cnm rana nın manası tam olarak nedir ve ismin kökü nereye dayanıyor birlgilendirirsen çok memnun olurum.cnm allah bağışlasın :)) ayşe rana güzel olur diye düşündüm .. Kızım için ben zeynep rana ismini düşünüyorum allah nasip ederse tabi:))))
arkadaşının yorumuna çok güldüm hakikaten öyle anlaşılabilir ama.
ayşe nil çok güzel
benim kızım olursa adını ipek koyardım
pera, sersu ....
merhaba benimde kızım olacak hayırlısıyla düşündüğümüz isim zeyneb miray yada zeyneb dilay uyumlumu sizce
Merhaba,
bende 17. haftamdayım ve Rabbim nasip ederse kızımız olacak.. aynı dertten muzdarip biri olarak başlığınıza yazmayı düşündüm.. AYŞE EDA - AYŞE ELA - AYŞE ECRİN - AYŞE ELVİN :)
Ben bu ara gözlerim ağrıdı pc de sayfa sayfa yazı okumaktan.. insan evlenmeden veya hamile kalmadan şu olur bu olabilir diyor sonra hiçbirşey yakıştıramıyor sanırım :)
ELVİN - MİRAY - FEYZA - ZÜLAL isimlerini beğeniyorum ama eşime beğendiremiyorum. o MİRAY ismini önerdi bana ama ne bileyim sanki daha daha güzel bir isim olmalı gibi geliyor :)
aff aff..... derdimiz büyük :)
canim bende kizima bir türlü isim yakistiramiyordum herkese soruyordum.. yavrumu kucagima alamadan topraga verdim... simdi diyorumda isim bebegi gördügün an koyacaksin. kizim zülal hafsa idi bir kere seslenemedim... o yüzden cok düsünme hayirlisiyla sag saglim rabbim kucagina almayi nasip etsin gerisi cok kolay....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?