Kız çocuğunun garip oyunu

Maalesef hic ummadigimiz seyler olabiliyor. Anlatılabilecek aeyler degil. Biz bile duydugumuzda sok oluyoruz ki tamamini anlatamiyor mağdurlar

Tecavüz kelimesini iki çocuğum da bilmiyor mesela bir 5 diğeri 8 yaşında illaki konuşulmuş veya bu çocuk tecavüze uğramış olabilir mi acaba

Maalesef hic ummadigimiz seyler olabiliyor. Anlatılabilecek aeyler degil. Biz bile duydugumuzda sok oluyoruz ki tamamini anlatamiyor mağdurlar
Bir üye yazmıştı,eşi çocuk şubede çalışıyormuş,eşi, duydukları yüzünden çocuklarını aşırı korumacılığından bıktırmış.paranoya derecesinde kuşkucuymuş.Eşine bile anlatamamış duyduklarını,sizi anlıyorum..

Evet insan paranoyaklasiyor ki onlarin duyduklarini tahmin bile edemiyorum. Cok korkunc insanlar yasiyor yeryüzünde. Eskiler der ya basimiza tas yagacak diye. Allah cok merhametli. Basit bir ornek sosyal medya uzerinden bi arastirma yapin mesela fb tw ins hepinizde vardirm orada cocuk yasta kizlar acik sacik giyinwn kadinlar var. Onlara yapilan yorumları okuyun. Agir basli sandiginiz koca koca adamlar birakin soylemeyi acik acik yaziyorlar.ev oturmasinda ne efendi adam dersiniz. Ben tanidigim insanlara bilendenk geldim kizlari var yuh dedim artik

Arkadaş çözüm amaçlı konu açmış. Tam kelimeleri hatırlamıyorum diyor. fake olduğunu sanmıyorum.
peki size sormak istiyorum. Sizce en fazla 7 yaşında olan bir çocuk, "erkeklerin şeyleri çok büyük, pantolana nasıl sığıyor" der mi? Böyle bir cümle kurabilir mi?
Oyunda bebek bebeğe tecavüz ediyormuş. Tecavüz kelimesini nerden biliyor dedik. çark etti bu sefer, yok kelimeyi kullanmamışta hareketlerden anlamış. Biri soruyor. Nasıl hareketlerdi peki onlar diye. Hık mık 2 kelime ama cevap yok. Sahi merak ediyorum, size 2 bebek verseler, hadi bunla tecavüzcülük oyna deseler nasıl oynardınız..?
İnşallah öyle değildir, inşallah gerçekten çözüm arıyordur. Keşke buna inanabilsem.

Siz onyargilarinizla geliyorsaniz ben ne yapabilirim. Acik acik yazayim mi buraya au harwkwti yapti sunu dedi diye. Olayi mümkün olduğunca kibarlastirmaya çalışıyorum. Siz ne duymak istiyorsunuz ki inanacaksiniz bana. Harfiyen yazayim mi ? Asil bunu duymak istemek tuhaf bana göre. Anlamafim ki bebegi yatirdi orasina burasina biseyler yapiyordufarkedip mudahale ettim hemen falan boyle acik acik mi yazayim. Kaldi ki soku atlatir atlaymaz engel oldum yanlis bisey oldugunu anlatmaya calistim kendimce.

"Amca"ların hep amca olduklarına inanmıyorum zaten.Ben şanslı çocuklardandım,ne çevremizde,ne de akrabalarda böyle bir şeye şahit olmadım şükür ki.Ama neler duyup okuyoruz.
Bir "amca kılıklı" enişte,eşinin yeğeni için,bu kız içine çamaşır giymiyor mu,göğüsleri öyle gibi duruyor,giysin yani,öyle olur mu demiş eşine
S.lak eşte,eniştesi böyle diyor,giysin tabi deyince iki ailenin arası açılmış,yıllarca küslermiş.....

Bu arada telefonum sorunlu biraz garip yaziyorum ama fazla vaktim yok duzeltmeler icin. Umarım anlasiliyordur yazdiklarim

Eski konularına bakınca yeni üye olmadığını gördüm inandım olabilr. Neler neler oluyor hayatta.

İnternet vs yoksa ne alaka nereden bilecek o yaştaki çocuk tecavüzü cinselliği falan anlamadım hem seneler geçmiş üzerinden ne yapacaksınız ki.. Neyiyle ilgileneceksiniz çok saçma olur bir yerde tv de birşey görmüş o zamanlar demek ki yanii. Şu an gözünüzün önündeyse anormal bir durumu varsa bile ailesini ilgilendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…