Kız çocuğunun garip oyunu

Teşekkürler fake olmadigimi nasil ispatlarim bilmiyorum. Sadece yardim istemistim. Anneler varsa boyle seyler duydular mi mesela ? Cinsel istismara ugramamis biri bunlari dusunebilir mi bunu Merak ettim

Ozur dilerim kusura bakmayın

Yazdigim seyle pedofiliyi nasil bagdastirdiniz bilmiyorum. Umarım tedavi olurlar. Igrenc bisey cunku. En guzeli hadım bence

Teşekkürler fake olmadigimi nasil ispatlarim bilmiyorum. Sadece yardim istemistim. Anneler varsa boyle seyler duydular mi mesela ? Cinsel istismara ugramamis biri bunlari dusunebilir mi bunu Merak ettim
Fake olmadığınızı ispat etmeniz çok kolay, dilerseniz bunun için özelden iletişime geçeriz ben size yapmanız gerekeni söylerim.

Görmeden düşünemez, evet çocuklar cinsel kimliklerinin farkına varıyor belli bir yaştan sonra ve karşı cinsi merak ediyor, görme, meraklarını giderme dürtüleri oluyor ama görmediğini tasvir edemiyor, bahsettiğiniz çocuk cinsel istismara uğramışta olabilir, anne babasını çıplak görmüşte olabilir, maalesef aileler çocuk nasılsa küçük aklı ermez diye dikkatsiz olabiliyor, oysa çocuklar 3 yaşından itibaren gördükleri herşeyi büyüdüklerinde bile hatırlar, özellikle akıllarına yer etmiş şeyleri çok net anlatırlar.

bende bilemedim valla çok entresan bir konu gibi geldi.
benim oğlum var 3 yaşında bu tarz cümleler kesinlikle kuramaz
her çocuk farklıdır belki ama ne bilim 3-4 yaşındaki bir çocuğun
bu şekilde izah etmesi ve söylediği cümleler hiç normal değil.
çok görüşmüyorum diyorsunuz ama yakın zamanda gördüm dediniz yani geçerken uğradık
dediniz yanlış mı anladım bilmiyorum ama..bir şeye şahit olmadan okadar cümleyi söylemesi
mümkün değil bana göre..bu tv de falan görme olamaz.

O kiz cocugu da 4-5 yasinda biseydi en fazla . Cok buyuk degildi . Motorcularin onu kacirdigni falan anlattı hikaye diye. Şok oldugum sey ise son sorusu oldu. Erkeklerin seyi cok buyuk pantolonlarınin icine nasil sigiyor abla dedi.

Bu yazınızı yeni gördüm, maalesef küçük çocuklar kendilerinden daha büyük çocukların istismarına da uğrayabiliyor, motorcu dediği kişiler orada yaşayan 13-18 yaş arası erkek çocukları olabilir, bu kişiler aileye akraba ya da komşu çocukları olabilir.
Hikaye olarak anlatmış ama büyük ihtimalle birine anlatırsa zarar verilmekle tehdit edilmiş olma ihtimali yüksek, yani çocuk o dönemler de oralarda motorla gezen birileri tarafından gerçekten istismara uğramış olabilir, aile fark etmemiştir büyük ihtimalle zira ne yazık ki çocukların yine çocuklar veya erişkinler tarafından cinsel istismara uğradığı gerçeği yeni yeni gün yüzüne çıkıyor ve aileler şimdiler de daha bilinçli, eskiden amca, dayı, amca veya dayı, teyze, hala çocuklarının böyle şeyler yapacağı düşünülmezdi, komşu çocuklarından koruma ihtiyacı duymazdı aileler.
Bu çocuğa ya tecavüz edilmiş veya cinsel organına dokunulmuş, motorcu dedikleri cinsel organlarını göstermiş, hayal dünyası diye yansıttıklarının başka izahı yok.

o degil de annesi nerdeymis bu cocuk bu oyunu oynarken ya
belli ki bu cocuk kotu unutulamayacak bi olay yasamis ve coook etkilenmis 7 kat yabanci bile fark ettiyse anne nasil fark edemiyo anlamiyorum

Aslinda anneler bilir. Cocuklarimiz anlattigimiz herseyi kopyaliyor. Mesela kizim 3.5 yasinda ona masal anlatiyorum uydurma. Sonra bunu annenesine dedesine benim anlattigimin aynisi anlatiyor.
Olmayacak sey degil o kiz cocuguna pisligin sapigin biri anlattiki cocuk bunu normal birseymis gibi anlatiyor. Muhtemelen istismara ugradi cocuk ama farkinda degil.
Yapan o pis sahis cocugu hem pislik hayaliyle hemde o pislik bedeniyle taciz etmis bence.
Allah coxuklarimizi korusun. Zaten boyle seylerr yuzunden uyuyamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…