Kiz çocuk anneleri yardim

Mune Mune abla kon
Kom hortlttıysa gece gece uykunun ıcıne etti yarın kızımı doktora goturcem etkılendım psıcolojık benimde 1 yasımda kızım var gogus bölgesinde sıslık var onemlı olabılecegını dusunmemştim
Emzirmeyi bırakınca geçti kızımın ki oje krem parfüm saç boyası hazır gıdalar tavuk mısır mercimek bunlardan uzak durması gerekiyor kapattırıyım mı konuyu bilemedim geçmiş olsun sizede önemli birşey olmaz insaallah

Bu aralar aklima takılan sorular var bundan dort ay once kizimin göğsünde sertlik oldugu icin doktora gittik erken ergenlik olabilir dedi kemik sayisina bakti normal de uc olmasi gerekirken dort çıktı daha sonra bazi tahliller verdik tahlil sonuçları temiz çıktı doktor o zaman genital bölgesinde killanma varmi demişti o zaman yoktu ama şimdi kucuk kucuk kıllar var cok korkuyorum acaba normalde olurmu sizin cocuklariniz da varmı ne olur merak ediyorum iyi akşamlar herkese kizim 17 aylık
Tüy herkesde vardır artı bebeklerde göğüs öyle olur zaten doktor saçmalamış 17 aylık dünyada ilk olurdunuz rahat olun

Konu kapanmadan bende yazayim :)
Kizim 20 aylik ve 7 ayliktan beri kontrolleri devam ediyor..malesef erken ergenlik
Gögüslerinde şişme var tüylenme yok çok sükür
Hersey bu kadar kimyasal dolu ve hormon icerdigi icin erken ergenlikte iyice yaş sınırı düştü ne yazik ki :(
Hatta 2017 annelerinde 2 arkadasin daha bebeginde ayni problem var

Kizim 20 aylik ve 7 ayliktan beri kontrolleri devam ediyor..malesef erken ergenlik
Hersey bu kadar kimyasal dolu ve hormon icerdigi icin erken ergenlikte iyice yaş sınırı düştü ne yazik ki :KK43:
Kemik yaşı kaç çıktı

Hersey bu kadar kimyasal dolu ve hormon icerdigi icin erken ergenlikte iyice yaş sınırı düştü ne yazik ki :(
Tahliller de çıktımı yoksa sadece belirtisi mivar

Çok geçmiş olsun doktor ne diyor aynen yaş sınırı düştü ayrıca demek istediğim burda zaten küçük cocuk ergen olamaz sadece belirtilerin olması önlemini almak lazım eğer sorun varsa emzırıyor musunuz hala

Tahliller de çıktımı yoksa sadece belirtisi mivar
Her ay kan tahlili yapiliyordu zaten.sonrasinda özel bir ilac verip kan tahlili yapildi tekrar cok yuksek cikti hormonlari
O seviyede ergenlik kabul ederiz dedi dr
Hipofiz bezi tımöründen suphelendi.MR çekilecek ama kansizlik yüzünden anesteziye izin verilmedi .beklemedeyiz şuan

Çok geçmiş olsun doktor ne diyor aynen yaş sınırı düştü ayrıca demek istediğim burda zaten küçük cocuk ergen olamaz sadece belirtilerin olması önlemini almak lazım eğer sorun varsa emzırıyor musunuz hala
Emziriyorum hala
MR sonucuna göre konusalim demisti doktorumuz

Her ay kan tahlili yapiliyordu zaten.sonrasinda özel bir ilac verip kan tahlili yapildi tekrar cok yuksek cikti hormonlari
O seviyede ergenlik kabul ederiz dedi dr
Hipofiz bezi tımöründen suphelendi.MR çekilecek ama kansizlik yüzünden anesteziye izin verilmedi .beklemedeyiz şuan
Rabbim şifa versin inşallah inşallah doktorun dediği gibi değil geçici bir yükselme olmuştur bebeğiniz de düzene girer inşallah Allah ol der her şey oluverir

Rabbim şifa versin inşallah inşallah doktorun dediği gibi değil geçici bir yükselme olmuştur bebeğiniz de düzene girer inşallah Allah ol der her şey oluverir
Aminn insaAllah..ne güzel dediniz Allah ol der her şey oluverir ❤

Aslında hormon tahlillerinden önce buna bakılıyor olmalı da
20 aylık bebeğin ne kadar büyük çıkabilir ki:110:
Bilemiyorum ki inan :(
Tahlil sonuçlarimizi özelden atabilirim size bilginiz varsa bu konuda degerlendirmenizi isterim aslinda

Back
X