KIZ ÇOCUĞA HEDİYE

Çocuklara maddiyatı yüksek hediyeler hoş gelmiyor bana ya, kıymetini de bilmiyorlar genelde zaten, gerçi kız çocuğu farklı olabilir.
Ben olsam eğitici oyuncak alırım, yaşına uygun kitaplar alırım
Artık telefon var ya eğitici oyuncak niyetine eğitici oyunlar oynuyo telden genelde, annesi hep telden oyunlar oynatıyo

Artık telefon var ya eğitici oyuncak niyetine eğitici oyunlar oynuyo telden genelde, annesi hep telden oyunlar oynatıyo

Daha çok şu tarz kastettim aslında,

Mesela resim sehpası, lego tarzı birleştirmeli oyuncaklar, yemek seti gibi günlük kullandığımız ürünlerin oyuncakları...

Anladım
Ama oyuncak konusunda ısrarcıyım
Maksat doğum günü çocuğu sevinsin :)

Bu arada kendi kız kardeşiniz sandım ben, sevgilinizin koz kardeşi imiş, ilk küpesini annesi veya daha yakın birileri almak isteyebilir.
En azından bizim buralarda öyle oluyor. Alsanız bile takmayabilir maalesef.

Bu arada kendi kız kardeşiniz sandım ben, sevgilinizin koz kardeşi imiş, ilk küpesini annesi veya daha yakın birileri almak isteyebilir.
En azından bizim buralarda öyle oluyor. Alsanız bile takmayabilir maalesef.
Aaa takmaz mı cidden bende aksine sevinir diye düşünmüştüm ama çocuk daha sürekli tak çıkar yapmaz doğru diyosunuz aslında, bitane alır güzel bişey benim gibi ucuz da almaz hem uzun bi süre de onu takar ben çok gösterişli ahım şahım bişey alamam

Eğitici bir oyuncak alırsanız meleği telefondan da kurtarmış olursunuz en azından.

Elinizde internetiniz var girin egitici oyuncaklar diye envai çeşit güzel şeyler var.

Yazık çocuk telefonla egitiliyor..

Bizim buralarda anane veya babanne alıyor genelde, o yüzden öyle yazdım.
Bu hediye işi zor hakikaten:)

El becerisini geliştireceği oyuncaklar var onlardan alın ya da sayı saydıran, renk öğreten, kelime bilgisini geliştiren kartlar var.Benim çocuğuma böyle bir hediye getiren insan benim gözümde mükemmel derecede özel olur şahsen :)

Yaaa öyle mi :) O zaman ben en iyisi iş çıkışı bi arayışa çıkayım çok tesekkür ederim herkese ilginiz için

Bir kiz cocugu annesi olarak cevap veriyorum canim bence kucuk bir altin kupe en iyisi.130 150 arasi guzel bir kupe rahat alirsin.Surekli takacagi icin cocuk herkes baktikca senin guzel jestini hatirlar canim

2 yasinda kizim var.Oyuncak kiyafet hep zevk isi acikcasi oyle bir hediye istemem. Heryerden oyuncak kiyafet cikiyor. Biraz daha bekleyin 100 tl niz 200 300 tl olsun kunye alin adini yazdirin.

Küçücük bir çocuğa altın küpe takılması bana hoş gelmiyor açıkcası. Hem kaybolabilir. Yaşına da uygun olmaz. Mevsimlik uzun kollu güzel bir bluz ve toka alabilirsiniz :)

ayakkabı alın
yasına gore oyuncak alın egıtıcı zeka gelıstırıcı oyuncak
mevsımlık kıyafet alın mesala kot pantolon ustune uzun kol badi ve yelek gıbı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…