Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok zaten kontrol ettim bir yerine bişey oldumu diyeBelki baska bi yeri sıyrılmıstır yani yataktan yuvarlanıp düsmeyle bişey olacagını sanmıyorum
arkadaşımın eşi izin vermez benimde evde küçük çocuğum var eşim gecede sabahı bekliycem bir şey değmedi dedi ama bende anlayamıyorum zaten uykuda düştü yavrum ayrıca ben hep çocuğumun yanındayım rabbim ömür verdikçe ama herkes aynı çevrede yaşamıyor malesef
oda aklıma geldi ama düşünce oldu o yüzdenYa cocukcagiz adet gormeye başlamıştır allah bilir ha. 11 yasinda bir cocuk yataktan nasil düşüp vajinasına bir sey girebilir allasen? Heyallahim ya.
şimdi uyuyor görünürde vücudunda bişey yoktu o yüzzden uyumasına izin verdimLütfen acilen hastahaneye götürün bu arada tüm şefkat inizi hissettirin ki ruhu yaralanmasın
Zarı ne yapacaksınız Allah muhafaza birsey olursa ama zarı duruyorMuş neyse demeyeceksiniz eminim
benim çocuğum hesap arkadaşımınKimin çocuğu ben onu hala anlayamadım da neyse. Yataktan düştü deyince bebek sandım 11 yaşındaymış, neredeyse ergenliğe giriş çağında. Erken yaşta regl olmuş olma olasılığı muhtemel. Vajinasına bir cisim falan girmediyse sırf düşmeyle oraya bir şey olacağını zannetmiyorum.
anne olunca duygular ön plana çıkıyor mantıklı düşünemediğimiz için konu açtıkÇocuk regl olmuştur.
Düşecek de tam orasına denk gelecek de kızlığı bozulacak oldu mu olmadı. Zar da öyle kolay bozulacak bişey değil baya girmesi lazım azıcık mantıklı olun.
zaten şimdi uyuyor yavrum bunlar benim kaygılarımSıkıntılı bi durum, umarım altından başka bi şey çıkmaz konunun.. düşmekle kızlık zarı mı bozulur, çok ilginç.. eğer öyle bi durum olduysa dahi buna ilişkin rapor alın o zaman düşmeye bağlı kızlık zarı yırtılmıştır filan diye.. bu meseleyi de çocuğun yanında konuşup beynini bulandırmayın..
çok sağolun çocuk doktoru yönlendirir o zamanKadin dogum diil mesele Allah korusun kasları yirtilabilir v.s başka şeyler en azından dahiliye onlar yönlendirir zaten
anne olunca duygular ön plana çıkıyor mantıklı düşünemediğimiz için konu açtık
benim çocuğum hesap arkadaşımın
inşaallah çıkmaz ama öyle bir şey yapmam rapor almam çünkü çocuğumun yanındayım sağ olduğum müddetçeSıkıntılı bi durum, umarım altından başka bi şey çıkmaz konunun.. düşmekle kızlık zarı mı bozulur, çok ilginç.. eğer öyle bi durum olduysa dahi buna ilişkin rapor alın o zaman düşmeye bağlı kızlık zarı yırtılmıştır filan diye.. bu meseleyi de çocuğun yanında konuşup beynini bulandırmayın..
ilk mesajı arkadaşım yazdı cevapları ben veriyorum yeni üye olup konu açsam fake denir diye açmadım hoş değişen bir şey olmadı yine fake dendi ki keşke öyle olsaydıHesabı bu şekilde kullanmanız forum kurallarına aykırı yalnız. Yeni hesap almalıydınız. Konuda arkadaşımın kızı yazmışsınız aralarda benim çocuğum diyorsunuz, insanların da kafası karışıyor haliyle.
inşaallah çıkmaz ama öyle bir şey yapmam rapor almam çünkü çocuğumun yanındayım sağ olduğum müddetçe