Doğuma Hazırlık kız ismi yardım edin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar bana yardım edin yaa.. ikiz kızımolacak birini buldum naz takıcaz. diğerini bulamadım uyumlu olsun diyorum ama fikirlerinizi rica edicem...

öncelikle bebislerini saglikli dogurman dilegiyle ve allah anali babali büyütsün diyorum..

meleknaz veya sudenaz falan olabilir...

ama baska isim diyorsan bence ayris ve yaren cok uyumlu...:1rolleyes:

yada melis melisa

slm canim,naz cok guzel isim,naz ve nazli nasil
ama baska isim dersen
melek
melis
zeynep
alara
lara
azra
samira
aleyna
mehtap
sevtap
bence canim arkadasim herseyden once dini isin ve manali isin olsun buna dikkat et canim,
aklima suan bunlar geliyor,gelirse daha yazarim

ayyyy evlenilicek birini bulsam kızlarım olsa nisa ve naz koyardım hatta tek kızama nisanaz adını koyardımm Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin cnmmm kutlarım senii a.s.

mrb.canım öncelikle tebrik ediyorum allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeni nasip etsin.çocuklarına güzel isim koymak her anne babaya farz denilecek kadar önemlidir.çünkü mahşerde çağrılırken anne baba isimleriyle çağrılacağız.Allah çocuklarımıza güzel ve anlamlı isim koymayı emretmiştir.öncelikle seçeceğin ismin anlamı güzel olsun.Bende 5,5 aylık evliyim ve bebek istiyorum.NAsip ederde rabbim kızım olursa adının sonuna nur eklemeyi düşünüyorum.Nisanur,elifnur vb.gibi.Unutma bacım seçeceğinn ismin veballi var öte tarafta.İnşaallah hayırlı bir isim seçersin ve kızlarında adlarıyla yaşarlar.a.e.o. hayırlı günler

bende 34 haflik hamileligimi bitirdim ama tam olarak isim buldum diyemem.alya istiyorum alay ederler diye korkuyorum.neysen benim beyendiklerim belinay .alya sima ,nisa

İkiz diye uyumlu olması şart değil. Zeynep güzel isim. Peygamber efendimiz de kızına koymuş. Bir düşün derim. Ama naz ismini beğenmedim. Tabi sizin bileceginiz iş.

Bir arkadaşım Hira ve Sina koymuştu kızlarına. İkisininde anlamı çok güzel.

17 yaşımdayken kızım olursa Hira koyacağım demiştim iki oğlum oldu sonra arkadaşım kızına koydu. Bana da isim anası sensin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…