KIZ ÇOCUĞA HEDİYE

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Herkese merhaba
Sevgilimin kız kardeşinin kızına hediye almak istiyorum 2-3 yaşlarında.
Güzel bişey olsun istiyorum ama elbise alsam yaz geldi mont alsam kış gelmedi.
Acaba küçük bi altın küpe mi alsam diyorum 100 tl ye bulablir miyim ?
Çalışmaya başladığımdan beri aklımda 4 aydır çalışıyorum ama nasip olmadı çok da mahcup oluyorum.Aldığıma deysin iyi bişey alayım diye düşünüyorum açıkcası.
Sizce ne alayım elbise mi mont mu oyuncak mı küpe mi ? Hangisi daha kullanışlı eğer elbise tarzı bişeyelr alırsam yanında toka falan da alırım yine 50-60 tl olur en az. İçimden küpe almak geçiyo aslında 100 tl ye falan bulablirsem
Anneler fikir verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Biz çocuklara örgü oyuncak alıyoruz çok beğeniyolar. Hem kalıcı hem makinaya at yıka. Çocuğum olsun onada alıcam :)

Ayarı düşük altın bulabilirsiniz belki, çünkü annem için tektaş bakmıştım ben 150 civarına bile altın tek taşlar var, küpe de bulunabilir. Hani 100 olmaz belki ama 120 olur 130 olur.
140 a buldum ama 100 olursa bütçem açısından daha iyi olablir sanki, yorum için çok tesekkür ederim en iyisi kuyumcu kuyumcu dolaşmak

elbise çok oluyor o yaşlarda benim kıza en az 5 yaşına giyebileceği kadar hediye geldi birde zarfa para koyuyorlar tebrik kartı ile o en güzeli oluyor kendin istediğini alıyorsun.sen yaptırabilirsen isimli künye yaptır ama maddi olarak zorlar ise küpe kıyafetten daha iyi.

Künyesi var, hem o çok pahalı olur o zaman küpe alayım en iyisi ama oda daha 2 yasında kulaklarını 3 yaşında deldirecekmiş annesi 3 yaşa kadar önermiyoruz demişler deldirmeye gidince. Yani seneye takar alsam bile , saçma olur mu böyle bi durumda küpe almak

Konu sahibi altın küpe şuan ki konumunuz itibariyle fazla bana göre
Yaşına uygun eğitici oyuncaklardan alabilirsiniz.
Sevgilimin Ailesiyle 3 yıldır samimi bi şekilde görüşüyoruz, kız kardeşi olsun anne babası olsun sürekli hediye alırlar ya hepsinden ziyade yüzleri gülüyor bana çocuk da çok tatlı içime sokasım geliyo görünce sadece doğum hediyedi aldım öğrenciydim o yuzden iyi bişey almak istiyorum

bir anne söyliyim oyuncak alırsan çocuk sevinir kıyafet alırsan annesi sevinir.mont biraz fazla olur kendi zevkine göre almak isteyebilir.bence güzel kışlık bir elbise ve ufak bi oyuncak alabilirsin

Çocuklara maddiyatı yüksek hediyeler hoş gelmiyor bana ya, kıymetini de bilmiyorlar genelde zaten, gerçi kız çocuğu farklı olabilir.
Ben olsam eğitici oyuncak alırım, yaşına uygun kitaplar alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…