- 20 Mayıs 2021
- 241
- 174
- 23
- Konu Sahibi saturnun halkasi
Kızlar bi kız grubumuz var ve 7 8 kişiyiz. Genel olarak iyi anlaşıyoruz ve muhabbetimiz eğlenceli ama grupta bi arkadaşımız var ki ne desem bi muhalefet halinde ve diğerleriyle aramı bozmaya çalıştığını falan fark ediyorum zaman zaman. Bilirsiniz ya insan anlar hisseder böyle şeyleri. Yüzüme çok iyi ama sanki benimle bi problemi var gibiydi olmadığı halde. Neyse bu gece bi arkadaşımız çocukluk aşkıyla konuştuğundan çok etkilendiğinden falan bahsetti ben de erkek arkadaşının haberi var mı o sana yapsa kötü hissederdin gibisinden bi şeyler söyledim. Bilin bakalım noldu? O bahsettiğim bana gıcık olan kız hemen dedi ki zorunda mıyız her şeyi söylemek falan sonra iş benim ilişkime dil uzatmaya falan geldi ama sözde benim iyiliğim için söylüyor. Ben de rahatsiz hissedip gireceğim sınavı bahane edip gruptan ayrıldım güzelce açıklayıp. (Bir de yönetici grubumuz vardı) Hemen yönetici grubundan çıkmış 1 dakika sonra. Bir şüphe yaşıyordum açıkçası ama bu hareketinden sonra kesin olarak emin oldum. Yine de fikir almaya ihtiyacım var. Siz ne düşünüyorsunuz? (Kaostan beslenip insanları rencide etmeye çalışan insanlar konudan uzak durursa sevinirim.)