• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız çocuğunda düşmeye bağlı kanama

İki kadın gece gece oturmuş soruyor, "kızlık zarına bir şey mi oldu" diye.
Yahu düşmeyle -hele hele yataktan düşmeyle- zara bir şey olmayacağını bebeler bilir.
Bir anne bir kadın olarak benim kızımın başına gelse aklıma sırayla şunlar gelir;
1- Adet mi görmeye başladı,
2- Yaş icabı acaba merak veya dürtüleriyle kendine cinsel bir şey mi yaptı,
3- Evde (Allah korusun) taciz olayı mı oldu.

Kızlık zarı aklıma bile gelmezdi.
Bir kadın olarak biz bu kadar önemsiyor ve problem yapıyorsak erkeklere kızmamak lazım.

çocuk ve kızlık zarı kelimelerinin birarada kullanılması bile midemi bulandırıyor.
ama farzedelim kızlık zarı yırtıldı, ne yapacaklar, düştü kızlığı bozuldu diye dövünecekler mi? diktirecekler mi, nedir yani?
insana varlığının fayda getirmediği bir zar için küçücük çocuğu çatala çıkarıp muayene ettirmeye utanmayacaklar mı?
kulağından kan gelse kulak zarı mı patladı diye bu kadar panik yapmazlar, zihniyeti batasıcalar.

anne olunca duygular ön plana çıkıyor mantıklı düşünemediğimiz için konu açtık
Devam eden bir kirli kan gibi mi yoksa lekelenme gibi bir iki damla sonra durdu mu... rengi nasil taze kan gibi canli kirmiziysa adet değildir... Adet kanı vuxuttaki kirli pis kandır ve koyu renktedir genelde...

O zaman adet olmuştur geçmiş olsun , sıkmayın canınızı .
doktora gidersiniz birlikte genç kızlıgina adim atışının müjdesini alırsınız inşallah

Tut ki kızlık zarı yırtıldı. Eee ne olacak yani yırtıldıysa

merhaba arkadaşlar bu saatte konu açıyoruz ama arkadaşım çok kötü durumda nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kızı uyurken yataktan düşmüş hafif kanama fark etmişler kızlık zarına bir şey olmuş mudur acaba iki saat önce olmuş olay cevap verirseniz seviniriz

tabiki doktora götürücem ama bu gece götüremem

Önce arkadaşınındı şimdi senin kızın oldu.Bravo çocuğun canını düşünmeyin.Ne kızlık zarıymış ki utancından benim kızım bile diyememişsin baştan.Yazık.Çocuğu doktora götürün.Kızlık zarı için değil,canı için.Çıkamadık şu ortaçağdan bir türlü.

mesajlarımı okumaktan bile acizsiniz bazı anlayışlı arkadaşlar hariç birde bana ahkam kesiyorsunuz

Önce arkadaşınındı şimdi senin kızın oldu.Bravo çocuğun canını düşünmeyin.Ne kızlık zarıymış ki utancından benim kızım bile diyememişsin baştan.Yazık.Çocuğu doktora götürün.Kızlık zarı için değil,canı için.Çıkamadık şu ortaçağdan bir türlü.[/Q okumayı beceremiyormusunuz yoksa tüm mesajlarımı okumak dan acizmisiniz

O zaman adet olmuştur geçmiş olsun , sıkmayın canınızı .
doktora gidersiniz birlikte genç kızlıgina adim atışının müjdesini alırsınız inşallah
sizin gibi insanlarda olmasa bu dünya hiç yaşanacak bir yer olmaz iyi ki varsınız

Karnını sert çarptı ise mide kanaması geçiriyor olabilir Allah korusun. Bir doktora götürün. Mide kanamasında idrardan kan gelebilir çünkü. Onun dışında kızlık zarı ile ilgili konuşmak dahi istemiyorum o yazdıklarınızı yok sayıyorum.

Back
X