• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Reyyan, Ruveyda, Zeynep, Esma, Zehra, Vera.

Yaren-simay-Yasemin-Betül-Zeynep-sahra-ecrin-Eylül-Sinem-Selen-Feyza-derya-Defne-Ezgi-belinay-tuana :) benim Aklımda hep bu isimler vardı ama Rabbim bana ik erkek nasip etti
Umarım yardımcı olur sAna isim gerçekten zor seçiliyor. Eşin ne diyor?

Elif
Zeynep
Narin

Nehir,Eylül,Melis,Nilsu,Azra,Ada,Derin

Elif su,lida,haktan nur,tuana

Yaren-simay-Yasemin-Betül-Zeynep-sahra-ecrin-Eylül-Sinem-Selen-Feyza-derya-Defne-Ezgi-belinay-tuana :) benim Aklımda hep bu isimler vardı ama Rabbim bana ik erkek nasip etti
Umarım yardımcı olur sAna isim gerçekten zor seçiliyor. Eşin ne diyor?
Allah bağışlasın .. oda bir çok isim dedi kafama yatmıyo şuan eslem var aklımızda daha güzel isim varmı diye araştırıyorum böyle

Allah bağışlasın .. oda bir çok isim dedi kafama yatmıyo şuan eslem var aklımızda daha güzel isim varmı diye araştırıyorum böyle
Evet Eslem de güzel isim anlamı ne biliyormusun uz?

Elfida, Maya, Ada, Simay, Çağla, Bukre, Amine, Mısra, Hazal, Eylül (doğum Eylül'e geliyorsa), Masal, Serra, Ahsen, Dila, Defne, Su (klasik oldu), Seren...
Aklıma gelenler bunlar:KK37:

mevsim zeynep hatice bunlar şimdiki favori isimlerim isim değil anlamı güzel olsun ve yeni deeğil eski isimleri severim

Zehra
elif
zeynep
Miray
ruveyda

Eslem ismini ben sevemedim baska secenekleri arastirin bence :110:

karen, iklim, şimal ,ilke

Back
X