KIZ İSTEME DE KAVGA ÇIKTI

Arkadaşının namuslu olup olmadığını ilişki sayısına bakarak anmayamazsın canım bunlar doğal şeyler
canım, sen anlamadın galiba kadın eski kafalı ve bu tip insanlar başka sevgilisi olmuş olanlara doğal bakmıyorlar maalesef. bende bu kadının zekasına göre yazdım buraya, namussuz diyecek hiçbir şeyi yk

Bizim arkadaşında böyle nişan alışverişi sonrası kız evinde kavga çıktı ama vurdulu kırdılı burada yıne ıyı laf dalaşı yaşanmış

Bence kesinlikle ayrilsin uzatmasin.

Bekar olsam oluruna bırakırdım. Annesi için vazgeçmeye gerek yok derdim. Seviyorsam bu aşamada ayrılmak zor gelebilirdi. Ama evli bir insan olarak kesinlikle ortada bir şey yokken devam etmezdim. Benim eşim evlenmeden önce sürekli annesini eleştirirdi. Hiç bir şeye karıştırmazdı 2 sene 3 sene geçti annesinden kıymetlisi yok. Bir evlat anneden vazgeçemez.

Evleneceği adamı o kadın yetiştirdi, nasıl anasına bak kızını al diyorsak aynı şekilde anasına bak oğlunu al da dememiz lazım o annenim yetiştirdiği çocukla evlenip başını yakmasın yarın annesi kıymetli olacak %100 doğru Bilgi bu Kk da herkes teyit eder bu bilgiyi

Bu erkekler hep aynı. Ben de yukarıda yazdım bizim adam da evlenmeden önce evini otel olarak kullanırdı şimdi ailesinden kıymetlisi yok.

Bu destek olmak değil yalnız. Destek olmak isteyen orda annesini susturur eve göturur konusur gerekirse rest çeker cok seviyorsa kızi arar mesaj atar bie sey yapar . Annesine herkesin icinde böyle küfür eden adamın öfke kontrolü oldugunu dusünmüyorum . Ki erkekler eslerine daha sert oluyorlar arkadasiniz dusunsun pisman olnasin o aileyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…