Teşekkürler fake olmadigimi nasil ispatlarim bilmiyorum. Sadece yardim istemistim. Anneler varsa boyle seyler duydular mi mesela ? Cinsel istismara ugramamis biri bunlari dusunebilir mi bunu Merak ettimHanımlar üyelik ve konu hakkında şüphe varsa kiblersiniz, topiklere fake vb yazmayınız, yasaktır.
Konuya gelirsek 4-5 yaşındaki çocukların nelere akıl erdirdiğini duysanız şaşarsınız, duydukları veya gördükleri birşeyi anında hafızalarına kaydediyorlar ve kolay kolay unutmuyorlar, kızım 4 yaşındayken bebeğine taktığı adı duysanız yok daha neler derdiniz, küfürbaz bir arkadaşımdan duymuştu maalesef, o argo sözü aklından silene kadar akla karayı seçtik.
Burada bahsi geçen çocuk istismara mı uğradı yoksa anne babasını uygunsuz bir halde mi yakaladı da hafızasına kazındı bilemiyorum lakin çocuklar 3 yaşından itibaren karşı cinsi merak ediyor, farklar dikkatlerini çekiyor ve dokunma, meraklarını giderme yoluna gidebiliyorlar, cinsiyetlerin farkına varmaya başladıkları o dönemlerde anne babaların çok dikkat etmesi ve azami özen göstermesi gerekiyor.
Ozur dilerim kusura bakmayınBende çocukken tacize ugradıgımdan bu konular beni rahatsız ediyor kalbim şıkışıyor ve boguluyor hissediyorum
Böyle konular önce bir denetlense adminler tarafından üyenin gerçekliğinden emin olunup açılsa yada hiç açılmasa çünkü bunu yaşayan insanlar böyle şeyleri okuyup gördükçe aynı olayı yeniden yaşıyor zihinlerinde
Ne bileyim öyle işte
Bide bu kadar büyük bir forumda konular bdv da özellikle denetimden geçmeli sonra paylaşılmalı diye düşünüyorum çünkü bazı konular insanı gerçekten hayattan sogutuyor
Yazdigim seyle pedofiliyi nasil bagdastirdiniz bilmiyorum. Umarım tedavi olurlar. Igrenc bisey cunku. En guzeli hadım bencepedofili tedavi edilebilir bir durumdur.
Dr. Paul Fedoroff, anti-androjen (erkeklik hormonlarını azaltan) ilaçları kullanarak pedofillerin cinsel dürtülerini geçici tedavi etmenin mümkün olduğunu söylüyor.
Federoff, ''Seksi masadan kaldırıyoruz. Sağlıklı yaşam tarzları geliştirmek için bir fırsat veriyoruz. Tedavi edilen bu kişilerin iş bulabilmelerini ve daha sonra bir yetişkinle rızaya dayalı ilişki kurmaları mümkün olabilecek diye umuyoruz. Bu aşamaya geldikten sonra verdiğimiz ilaçları kesip, cinsel dürtülerin geri gelmesini sağlıyoruz'' dedi.
Federoff, ''Sonunda bu kişiler normal sağlıklı ilişkilerine geri dönerek , cinsel yaşamlarını partnerleriyle sürdürecek ve tercihlerini çocuklardan değil yetişkinlerden yana kullanacaklar'' diye ekledi.
Tüm pedofili hastalarının tedavi olması dileğiyle
Fake olmadığınızı ispat etmeniz çok kolay, dilerseniz bunun için özelden iletişime geçeriz ben size yapmanız gerekeni söylerim.Teşekkürler fake olmadigimi nasil ispatlarim bilmiyorum. Sadece yardim istemistim. Anneler varsa boyle seyler duydular mi mesela ? Cinsel istismara ugramamis biri bunlari dusunebilir mi bunu Merak ettim
O kiz cocugu da 4-5 yasinda biseydi en fazla . Cok buyuk degildi . Motorcularin onu kacirdigni falan anlattı hikaye diye. Şok oldugum sey ise son sorusu oldu. Erkeklerin seyi cok buyuk pantolonlarınin icine nasil sigiyor abla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?