- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
En fazla burnu Kanar... Ne alaka yani..Neyin ustune dusmus ki orasi kanamis
Sacma sapan seyler ya
Bebek dedigin yan done done ya yuz ustu
Ya sirt ustu duser
Nasil kanayabilir orasi ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En fazla burnu Kanar... Ne alaka yani..Neyin ustune dusmus ki orasi kanamis
Sacma sapan seyler ya
Bebek dedigin yan done done ya yuz ustu
Ya sirt ustu duser
Nasil kanayabilir orasi ???
Adet göruyo olabilir ben o yaşlarda gördüm..on bir yaşında malesef toplumumuzda çok önemsenen bir konu yavrumun başımın üstünde yeri var yakın zamanda sırf bu zar konusu yüzünden üzücü bir duruma şahit oldum onunda etkisi var
Devam eden bir kirli kan gibi mi yoksa lekelenme gibi bir iki damla sonra durdu mu... rengi nasil taze kan gibi canli kirmiziysa adet değildir... Adet kanı vuxuttaki kirli pis kandır ve koyu renktedir genelde...anne olunca duygular ön plana çıkıyor mantıklı düşünemediğimiz için konu açtık
merhaba arkadaşlar bu saatte konu açıyoruz ama arkadaşım çok kötü durumda nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum kızı uyurken yataktan düşmüş hafif kanama fark etmişler kızlık zarına bir şey olmuş mudur acaba iki saat önce olmuş olay cevap verirseniz seviniriz
tabiki doktora götürücem ama bu gece götüremem
Önce arkadaşınındı şimdi senin kızın oldu.Bravo çocuğun canını düşünmeyin.Ne kızlık zarıymış ki utancından benim kızım bile diyememişsin baştan.Yazık.Çocuğu doktora götürün.Kızlık zarı için değil,canı için.Çıkamadık şu ortaçağdan bir türlü.[/Q okumayı beceremiyormusunuz yoksa tüm mesajlarımı okumak dan acizmisiniz
sizin gibi insanlarda olmasa bu dünya hiç yaşanacak bir yer olmaz iyi ki varsınızO zaman adet olmuştur geçmiş olsun , sıkmayın canınızı .
doktora gidersiniz birlikte genç kızlıgina adim atışının müjdesini alırsınız inşallah