- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Artık telefon var ya eğitici oyuncak niyetine eğitici oyunlar oynuyo telden genelde, annesi hep telden oyunlar oynatıyoÇocuklara maddiyatı yüksek hediyeler hoş gelmiyor bana ya, kıymetini de bilmiyorlar genelde zaten, gerçi kız çocuğu farklı olabilir.
Ben olsam eğitici oyuncak alırım, yaşına uygun kitaplar alırım
Artık telefon var ya eğitici oyuncak niyetine eğitici oyunlar oynuyo telden genelde, annesi hep telden oyunlar oynatıyo
AnladımSevgilimin Ailesiyle 3 yıldır samimi bi şekilde görüşüyoruz, kız kardeşi olsun anne babası olsun sürekli hediye alırlar ya hepsinden ziyade yüzleri gülüyor bana çocuk da çok tatlı içime sokasım geliyo görünce sadece doğum hediyedi aldım öğrenciydim o yuzden iyi bişey almak istiyorum
Aaa takmaz mı cidden bende aksine sevinir diye düşünmüştüm ama çocuk daha sürekli tak çıkar yapmaz doğru diyosunuz aslında, bitane alır güzel bişey benim gibi ucuz da almaz hem uzun bi süre de onu takar ben çok gösterişli ahım şahım bişey alamamBu arada kendi kız kardeşiniz sandım ben, sevgilinizin koz kardeşi imiş, ilk küpesini annesi veya daha yakın birileri almak isteyebilir.
En azından bizim buralarda öyle oluyor. Alsanız bile takmayabilir maalesef.
Artık telefon var ya eğitici oyuncak niyetine eğitici oyunlar oynuyo telden genelde, annesi hep telden oyunlar oynatıyo
Aaa takmaz mı cidden bende aksine sevinir diye düşünmüştüm ama çocuk daha sürekli tak çıkar yapmaz doğru diyosunuz aslında, bitane alır güzel bişey benim gibi ucuz da almaz hem uzun bi süre de onu takar ben çok gösterişli ahım şahım bişey alamam
Yaaa öyle mi :) O zaman ben en iyisi iş çıkışı bi arayışa çıkayım çok tesekkür ederim herkese ilginiz içinEl becerisini geliştireceği oyuncaklar var onlardan alın ya da sayı saydıran, renk öğreten, kelime bilgisini geliştiren kartlar var.Benim çocuğuma böyle bir hediye getiren insan benim gözümde mükemmel derecede özel olur şahsen :)
Evet,havalı olur düşününce :) teşekkür ederim onada bakıcamEn uyduruğu 150den başlıyo bence tullu bi elbise simli çoraplar var ve ayni simli ayakkabı toka kombin yapabilirsin
Bir kiz cocugu annesi olarak cevap veriyorum canim bence kucuk bir altin kupe en iyisi.130 150 arasi guzel bir kupe rahat alirsin.Surekli takacagi icin cocuk herkes baktikca senin guzel jestini hatirlar canimHerkese merhaba
Sevgilimin kız kardeşinin kızına hediye almak istiyorum 2-3 yaşlarında.
Güzel bişey olsun istiyorum ama elbise alsam yaz geldi mont alsam kış gelmedi.
Acaba küçük bi altın küpe mi alsam diyorum 100 tl ye bulablir miyim ?
Çalışmaya başladığımdan beri aklımda 4 aydır çalışıyorum ama nasip olmadı çok da mahcup oluyorum.Aldığıma deysin iyi bişey alayım diye düşünüyorum açıkcası.
Sizce ne alayım elbise mi mont mu oyuncak mı küpe mi ? Hangisi daha kullanışlı eğer elbise tarzı bişeyelr alırsam yanında toka falan da alırım yine 50-60 tl olur en az. İçimden küpe almak geçiyo aslında 100 tl ye falan bulablirsem
Anneler fikir verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?