bandag elimde 3-6 ay hiçbişey yok kokosh takımı 3 yaşında giyiyorduk keza diğerleri olmadıysa lütfen kargo bana ait postala paranı göndereyim çok üzüldüm
teşekkür ederim çok mutlu günlerde giysinMerhaba, benim kargom da simdi geldi, gecen seferki gibi hepsi tertemiz, hediyeleriniz icin de ayrica cok tesekkurler :)
Arkadasim resimlerin gorunmuyo acaba sadece benmi goremiyorum yoksa herkesrmi gecerli urunleri merak ediyorum duzeltseniz
bandag elimde 3-6 ay hiçbişey yok kokosh takımı 3 yaşında giyiyorduk keza diğerleri olmadıysa lütfen kargo bana ait postala paranı göndereyim çok üzüldüm
Eki Görüntüle 1269348 PANÇO 98 beden kaşmir palto yukarıdaki elbiseye kullandık 25 tl
Çok fazla şey var özellikle baktığınız birşey varsa resimlerini mail adresi verirseniz yollayayım4-5 yas elinizde neler var acaba
Benim kızım da öyleydi bence olur..geçen mesajlardan çok şey satıldı gitti ama bakayım kalanlardan ne var.kot satılmıştı iş kadını elbiseye bakacağım.gmail adresi varsa resim yollamak çok daha kolay oluyor.benim ki de aralık doğumlu:))canım 92 cm kot-panço iş kadını elbisesi duruyormu?elinde 3-4 yaş başka elbise ayakkabı-mont falan var mı?
Tabi ki mümkün ancak burası belli bir sayıdan sonra çok ağırlaşıyor mesaj saatlerce yüklenmiyor..yapabildiğim kadar yükleyeceğim..canım 1 kamu bank. çalışıyorum,sadece işyeri mailimi kullanıyorum.sanada özelden msj yazamıyorum neden anlamadım?buraya eklemen mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?