Doğuma Hazırlık Kiz icin isim bulmak neden bu kadar zor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Isim dusunup duruyorum bisey bulamadim oysaki erkek icim hosuma giden bir suru isim var. Kiz icin yok ;(

Esim juliet istiyor ama ben bi turlu alisamadim. Surekli tekrar edilen heryerde duydugum isimlerden de biktim... yabanci olmasi problem degil ama bulamiyorum.
İlgensu katabilirsiniz yada feyza

Lidya çok düşündüğüm isimlerden biriydi. Bence de çok güzel. Telaffuz açısından zor gibi geldiği için vazgeçtim. Bence siz vazgeçmeyin 💜
Kiz olursa vazgeçmeyeceğim. Eşim de beğendi. (Eşim Yabancı) Lidya uygarlığı benim doğduğum topraklar o nedenle fonetik olarak da beğeniyorum. Celine (Selin)için ise isimde "S" harfi telaffuzu çok iyidir, sağlık, başarı anlamında. O nedenle seçtim.

Kiz olursa vazgeçmeyeceğim. Eşim de beğendi. (Eşim Yabancı) Lidya uygarlığı benim doğduğum topraklar o nedenle fonetik olarak da beğeniyorum. Celine (Selin)için ise isimde "S" harfi telaffuzu çok iyidir, sağlık, başarı anlamında. O nedenle seçtim.
Umarım sizinde bebeğiniz kızdır 🎀

Kızlarımın adı Hazal ve Bilge, Mercan ismi de çok güzel bence, sağlıkla gelsin kuzunuz:emir_bebek:

Oğlumun ismini Batın koyduk biz nasıl sizce fikir olsun diye yazdım 🙂
Batın ismi Allahin 99 isminden biri oldugu icin tek basina koyulmasi caiz degil ve dinen yasaktir. Allahin 99 isminden birini koymak icin ismin basina " Abd-ül" koyulmasi zorunlu. Yani AbdülBatındir caiz olani. Aklinizda bulunsun. Kuzenimin bebegi icin cok arastirmis cok fazla bilir hocalara sormustuk :)

Batın ismi Allahin 99 isminden biri oldugu icin tek basina koyulmasi caiz degil ve dinen yasaktir. Allahin 99 isminden birini koymak icin ismin basina " Abd-ül" koyulmasi zorunlu. Yani AbdülBatındir caiz olani. Aklinizda bulunsun. Kuzenimin bebegi icin cok arastirmis cok fazla bilir hocalara sormustuk :)
Evet canım Abdül Batın koyduk kimlikte o şekilde genelde batın diye hitap ediyoruz

2 2kedi_1deli

Sezen.. tek geçerim bu ismi :)
Ya da Rüya ama sanki telaffuzu zor gibi..

İsim olayı biraz değişik aslında, birinin kulağına hoş gelen isim bi başkasına hoş gelmiyor. Ama değişik olsun, farklı olsun diye etraf absürt isimlerle doldu, bi 30-40yıl sonra etraf mila, lila, liya, eliz vb.teyzelerle dolu olacak :))

2 2kedi_1deli

Sezen.. tek geçerim bu ismi :)
Ya da Rüya ama sanki telaffuzu zor gibi..

İsim olayı biraz değişik aslında, birinin kulağına hoş gelen isim bi başkasına hoş gelmiyor. Ama değişik olsun, farklı olsun diye etraf absürt isimlerle doldu, bi 30-40yıl sonra etraf mila, lila, liya, eliz vb.teyzelerle dolu olacak :))
Aynen, hem modern hem de anlamlı çok fazla isim var oysa ki. Mesela Aylin, Burcu, Ceren, İnci, Hülya vs.

Back
X