Kız grubu

saturnun halkasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2021
241
174
23
Kızlar bi kız grubumuz var ve 7 8 kişiyiz. Genel olarak iyi anlaşıyoruz ve muhabbetimiz eğlenceli ama grupta bi arkadaşımız var ki ne desem bi muhalefet halinde ve diğerleriyle aramı bozmaya çalıştığını falan fark ediyorum zaman zaman. Bilirsiniz ya insan anlar hisseder böyle şeyleri. Yüzüme çok iyi ama sanki benimle bi problemi var gibiydi olmadığı halde. Neyse bu gece bi arkadaşımız çocukluk aşkıyla konuştuğundan çok etkilendiğinden falan bahsetti ben de erkek arkadaşının haberi var mı o sana yapsa kötü hissederdin gibisinden bi şeyler söyledim. Bilin bakalım noldu? O bahsettiğim bana gıcık olan kız hemen dedi ki zorunda mıyız her şeyi söylemek falan sonra iş benim ilişkime dil uzatmaya falan geldi ama sözde benim iyiliğim için söylüyor. Ben de rahatsiz hissedip gireceğim sınavı bahane edip gruptan ayrıldım güzelce açıklayıp. (Bir de yönetici grubumuz vardı) Hemen yönetici grubundan çıkmış 1 dakika sonra. Bir şüphe yaşıyordum açıkçası ama bu hareketinden sonra kesin olarak emin oldum. Yine de fikir almaya ihtiyacım var. Siz ne düşünüyorsunuz? (Kaostan beslenip insanları rencide etmeye çalışan insanlar konudan uzak durursa sevinirim.)

(Kaostan beslenip insanları rencide etmeye çalışan insanlar konudan uzak durursa sevinirim.)
Kendin ettin kendin buldun denir senin gibi insanlara.
Şu cümlenle bile seni tanımayan bizlerin ön yargıyla yaklaşmasına sebep oluyorsun kendine.

Tam olarak konunun neresi kaos? burdakiler nasıl beslenecek? Aklımda deli sorular..
Özgür bir forum burası herkes yorum yapabilir kurallara uyarak.

Kendin ettin kendin buldun denir senin gibi insanlara.
Şu cümlenle bile seni tanımayan bizlerin ön yargıyla yaklaşmasına sebep oluyorsun kendine.

Tam olarak konunun neresi kaos? burdakiler nasıl beslenecek? Aklımda deli sorular..
Özgür bir forum burası herkes yorum yapabilir kurallara uyarak.
Tam olarak sizin gibi insanlardan bahsediyordum. Kocaaa konuyu atlayıp tek yerden alıntıyla insanları rencide etmeye çalışan faydasız yorum yapan insanlar. Iyi akşamlar hanımefendi

Tam olarak sizin gibi insanlardan bahsediyordum. Kocaaa konuyu atlayıp tek yerden alıntıyla insanları rencide etmeye çalışan faydasız yorum yapan insanlar. Iyi akşamlar hanımefendi
Koca konu dediğin kısmı son cümlenle sen çöp ettin 👌

7-8 kişilik gruplarda mutlaka böyle bir kişi olur, nerde çokluk orda.. Diğerleri seviyor mu bu kişiyi?
Sürekli bir ilgi merakı var yalan olduğu apaçık olan hikayeler vesaire anlatıyor. Açıkçası ben kendi adıma geçiştiriyorum bozmadan muhtemelen diğerleri de aynı. Tam bir çıkarımım yok açıkçası ama daha önce de bir kızı kendi kafasına göre sırf kendine yaranmaya çalışmadı diye gruptan atmıştı. Yani kafa yapısı bu şekilde...

Valla yakın arkadaşım bana gelip çocukluk aşkını gördüğünü ve çok etkilendiğini anlatsa, ya peki erkek arkadaşın demem. Ne alaka?

Siz insanları yargılarsanız, başkası da gelir sizi yargılar.
Sizin sevgiliniz ya da eşiniz arkadaşına çocukluk aşkından etkilendiğini anlatsa arkadaşının nasıl bir tepki vermesini isterdiniz. Koskoca 1 senelik bir ilişki. Bencil ve hakkaniyetsiz olamadım. Hatam bu sanırım evet

Iyi geceler diyebilirsiniz? Ya da cevap vermeyebilirsiniz. Tanımadığınız birinden beklentiniz ne olabilir ki :KK70:
Sen pekala bizi tanımadığın halde kategorize etmişsin ve istediğin kategorideki insanlardan yorum bekliyorsun geri kalanı kendince bozup atıyorsun. Güzel kafa kız az çekmemiştir senden 😆

Sen pekala bizi tanımadığın halde kategorize etmişsin ve istediğin kategorideki insanlardan yorum bekliyorsun geri kalanı kendince bozup atıyorsun. Güzel kafa kız az çekmemiştir senden 😆
Siz neden kendinizi o kategoride gördünüz gerçekten anlayabiliyorum yazdığınız mesajlarla. Tekrar iyi geceler hanımefendi :D

Kızlar bi kız grubumuz var ve 7 8 kişiyiz. Genel olarak iyi anlaşıyoruz ve muhabbetimiz eğlenceli ama grupta bi arkadaşımız var ki ne desem bi muhalefet halinde ve diğerleriyle aramı bozmaya çalıştığını falan fark ediyorum zaman zaman. Bilirsiniz ya insan anlar hisseder böyle şeyleri. Yüzüme çok iyi ama sanki benimle bi problemi var gibiydi olmadığı halde. Neyse bu gece bi arkadaşımız çocukluk aşkıyla konuştuğundan çok etkilendiğinden falan bahsetti ben de erkek arkadaşının haberi var mı o sana yapsa kötü hissederdin gibisinden bi şeyler söyledim. Bilin bakalım noldu? O bahsettiğim bana gıcık olan kız hemen dedi ki zorunda mıyız her şeyi söylemek falan sonra iş benim ilişkime dil uzatmaya falan geldi ama sözde benim iyiliğim için söylüyor. Ben de rahatsiz hissedip gireceğim sınavı bahane edip gruptan ayrıldım güzelce açıklayıp. (Bir de yönetici grubumuz vardı) Hemen yönetici grubundan çıkmış 1 dakika sonra. Bir şüphe yaşıyordum açıkçası ama bu hareketinden sonra kesin olarak emin oldum. Yine de fikir almaya ihtiyacım var. Siz ne düşünüyorsunuz? (Kaostan beslenip insanları rencide etmeye çalışan insanlar konudan uzak durursa sevinirim.)
Bilemedim, her dogru her yerde soylenmez 😕

Aldatma konularına alkış tutmak beklenemez zaten, konu fikri aldatma ve etik bi duruş sergilemişsiniz. ( çocukluk aşkıymış naif bi dille söylenmiştir onun tonu ayrı tabi) Her ortamda çıkar böyle bi tane olur yani. Hiçbirimiz mükemmel değiliz kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kaos yaratan insanlardan uzak durmak lazım. İnsan inandığı şeyi savunmaktan geri durmamalı.

Sizin sevgiliniz ya da eşiniz arkadaşına çocukluk aşkından etkilendiğini anlatsa arkadaşının nasıl bir tepki vermesini isterdiniz. Koskoca 1 senelik bir ilişki. Bencil ve hakkaniyetsiz olamadım. Hatam bu sanırım evet
Siz grubun doğrucu davutusunuz sanırım. Kız grubunuzla çok da yakın değilmişsiniz belli ki. Arkadaşlar birbirine evet doğruları gösterir ama yargılamadan suçlamadan ya da canını yakmadan...

Back
X