- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
arkadaşım kuyumcu da çalışıyor 1 ay önce falan 140 tl ye var en düşük bizde çocuk küpesi demişti ama yakınımda kuyumcu da yok arastıramadım sonra.100 tl ye altın bulamazsın.
istemediği kadar oyuncağı var beğenir mi beğenmez mi bilemiyorum kullanacağı bişey olsun diye geçiyor içimden aslındaOyuncak alsanız ?
140 a buldum ama 100 olursa bütçem açısından daha iyi olablir sanki, yorum için çok tesekkür ederim en iyisi kuyumcu kuyumcu dolaşmakAyarı düşük altın bulabilirsiniz belki, çünkü annem için tektaş bakmıştım ben 150 civarına bile altın tek taşlar var, küpe de bulunabilir. Hani 100 olmaz belki ama 120 olur 130 olur.
örgü oyuncak nasıl oluyorBiz çocuklara örgü oyuncak alıyoruz çok beğeniyolar. Hem kalıcı hem makinaya at yıka. Çocuğum olsun onada alıcam :)
Fotoğraf olsaydı atardım. Biz eskişehirdeyiz burda satıyolar ama başka nerde vardır bilemiyorum. Bildiğin kadınlar örüyo. Hem sağlıklı hem yıkanabiliyo. Çok da güzel örüyolar.örgü oyuncak nasıl oluyor
Künyesi var, hem o çok pahalı olur o zaman küpe alayım en iyisi ama oda daha 2 yasında kulaklarını 3 yaşında deldirecekmiş annesi 3 yaşa kadar önermiyoruz demişler deldirmeye gidince. Yani seneye takar alsam bile , saçma olur mu böyle bi durumda küpe almakelbise çok oluyor o yaşlarda benim kıza en az 5 yaşına giyebileceği kadar hediye geldi birde zarfa para koyuyorlar tebrik kartı ile o en güzeli oluyor kendin istediğini alıyorsun.sen yaptırabilirsen isimli künye yaptır ama maddi olarak zorlar ise küpe kıyafetten daha iyi.
örgü oyuncak nasıl oluyor
Sevgilimin Ailesiyle 3 yıldır samimi bi şekilde görüşüyoruz, kız kardeşi olsun anne babası olsun sürekli hediye alırlar ya hepsinden ziyade yüzleri gülüyor bana çocuk da çok tatlı içime sokasım geliyo görünce sadece doğum hediyedi aldım öğrenciydim o yuzden iyi bişey almak istiyorumKonu sahibi altın küpe şuan ki konumunuz itibariyle fazla bana göre
Yaşına uygun eğitici oyuncaklardan alabilirsiniz.
çok güzelmiş ciddenEki Görüntüle 1885938 bunun gibi mesela
aslında buda mantıklı hiç böyle düşünmemiştimbir anne söyliyim oyuncak alırsan çocuk sevinir kıyafet alırsan annesi sevinir.mont biraz fazla olur kendi zevkine göre almak isteyebilir.bence güzel kışlık bir elbise ve ufak bi oyuncak alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?