusu kım tutacak sorun oldu yardım edın ben de ona gore davranıym arada kaldım
Düğün için ulaşımı erkek tarafı karşılar benim bildiğimde.
bence diiliz ama alir miyim bilmiyorum..fisfisfisben vitrin ne istemiyorum öyle bardak mardak..vitrin almak zorunda mıyız?
ben vitrin ne istemiyorum öyle bardak mardak..vitrin almak zorunda mıyız?
ben pek gözüksün istemiyorum böyle kapaklılar daha çok hoşuma gidiyo hani tv ünitelerinin yanında sanki şekil gibi duruyo ama aslında kapak onlar kaldırıp içndekileri alabiliyosun..hem vitrinler filan sürekli sil temizle çalışan bayanlara pratik değil gibi geliyo bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?