5.5 aYlık hamileyim Rabbim gönlüme göre verdi,bir oğlum vardı birde kızım olacak inşallah...
isim konusunda o kadar kararsız kaldım ki,oğlumun adına uygun ve peygamberimizin hanımının adı olması hasebiyle ayşe düşündüm ama yanına söylemesi ve manası güzel bir isim arıyorum...
:18:AYŞE MİNA
(bu isimden, bi arkadaşım: çocuğa küfrederler yada öyle anlaşılır hızlı söyleyince dedi .vazgeçtim)
AYŞE HİRA
(hala düşündüğüm fakat karar veremediğim pekde içime sinmeyen bi söylenişi var o yüzeden emin olamıyorum.
:26:AYŞE NİL
(aslında bu ikisinin söylenişi ilk aklıma geldiğinden beri çok hoşuma gitmişti ve çokda içime sinmişti ama nilin anlamı sıfır ve malum o nehir manalarını taşıdığından vazgeçer gibiyim)
AZRA
(bu isim ise hiç bi isme karar veremediğim için öylesine manası güzel diye kenarda tuttuğum bir isim)
:2:ŞİMDİ LÜTFEN YORUMLARINIZ FİKİRLERİNİZ,BİLGİLERİNİZ İLE BANA ÖNERİLERDE BULUNUNYOKSA 9 AY NASIL GEÇECEK HİÇ BİLMİYORUM
İnanki aklıma gelmiyor desem yanlış olur.. ama düşünmek bile istemiyorum şu an yazarken bile gözlerim doldu. Rabbim sabır versin.. daha hareketlerini hissetmiyorum bazen belli belirsiz emin olamıyorum ama içimde olduğunu bilmenin verdiği o duyguyu Rabbim kimseden almasın.. Elbet hayırlısıyla doğsun Rabbim o günleri göstersin mutlaka ismi var biryerlerde ama içgüdü işte insan düşünüyor istemedenTekrar çok üzüldüğümü ama imtihan dünyasındayız bu da bir gerçek.. Rabbimin sabır versin..
Selametle..
Ben de Ayşe Rana diyorum çok güzel bir isim ve ikisi aynı anda kullanılabilir
Ayşe Nisa da olabilir
Bir de Ayşe Sare :) kızım olursa ben aynı bu isimleri düşünüyorum inş
Bana yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim ama hala böyle duyulduğunda söylendiğinde içime sinecek bir isim bulamadım
zümra zülal
erva zülal
ayşe nil
şimdilik aklımdakiler ama bir türlü oturtamıyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?