bencede.Gerçekten bu cümle beni benden alıyor. Nasıl bir fantezi dünyasıdır bu Allah'ım sen koru yaa
Cok hatırlamıyorum ama orta son lise basi gibi bisey 13-14 galibapeki siz bu olayı gördüğünüz de kaç yaşındaydınız?
Maalesef hic ummadigimiz seyler olabiliyor. Anlatılabilecek aeyler degil. Biz bile duydugumuzda sok oluyoruz ki tamamini anlatamiyor mağdurlarAman pelin öyle deme,inşallah en yaygını değildirYanında demeyelim, uyurken diyelim,ama o bile tam bir facia.Bakış açım senle aynı.Piraye arkadaş demiş ya öyle,görsem yıkılırım,elbette öyle.
Fakat ailesiyle gayet ileri sahneleri izleyen ve "nasıl izleyebiliyorsunuz,biz olsak kanal değiştiririz,zaten ailemiz de farkettiyse kesinlikle öyle yapar" dediğimizde,ama bunlar da hayatın gerçekleri sonuçta,biliyoruz ki biz de öyle doğduk,ve anne babamız da bunu yaşıyor demişti.
Doğru mu doğru,ama doğru diye,nasıl söylesem bilemedim,gizliliği kaldırılamaz,şeffaflaştırılamaz yani...
Teşekkürler sadece yardim wtmek istedim. Eski bir konuyu desmek niyetinde degilim. Arkadasimla konustum yakindan gozlemleyip eger suphelenirsek mudahale edecegizArkadaş çözüm amaçlı konu açmış. Tam kelimeleri hatırlamıyorum diyor. fake olduğunu sanmıyorum.
Ismim yeni uye benn eskiyim sadece fazla yorum yapmıyorumyeni uye olması bende iyi seyler uyandirmadi. okula gitmeyecek yaşta kucuk bi cocuk belki tecavuz kelimesini bile bilmez. garip..
Benimde korkum buistismar vs olabilir miydi acaba
Bir üye yazmıştı,eşi çocuk şubede çalışıyormuş,eşi, duydukları yüzünden çocuklarını aşırı korumacılığından bıktırmış.paranoya derecesinde kuşkucuymuş.Eşine bile anlatamamış duyduklarını,sizi anlıyorum..Maalesef hic ummadigimiz seyler olabiliyor. Anlatılabilecek aeyler degil. Biz bile duydugumuzda sok oluyoruz ki tamamini anlatamiyor mağdurlar
Dedigim gibi cok eski tecavuz kelimesini muhtemelen kullaamadi. Ama anlattiklari onu işaret ediyorduTecavüz kelimesini iki çocuğum da bilmiyor mesela bir 5 diğeri 8 yaşında illaki konuşulmuş veya bu çocuk tecavüze uğramış olabilir mi acaba
Evet insan paranoyaklasiyor ki onlarin duyduklarini tahmin bile edemiyorum. Cok korkunc insanlar yasiyor yeryüzünde. Eskiler der ya basimiza tas yagacak diye. Allah cok merhametli. Basit bir ornek sosyal medya uzerinden bi arastirma yapin mesela fb tw ins hepinizde vardirm orada cocuk yasta kizlar acik sacik giyinwn kadinlar var. Onlara yapilan yorumları okuyun. Agir basli sandiginiz koca koca adamlar birakin soylemeyi acik acik yaziyorlar.ev oturmasinda ne efendi adam dersiniz. Ben tanidigim insanlara bilendenk geldim kizlari var yuh dedim artikBir üye yazmıştı,eşi çocuk şubede çalışıyormuş,eşi, duydukları yüzünden çocuklarını aşırı korumacılığından bıktırmış.paranoya derecesinde kuşkucuymuş.Eşine bile anlatamamış duyduklarını,sizi anlıyorum..
peki size sormak istiyorum. Sizce en fazla 7 yaşında olan bir çocuk, "erkeklerin şeyleri çok büyük, pantolana nasıl sığıyor" der mi? Böyle bir cümle kurabilir mi?Arkadaş çözüm amaçlı konu açmış. Tam kelimeleri hatırlamıyorum diyor. fake olduğunu sanmıyorum.
Farkettiyseniz yazddim bende cok buyuk degildimYıllar sonra bu nerden çıktı şimdi.
Zamanında ailesine söyleseydiniz
Siz onyargilarinizla geliyorsaniz ben ne yapabilirim. Acik acik yazayim mi buraya au harwkwti yapti sunu dedi diye. Olayi mümkün olduğunca kibarlastirmaya çalışıyorum. Siz ne duymak istiyorsunuz ki inanacaksiniz bana. Harfiyen yazayim mi ? Asil bunu duymak istemek tuhaf bana göre. Anlamafim ki bebegi yatirdi orasina burasina biseyler yapiyordufarkedip mudahale ettim hemen falan boyle acik acik mi yazayim. Kaldi ki soku atlatir atlaymaz engel oldum yanlis bisey oldugunu anlatmaya calistim kendimce.peki size sormak istiyorum. Sizce en fazla 7 yaşında olan bir çocuk, "erkeklerin şeyleri çok büyük, pantolana nasıl sığıyor" der mi? Böyle bir cümle kurabilir mi?
Oyunda bebek bebeğe tecavüz ediyormuş. Tecavüz kelimesini nerden biliyor dedik. çark etti bu sefer, yok kelimeyi kullanmamışta hareketlerden anlamış. Biri soruyor. Nasıl hareketlerdi peki onlar diye. Hık mık 2 kelime ama cevap yok. Sahi merak ediyorum, size 2 bebek verseler, hadi bunla tecavüzcülük oyna deseler nasıl oynardınız..?
İnşallah öyle değildir, inşallah gerçekten çözüm arıyordur. Keşke buna inanabilsem.
"Amca"ların hep amca olduklarına inanmıyorum zaten.Ben şanslı çocuklardandım,ne çevremizde,ne de akrabalarda böyle bir şeye şahit olmadım şükür ki.Ama neler duyup okuyoruz.Evet insan paranoyaklasiyor ki onlarin duyduklarini tahmin bile edemiyorum. Cok korkunc insanlar yasiyor yeryüzünde. Eskiler der ya basimiza tas yagacak diye. Allah cok merhametli. Basit bir ornek sosyal medya uzerinden bi arastirma yapin mesela fb tw ins hepinizde vardirm orada cocuk yasta kizlar acik sacik giyinwn kadinlar var. Onlara yapilan yorumları okuyun. Agir basli sandiginiz koca koca adamlar birakin soylemeyi acik acik yaziyorlar.ev oturmasinda ne efendi adam dersiniz. Ben tanidigim insanlara bilendenk geldim kizlari var yuh dedim artik
Eski konularına bakınca yeni üye olmadığını gördüm inandım olabilr. Neler neler oluyor hayatta.peki size sormak istiyorum. Sizce en fazla 7 yaşında olan bir çocuk, "erkeklerin şeyleri çok büyük, pantolana nasıl sığıyor" der mi? Böyle bir cümle kurabilir mi?
Oyunda bebek bebeğe tecavüz ediyormuş. Tecavüz kelimesini nerden biliyor dedik. çark etti bu sefer, yok kelimeyi kullanmamışta hareketlerden anlamış. Biri soruyor. Nasıl hareketlerdi peki onlar diye. Hık mık 2 kelime ama cevap yok. Sahi merak ediyorum, size 2 bebek verseler, hadi bunla tecavüzcülük oyna deseler nasıl oynardınız..?
İnşallah öyle değildir, inşallah gerçekten çözüm arıyordur. Keşke buna inanabilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?