• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız çocuğunda düşmeye bağlı kanama

Kadin dogum diil mesele Allah korusun kasları yirtilabilir v.s başka şeyler en azından dahiliye onlar yönlendirir zaten

arkadaşımın eşi izin vermez benimde evde küçük çocuğum var eşim gecede sabahı bekliycem bir şey değmedi dedi ama bende anlayamıyorum zaten uykuda düştü yavrum ayrıca ben hep çocuğumun yanındayım rabbim ömür verdikçe ama herkes aynı çevrede yaşamıyor malesef

Kimin çocuğu ben onu hala anlayamadım da neyse. Yataktan düştü deyince bebek sandım 11 yaşındaymış, neredeyse ergenliğe giriş çağında. Erken yaşta regl olmuş olma olasılığı muhtemel. Vajinasına bir cisim falan girmediyse sırf düşmeyle oraya bir şey olacağını zannetmiyorum.

Lütfen acilen hastahaneye götürün bu arada tüm şefkat inizi hissettirin ki ruhu yaralanmasın :KK43:
Zarı ne yapacaksınız Allah muhafaza birsey olursa ama zarı duruyorMuş neyse demeyeceksiniz eminim
şimdi uyuyor görünürde vücudunda bişey yoktu o yüzzden uyumasına izin verdim

Kimin çocuğu ben onu hala anlayamadım da neyse. Yataktan düştü deyince bebek sandım 11 yaşındaymış, neredeyse ergenliğe giriş çağında. Erken yaşta regl olmuş olma olasılığı muhtemel. Vajinasına bir cisim falan girmediyse sırf düşmeyle oraya bir şey olacağını zannetmiyorum.
benim çocuğum hesap arkadaşımın

Çocuk regl olmuştur.

Düşecek de tam orasına denk gelecek de kızlığı bozulacak oldu mu olmadı. Zar da öyle kolay bozulacak bişey değil baya girmesi lazım azıcık mantıklı olun.
anne olunca duygular ön plana çıkıyor mantıklı düşünemediğimiz için konu açtık

Sıkıntılı bi durum, umarım altından başka bi şey çıkmaz konunun.. düşmekle kızlık zarı mı bozulur, çok ilginç.. eğer öyle bi durum olduysa dahi buna ilişkin rapor alın o zaman düşmeye bağlı kızlık zarı yırtılmıştır filan diye.. bu meseleyi de çocuğun yanında konuşup beynini bulandırmayın..

Ne fark eder ki ha sizin kızınız ha bizim Allah muhafaza!
Ben hiç bir çocuk için senin benim ayrımıni yapamıyorum hepsinin acısı içimi yakıyor hepsinin mutluluğu yüzümü güldüruyor.

lütfen kınayan arkadaşlar yorum yapmayın ben her türlü çocuğumun yanındayım doğduğum çevreyi ben seçmedim kaygılarımın olması çok doğal

Sıkıntılı bi durum, umarım altından başka bi şey çıkmaz konunun.. düşmekle kızlık zarı mı bozulur, çok ilginç.. eğer öyle bi durum olduysa dahi buna ilişkin rapor alın o zaman düşmeye bağlı kızlık zarı yırtılmıştır filan diye.. bu meseleyi de çocuğun yanında konuşup beynini bulandırmayın..
zaten şimdi uyuyor yavrum bunlar benim kaygılarım

Arkadasimin hesabindan yaziyorum desene bi oyle bi boyle bulmaca cozuyoruz. Zara dusmeyle bir sey olmaz. Yqni akliniza bi tek bu mu geldi sorun olarak? Ya tehlikeli bi durum varsa? ne kadar kan var? tam olarak nerde? Idrar yollarinda iltihap olabilir mi belirtileeiri var mi? Makatta catlak olabilir mi? Acile goturun orda yonlendirirler.

benim çocuğum hesap arkadaşımın

Hesabı bu şekilde kullanmanız forum kurallarına aykırı yalnız. Yeni hesap almalıydınız. Konuda arkadaşımın kızı yazmışsınız aralarda benim çocuğum diyorsunuz, insanların da kafası karışıyor haliyle.

inşaallah çıkmaz ama öyle bir şey yapmam rapor almam çünkü çocuğumun yanındayım sağ olduğum müddetçe

Hesabı bu şekilde kullanmanız forum kurallarına aykırı yalnız. Yeni hesap almalıydınız. Konuda arkadaşımın kızı yazmışsınız aralarda benim çocuğum diyorsunuz, insanların da kafası karışıyor haliyle.
ilk mesajı arkadaşım yazdı cevapları ben veriyorum yeni üye olup konu açsam fake denir diye açmadım hoş değişen bir şey olmadı yine fake dendi ki keşke öyle olsaydı

Back
X