- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 27
- Konu Sahibi lettyortiz
-
Hangi çağda takılıp kaldınız acaba?Merhaba arkadaşlar,Allah'ın izniyle yakın zamanda beni istemeye gelecekler. Başka şehirden geliyorlar, bir yıldır biz haberimiz yokken takip edip beğenen bir aile. Sizce ilk seferde mi verilmeli, uzatılırsa aileler arasına soğukluk girer mi? Annemler ilk seferde asla olmaz en az 3-4 kere gelmeliler diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim :/
Ben de 3-4 kerenin fazla olduğunu düşünüyorum zaten tanışmaya geldiler. Ama annem ilk gelişte asla vermeyiz diyor.Yok artık, üstelik de başka şehirden. Gerçi anladığım kadarıyla siz sevgili bile değilsiniz.
Bulunmayan bir özelliğiniz mi var da bu insanlar 3-4 kere gidip gelecek?
Aynen. Biraz naz olmalı tabii ama fazla naz da aşık usandırır derler zaten 1 senedir bekliyorlarmış.Kiz evi naz evi hesabi he.
Öyle düşünen ben değilim ailem. Ablamı ilk seferde verdikleri için bende öyle yapmak istemiyorlar.Hangi çağda takılıp kaldınız acaba?
Zaten staj yapıyor izin alması vs sorun olacak naz yapılmalı ama insanların da işi gücü var ben de ilk seferde olması taraftarıyım. Biz damat ailesini pek tanımadığımız için bir araştıralım sonra tekrar görüşelim diycek galiba bizimkiler.Bize uzaktan geldiler. Tanisma isteme nisan bir arada oldu. Kiz evi diye insanlari suruklemenin anlami yok bence annenizi ikna etmelisiniz
Iste gelmeden de arastirilabilir. Ayni durum bizimkiyleZaten staj yapıyor izin alması vs sorun olacak naz yapılmalı ama insanların da işi gücü var ben de ilk seferde olması taraftarıyım. Biz damat ailesini pek tanımadığımız için bir araştıralım sonra tekrar görüşelim diycek galiba bizimkiler.
siz ne kadardır birliktesiniz peki erkek arkadsınla yoksa görücü gelir gibimi geliceklerMerhaba arkadaşlar,Allah'ın izniyle yakın zamanda beni istemeye gelecekler. Başka şehirden geliyorlar, bir yıldır biz haberimiz yokken takip edip beğenen bir aile. Sizce ilk seferde mi verilmeli, uzatılırsa aileler arasına soğukluk girer mi? Annemler ilk seferde asla olmaz en az 3-4 kere gelmeliler diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim :/
Nisan da evlenmiş zaten kendisi mesajlarından onu anladım :) artık kaç kere gidip geldiler bilememAhahah görünce yazdım eski konuymuş meğer:)) kapısında yatmalılar bence 3-5 kere istemeyle olur mu ?
Insanları zora sokarak neyin tatminini yaşıyorlar anlamıyorum önemli olan hayırlı gecimdir, işi yokuşa sürmek mutlu bir evliliği mi garantiliyor nedir yani amaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?