Kiz ismi

Elifyildiz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
28
4
1
35
Mrb arkadaslar ilk bebegim bi kizim olacak nasipse isim konusunda karar veremedik.. ben yaren dusunuorum Kur an da gecmedigi yaziyor oyuzden kararsizim.. sizin begendiginiz tavsiye edeceginiz fikirlerinizi bekliyorum:)

S.a arkadaşlar. 6 aylık hamileyim ve bir kızım oluçak inşAllah. Sizce Defne Şura ismi nasıl ? Aklımda Mira, Alya ve Yüsra'da var. Yorumlarınız için teşekkür ederim :KK46::KK200:

Illa kuranda gecmesi gerekmezki canim kuranda gecip anlami manasiz olan isimlerde var muhim olan anlami guzel olmasi ve yabanci isimlerine benzememesi bu konuyu cok arastirdim bu sonuca vardim

Illa kuranda gecmesi gerekmezki canim kuranda gecip anlami manasiz olan isimlerde var muhim olan anlami guzel olmasi ve yabanci isimlerine benzememesi bu konuyu cok arastirdim bu sonuca vardim
Evet canım haklısın, ben zaten onu öylesine söylemiştim zaten :) Kızım sağlıklı olsum başka birşey istemem zaten. İnşAllah kucağıma alabilirim. Siz kaç aylık hamilesiniz ?

Amin inşallah canim 31. Haftanin icindeyim bende saglikla kucagimiza aliriz insallah :KK200::anne:

Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin, sizler de meleklerinizi saglikli sihhatli kucaklariniza alirsiniz insallah canlarim.. ben de kizim olsa esila, alya ve bukre isimlerinden birini koymayi cok isterdim. Insallah rabbim saglikli birer evlat nasip eder hepimize.

Ayşe
Betül
Zeynep
Defne
Aylin
Selin
İnci
İpek
Tanem
Züleyha
Selen

Mrb arkadaslar ilk bebegim bi kizim olacak nasipse isim konusunda karar veremedik.. ben yaren dusunuorum Kur an da gecmedigi yaziyor oyuzden kararsizim.. sizin begendiginiz tavsiye edeceginiz fikirlerinizi bekliyorum:)
Merhaba kizim olsaydı Belis koycaktim, ilk çocuğum olduğu için. Anlamı aşkın ilk meyvesi demek. Ama oğlum olacak insallah ismi Çağan olacak. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip eylesin.

Bende 35. Haftanın içindeyim benimde bir kizim olucak hiranur yada zümreye çok istedim ama ecrinnaz a karar verdik rabbim herkesin kucagina sağlıklı almayı nasip etsin insalllaahh amiinn☺

Ben da bu isim konusunda çok kararsizim arkadslar yaa. Kızım olacak allah in izni ile inşallah nisa ve ya zeynep ismi var aklımda ama bir turlu karar veremiyorum

Back
X