Doğuma Hazırlık kız ismi düşünmekten uykularım kaçıyor,fikirlerinize ihtiyacım var...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayşe Nas

Son düzenleme:
esila naz, ayşe eflin, elfin ada, erva naz, tanem,alya, ayşe belis,almila,ecrin naz,ayşe derin,azra ceylin,armin,defne,duru,beren,öyküm....

ayşe ceyla nasıl ben çok beğeniyorum

sagol canim allah razi olsun. rabbim bütün annelere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. hersey biz insanlar icin. simdi tekrar hamileyim. kaybetme korkusu icimde kalmis heran bisey olacak gibi korkuyor insan. dedigin gibi imtihan dünyasindayiz. allah yardimcimiz olsun. rabbim hayirli saglikli bebegini kucagini almaya nasip etsin.

Ben de Ayşe Rana diyorum çok güzel bir isim ve ikisi aynı anda kullanılabilir
Ayşe Nisa da olabilir
Bir de Ayşe Sare :) kızım olursa ben aynı bu isimleri düşünüyorum inş

Ben de Ayşe Rana diyorum çok güzel bir isim ve ikisi aynı anda kullanılabilir
Ayşe Nisa da olabilir
Bir de Ayşe Sare :) kızım olursa ben aynı bu isimleri düşünüyorum inş

canim ayse sare ismini yan yana görünce yazmak istedim. amcamin kiziyla benim ismin onlar. birbirimize söz vermistik kizimiz olursa birbirimizin ismini koyacaktik. (( ne yazikki ikimizinde 2 oglu var kizimiz yok. insallah senin kizin olurda o güzel isimleri koyarsin..

Bana yardım eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim ama hala böyle duyulduğunda söylendiğinde içime sinecek bir isim bulamadım
zümra zülal
erva zülal
ayşe nil
şimdilik aklımdakiler ama bir türlü oturtamıyorum nedense

BELİNAY olmaz mı tatlım,ben çok seviyorummmm kızım olursa ilerde bu ismi vermek isterim

Ayşe Derin ? sizce nasıl ben ikisini yakıştırıyorum birbirine

verda: gül
gülce: gül gibi (kızımın adı)
berra nur (berra ısmı tek basına kullanılmazsa daha ıyı, o yuzden nur da eklenınce guzel olabılır dıye acıklama yapmıstı nıhat hatıpoğlu)
ayşe berra
ayse rana da olabılır
ben kızımın adını ayse gülce veya berra gulce veya ayse berra istiodum ama eşimin rahmetlı annesının ısmını verdık ayse yerıne

Ayşe Nil ismini çok beğendim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…